Hele goede communicatie

Goede service, goede communicatie

Zeer prettig werken met Boxss: men denkt mee en helpt zelfs mee. Een aanrader

Als alles nu straks ook op de juiste plaats komt en heel is ben ik helemaal blij.

Goede service en behulpzaam

Snelle service aardige chauffeur.

Snelle service aardige chauffeur. Hebben goed meegeholpen was snel klaar.

top

Wij hadden onze onder verdieping helemaal verbouwd, hiervoor hadden we tijdig opslag nodig. Wij kwamen bij Boxss uit en dit was een was een top oplossing.

Super vriendelijk

Kon alles super snel en vlot reserveren. Dachten goed mee, ook toen ik uiteindelijk een andere box nodig had. Dus eindstand echt super fijn bedrijf om mee in zee te gaan.

Goede service, heel klantvriendelijk!

BOXSS was voor ons dé partij om onze huisraad onder te brengen. Ze sloten met hun flexibele opslag aanbod perfect aan op wat wij nodi hebben. Wat ik niet had begrepen was dat ik 14 dagen van tevoren de definitieve terugbreng datum had moeten doorgeven. Dat werd bijna een probleem maar dat is super! opgelost door BOXSS. Mooi bedrijf!

fijne locatie

Hele fijne locatie om je spullen op te slaan. Ook de vrijheid van toegang vonden wij erg fijn. Ook hadden we bijna geen last van stof. Al met al een top plek om je spullen op te slaan.

goed geholpen

We hadden de box-to-go slechts kort nodig, maar toch zijn we goed geholpen. Makkelijker dan alles zelf naar de opslag brengen. Vond wel dat de inlaadtijd erg kort was. Gelukkig was de chauffeur erg behulpzaam!

Prima, duidelijk en niets te klagen

Ik heb simpelweg een hele goede ervaring met BOXSS. Alles wat je kan bedenken gaat gewoon goed. De locatie is netjes en overzichtelijk De communicatie verloopt makkelijk en snel De facturering is duidelijk en helder. Wat wil je nog meer? Gratis een bakwagen of aanhangwagen huren? Dat kan daar ook nog!

Top geregeld, alles volgens afspraak en zeer flexibel

De eerste ervaring met Boxss was zeer goed, vanaf het allereerste contact tot de lossing van de laatste opslagcontainer zeer goed geregeld. Alles werd volgens afspraak uitgevoerd en men was zeer flexibel met last-minute wijzigingen die bij een verhuizing kunnen voorkomen ( en bij ons dus ook). Topfirma !!

Ik ging verhuizen naar Boekel en had bij familie geen plek om mijn spullen te stallen. Toen kwam ik bij boxss uit. Hele fijne samenwerking mee gehad. Prijzen en klantvriendelijkheid was super bij boxss!

super super oplossing

We zaten tussen 2 huizen in en zochten betaalbare opslag. We zaten niet te wachten om onze spullen 100 keer in de hand te hebben. Toen kwamen we bij box-to-go uit. Dit is echt een super oplossing. We zouden dit iedereen aanraden.

Prima opslag, heel schoon, goed bereikbaar, kortom prima !!!

De opslag ziet er echt keurig uit en is goed geconditioneerd. Via de automatische toegang met een tag kun je altijd terecht. Dus helemaal prima. Ik vond alleen het slot op de deur van de box niet zo handig. Dat kreeg ik regelmatig wat lastig open, anders had ik een 10 gegeven.

hele fijne ervaring

Wij hadden 2 boxen besteld op verschillende dagen, ophalen en leveren is super verlopen. Goede communicatie met de mensen op kantoor en ook met de chauffeur.

Heel goed geregeld

Erg fijne ervaring met Boxss. Vriendelijk personeel. Werd van tevoren erg duidelijk aangegeven hoe alles in z’n werking ging. Dit was fijn voor een goede voorbereiding.

Top!!!

Heb bij verschillende partijen gekeken maar eigenlijk alleen bij BOXSS had ik maar 1 box nodig voor een hele inboedel. Volgende keer kies ik ook zeker weer voor BOXSS!

vriendelijk

Erg vriendelijke service en behulpzame medewerkers. Super handig om je spullen voor de deur in te laden. Daarnaast ook een goed betaalbare optie en duidelijke kosten.

Aanbevelen

Ik zag na het internet doorzoeken deze opslag en vervoer strategie. Het ook de korte termijn en prijs viel mij positief op. Verder het gemak en vooral de klantvriendelijkheid scoort bij ons hoog.

Fantastisch

Van begin tot eind is alles heel keurig verlopen. Personeel aan de telefoon was ook erg vriendelijk en meedenkend. Ook de chauffeur gaf goede tips met het inladen. Bedankt Boxss voor de fijne samenwerking!

super!

Ik heb ongeveer 3 jaar een vaste box gehuurd bij Boxss. Heb hier een hele goede ervaring mee. Kon altijd terecht bij mijn box, gratis lenen van de aanhanger voor mijn spullen was zeker fijn.

Fijn bedrijf

Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Bellen vooraf hoelaat ze er zijn en de spullen kwamen de afgesproken datum netjes weer terug. Alles stond nog precies hetzelfde als voorheen. Dus ze zijn voorzichtig met de spullen omgegaan. Dit geeft een fijn gevoel.

Flexibel

Zeer flexibele mogelijkheden voor opslag. Wij hadden 2 boxen van 13m3 dit was perfect. Erg fijn dat de box zo vlak voor de deur komt, zodat je niet meters hoeft te lopen. Handig voor de wat luiere mensen onder ons ;)

Een goede oplossing. Ivm het vrijmaken van mijn appartement, en het nog niet klaar zijn van mijn nieuwe huis moest ik ergens mijn hele inboedel kwijt. Box-to-go zou ik zeker aanraden!

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.