Perfekte klantvriendelijke service

Ik heb maanden geleden een uitlaat achterdemper voor mijn kia gekocht en maakte wel wat geluid maar ja misschien wordt het minder, maar nee net of er iets los in zit. Naar AUTOINDUS en verhaal vertelt Meneer liep mee naar de auto zij gelijk ik hoor het al, hij heeft direkt nieuwe demper besteld en de andere dag was hij er al , ik weer gemonteerd en mooi geluid. Al met al een perfekte service ook naar een paar maanden. Autoindus super geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd meedenkend met de klant. Ze adviseren je ook gerust een voor jou en je klant een aantrekkelijker product in plaats van het duurste product. Altijd snel geleverd, 's ochtends besteld = bijna altijd een paar uur later geleverd. Al met al een bedrijf waar je op kan vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto Indus is een leuk bedrijf om te komen met erg vriendelijk en niet geheel onbelangrijk deskundig personeel, ze adviseren je als je iets besteld en proberen ook mee te denken met je.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer persoonlijk, prettige communicatie. Wel nog altijd jammer dat sameday tot 11.00 uur geregeld kan worden, hierdoor loop je nog weleens wat mis.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vakkundig en vriendelijke service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn en betrouwbaar bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een betrouwbaar adres, zo`n correctheid en kwaliteit vind je bij weinig bedrijven. comlpiment!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kom nog steeds nieuwe producten tegen, laatst weer ledflitsers, misschien zijndaar mogelijkheden ? Een verbeterpunt is het huur systeem wat is beschikbaar en onderzoek waar vraag naar is ?

Botanische Golf 23

3446CN Woerden