Super oplossing

Omdat wij ergens naartoe moesten met onze spullen, in de tijd dat wij van huis naar huis moesten, kwamen we bij BOXSS. Dit was snel geregeld en de boxen stonden op de vermelde tijd bij ons recht voor de deur. Niet ver lopen voor ons en voor ons geen geregel met transport!

Volgens afspraak

Twee boxen geleverd volgens gemaakte afspraak. Nette, tijdige communicatie mbt planning enz. Prijs/kwaliteitsverhouding goed. Boxen staan nu in de opslag, verwacht dat bij het terugbrengen vd boxen de kwaliteit/service ook goed zal zijn. Zeker een aanrader, scheelt een hoop tijd.

Geweldig!

Wat een concept, geweldig! Voor de verkoopfoto's moest ons huis worden "ontspuld". Nooit meer tig keer met de aanhanger naar een opslagruimte, tig dozen op een karretje door de gangen van zo'n opslagcomplex. De box-to-go kwam op afgesproken tijd, we werden vooraf gebeld en na een paar maanden op gang komen in ons nieuwe huis, is de box-to-go afgelopen week weer bezorgd. Weer mail, sms en telefoontje met het tijdstip. Chauffeur hielp met leegmaken anders moest hij wachten ivm de route.

Kan in een woord PRIMA

Vriendelijke mensen Duidelijke uitleg en aanwijzingen Netjes op tijd Goede zorg voor de spullen

Stipt, meedenkend en accuraat.

We hadden last-minute opslag nodig. Er werd meegedacht met de situatie en binnen 48 uur en in het weekend stond er een box voor de deur die zonder problemen pas de week erop opgehaald werd. Klasse!

Super service!

Box word zo dicht mogelijk bij de voordeur geplaatst zodat die ingeladen kan worden. Alles word goed uitgelegd en ze denken met je mee (hoe je het beste kunt stapelen oid). Waren mooi op tijd en er werd netjes een halfuur van te voren gebeld. Erg tevreden!

Heel erg tevreden

Ik ben erg blij met de BOXSS. Snelle levering en vooraf goede gecommuniceerd. Bij het weghalen had ik verwacht dat ik ook op de hoogte gehouden zou worden. Ineens was de box weg. Na telefonisch contact bleek dat ik er niet voor thuis hoefde te blijven. Een ophaal sms of mail was wel prettig geweest.

Alles werd super duidelijk uitgelegd!

Ik kreeg het advies 2 a 3 boxen. Ik had 2 boxen besteld en uit eindelijk maar 1 box gebruikt. Gebeld en gevraagd hoe of wat.. direct werd er geregeld dat ik maar voor 1 box per maand hoef te betalen inplaats van 2. Raad het iedereen aan. Hierdoor werd het verhuizen een stuk minder stress vol en scheelde een hoop heen en weer gerace.

Geweldige service.

Wij maken vaker gebruik van BOXSS en steeds merken wij dat goed naar de klant wordt gecommuniceerd en dat de levering en ophalen stipt zijn. Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers, die graag als het nodig is een handje uit de mouwen steken.

Super service!

Op aanraden van een collega jullie site bezocht. Zag er allemaal goed uit! Rondom de verhuizingen al genoeg aan mijn hoofd dus ik heb jullie prijs over voor het gemak wat het mij biedt. Communicatie is ook heel goed verlopen. Ik ben wel benieuwd of er bij mijn nieuwe adres plek is voor de 3 boxen. Maar ik ben tot nu toe blij dat ik voor jullie gekozen heb!

Handig

De boxen worden keurig volgens afspraak bezorgd; er is flexibiliteit m.b.t. het gewenste ophaalmoment bij telefonisch contact. De afsluiting van de 'binnen 'box door middel van een slotje is slim.

Erg tevreden!

Erg tevreden. Goede prijs, goede service en goede locatie. Erg tevreden met de mogelijkheid om gratis de aanhangwagen te gebruiken.

Niet meer heen en weer rijden naar een opslagbox op een industrieterrein, maar zo vanuit je voordeur de spullen in de 2 boxen kunnen zetten. De breng en haal service was zeer stipt en vriendelijke, behulpzame chauffeur en klantenservice!

Fijn geholpen

Fijn geholpen aan de balie, goede ter zake doende informatie gekregen. Toegankelijke opslagruimte. Voldoende materiaal om spullen naar de box te transporteren (steekwagens, rolcontainers, etc.)

Fantastische service

Ik verzamel gratis speelgoed, kleding, witgoed en meubelen voor straatarme mensen in Hongarije. Daarvoor heb ik een ruimte bij BOXSS in Oss gehuurd. Vanaf het eerste contact waren de medewerkers uiterst behulpzaam en creatief in het bedenken van oplossingen. Wij hebben dankbaar gebruik gemaakt van fantastische service en klantvriendelijkheid.

Goede service, goed behandeld.

Zeer vriendelijk geholpen. Fijn advies over de maatkeuze van de ruimte. Werd bij de eerste kennis making al direct netjes en vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Ook daarna bij vragen krijg je netjes antwoord.

Super concept

Ideaal alles in een Box en na 5 weken weer terug.

Top gedaan

Na het overlijden van mijn moeder moest het appartement snel leeg. De box kon de volgende dag al geleverd worden. Top gedaan

Gebruik gemaakt van Box to go opslag. Had bij concurrerend bedrijf offerte aangevraagd. Deze zouden 4 kleine boxen plaatsen voor mijn deur om deze 1 dag later weer op te halen. Mijn bank zou er niet eens inpassen. Bij Boxss kreeg ik 2 boxen van 15m3. De chauffeur bleef wachten en bood een helpende hand. We waren in 3 uurtjes klaar en het appartement was leeg. Goede service Boxss!

Top!

Voor BOXSS gekozen in plaats van Allsafe. Betere prijs en erg attente mensen.

Super bedrijf!

Naast hun bereidwilligheid om je op alle manieren te ontzorgen hoef ik na het overschrijden van de huurperiode met 1 dag niet eens een hele nieuwe huurperiode af te nemen. Bedankt Boudewijn en Eric!

Echt top service!

We werden tot op het laatste moment echt super geholpen. Mede dankzij de chauffeur konden wij de box goed uitladen. Super service!

Super service

Aan alles gedacht, snel en betrouwbaar, met beleid en voorzichtigheid, goede communicatie, chauffeur belde voor levertijd nog even op, goed en fijn dat persoonlijke contact!

Goed geholpen

We hadden de box-to-go slechts kort nodig, maar toch zijn we goed geholpen. Makkelijker dan alles zelf naar de opslag brengen. Vond wel dat de inlaadtijd erg kort was. Gelukkig was de chauffeur erg behulpzaam!

Fijne samenwerking

Heel fijn dat er ook op zondag geleverd kon worden met overleg! De man die de box leverde belde een kwartiertje vooraf dat hij er bijna was en hij dacht goed mee over waar de box t best geplaatst kon worden. Werkte snel en efficiënt. Hele fijne ervaring so far!

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.