Makkelijk zonder zorgen

Toch teveel spullen snel gebeld en nog een nieuwe box besteld en gelijk gebracht zodat we het hele huis leeg hebben kunnen maken

De service was super. Wij hebben vrij laat aangegeven dat we onze meubels wilde opslaan bij Boxss. En binnen 4 dagen werd en een boxss gebracht. Na 8 weken hebben wij onze meubels weer terug gekregen.

Goede service en op tijd

Zeer positief...komen goed hun afspraken na

Precies wat je verwacht

Planning is uitstekend! Bij vragen gelijk medewerker aan de telefoon. Wat misschien verbeter punt zou kunnen zijn; is het vastzetten in de box van je lading.

Uitstekende service!

Het is een super ervaring geweest om met een BOXSS onze huisraad voor 2 maanden op te slaan. Snelle levering, fijn contact. Dank jullie wel daarvoor!!

Geweldig bedrijf

Prima. service bij halen en brengen. Communicatie verloopt ook prima. Zeer behulpzame chauffeurs.

Superfijn en betaalbare opslag met geweldige service!

Hele prettige communicatie, snelle reactie, professionele inslag, super bedrijf. Dit raad ik iedereen aan!

goed geregeld

Duidelijke afspraken. Goed uitgevoerd.

geweldige service en uitvoering.

De box ophalen en terug brengen ging perfect. Vanwege mijn leeftijd heb ik 2 verhuizers er bij besteld. Ze hebben alles opgepakt en in de box geplaatst en na terug brengen van de box ook weer alles terug op z'n plaats gezet Complimenten voor die jongens. Ook de informatie over hoe en wat en het appje dat ze onderweg waren met de box was heel fijn. Kortom ik ben heel blij dat ik Boxss ingeschakeld heb. Niets dan lof over hun.

Prima service, zeer tevreden.

Superhandig, maar een duidelijkere doorgave van de tijd zou beter zijn.

Het principe van de boxs is superhandig. Alleen toen de boxs gebracht werd kwam deze een stuk eerder dan doorgegeven was. Toen de boxs retour wers gebracht kwam deze juist een stuk later. Hier werd in eerste instantie netjes over gebeld en ik zou op de hoogte worden gehouden. Dit gebeurde alleen niet. Ik werd opeens gebeld dat ze voor de deur stonden. Dit was lastig, want jullie vragen om hulp klaar te hebben staan. Maar beide keren kon dit niet, omdat jullie eerder en de tweede keer juist later waren.

Goed geregeld !!

Keurige informatie en uitleg. Alles op tijd qua datum, levering en ophalen. Een echte aanrader.

Prima service, snel en effectief.

Goede service, klantgericht.

Geweldige service

Dit is een heel goed bedrijf om zaken mee te doen. Zeer behulpzaam en denken met je mee. Geweldig goed.

Prima met maken afspraken.

Prima op afspraak steeds

Hele fijne samenwerking en niks anders dan lof voor Boxss.Alles is volgens afspraak verlopen.

Top !

Top! Goede service, goede bereikbaarheid en komen afspraken goed na. Box aan huis scheelt een hoop gesjouw, ik zou dit iedereen aanraden. 1 keer inladen en 1 keer uitladen geen gedoe met vervoer en meerdere malen spullen verplaatsen. Men is flexibel en denkt met je mee.

Alles volgens afspraak

Zeer goede ervaring omdat de afspraken werden nagekomen en hierin ook flexibel was.

veel miscommunicatie te weinig bezetting

ik krijg nog steeds een sms met betalingsherinnering terwijl ik al lang ben beeindigd. daarnaast een maand van te voren opgezegd en er was geen ruimte voor aflevering in het weekend

Voldoende

Goed bereikbaar en snel geregeld. Alleen de planning kan beter en niet alle chauffeurs zijn even vriendelijk.

Prettige ervaring, hulpvaardig en komen afspraken goed na

Men was goed op tijd, dacht mee over de grootte van de box. Was prima geregeld.

Zeer tevreden over dit bedrijf. Denken mee met de klant. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima om mee zaken te doen.

Geweldige service

Prima geregeld, heldere communicatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

TOP !!!

Moest uit nood een box huren, deed dit bij Boxss, heel aardig personeel, kon ook meteen terecht, goede service, mooi schoon gebouw, prima box, al met al geef ik ze een dikke 10 !!!

Vlekkeloze afhandeling

Keurig op tijd, met hele heldere instructies wat er van ons verwacht werd. Het hele proces was vlekkeloos. Ook heel fijn dat de bestuurder nog even hielp met de zware piano over de drempel te tillen - die extra handjes maakten net het verschil. Tip: bespreek vooraf goed wat je er allemaal in wil opslaan. Dan krijg je ook een box die groot genoeg is. Wij hadden niet alles besproken en onze box was net te krap.

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.