Na drie keer Uw zaak bezocht te hebben zonder dat ik een beslissing kon nemen bleef de verkoopster bereid met hulp, wat uiteindelijk tot een aanschaf tot resultaat had.
Bij binnenkomst werden wij van harte welkom geheten en konden op ons gemak de geshowde producten bekijken. Ook een kopje thee ontbrak niet en zonder enige druk konden wij onze keuze maken , wat een verademing is , in vergelijk bij sommige andere zaken die wij bezocht hebben. We zijn dus geslaagd voor een kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs. Wij kunnen Shop X dan ook bij een ieder aanbevelen. R +T Stoopman
Beste René, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u zich zo welkom heeft gevoeld in onze showroom. Wij vinden het belangrijk dat u rustig de tijd krijgt om rond te kijken en verschillende modellen te bekijken zonder enige druk. Een kopje koffie of thee hoort daar natuurlijk gewoon bij. Mooi dat u dit als prettig heeft ervaren, zeker in vergelijking met andere winkels. Geweldig om te horen dat u bent geslaagd voor kwalitatieve producten tegen een betaalbare prijs. Dat is precies waar wij bij ShopX.nl voor staan. Bedankt ook voor uw aanbeveling, dat waarderen wij enorm. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Goed advies Drie jaar geleden ook geweest ook zeer positief ervaren dus nu weer terug gegaan voor goede stoelen en een bank
Beste Cees, Hartelijk dank voor uw mooie review en wat leuk dat u na drie jaar weer bij ons bent teruggekomen. Dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat u opnieuw zo goed bent geholpen en dat u weer bij ons bent geslaagd voor goede stoelen en een bank. Dat vertrouwen betekent veel voor ons en ons team. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels en u bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Door een aardige dame goed geïnformeerd over de mogelijkheden vwb de fauteuils die er zijn. Goede informatie over het leer.
Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en duidelijke informatie heeft gekregen over de verschillende fauteuils en het leer. Mooi dat onze collega u daarbij goed heeft kunnen informeren over de mogelijkheden. Met zoveel varianten in modellen, leersoorten en kleuren denken wij graag met u mee. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw review en uw bezoek aan onze showroom. Fijn om te lezen dat u vriendelijk en vakkundig bent geholpen. Wij vinden het belangrijk dat u goed wordt geadviseerd en rustig de juiste keuze kunt maken. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
kom al voor de derde keer bij jullie kopen
Beste Rdy, Hartelijk dank voor uw mooie review en wat bijzonder dat u inmiddels al voor de derde keer bij ons bent geslaagd. Dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat u weer fantastisch bent geholpen. Dat is precies waar wij en ons team iedere dag ons best voor doen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
We zijn goed geholpen en hebben een mooie stoel in de woonkamer staan
Beste Ewout, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en dat u een mooie stoel voor in de woonkamer heeft gevonden. Een goed advies vinden wij belangrijk, zodat u een keuze maakt waar u dagelijks plezier van heeft. Wij wensen u veel zitplezier met uw nieuwe stoel en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
In alles meegedacht en tips gegeven. Blij mee!
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk en deskundig bent geholpen. Mooi dat onze medewerkster met u heeft meegedacht en u tips heeft kunnen geven bij het maken van de juiste keuze. Daar nemen wij graag de tijd voor. Fijn om te horen dat u er blij mee bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Erg prettig geholpen. Zijn terug gekomen van wegen de prettige ervaring van een aantal jaren geleden. Goede prijs / kwaliteit prima
Beste Sjef, Hartelijk dank voor uw mooie review en wat bijzonder dat u opnieuw bij ons bent teruggekomen na uw eerdere goede ervaring. Dat waarderen wij enorm. Fijn om te lezen dat u weer prettig bent geholpen en dat de prijs en kwaliteit u opnieuw goed bevallen. Dat is precies waar wij bij ShopX.nl voor staan. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent natuurlijk altijd weer van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
We werden prima geholpen. Verschillende leersoorten werden uitgelegd, en wat een enorme keuze aan kleuren!
Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u prettig en vakkundig bent geholpen. Wij vinden het belangrijk om de verschillende leersoorten goed uit te leggen, zodat u precies weet wat het verschil is en wat het beste bij uw wensen past. Met de grote keuze aan kleuren is er gelukkig altijd wel een combinatie te vinden die perfect bij het interieur past. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
rustig zonder dwang een goede keuze kunnen maken
Beste Marijke, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u rustig heeft kunnen kijken en zonder enige druk een goede keuze heeft kunnen maken. Wij vinden het belangrijk dat u op uw gemak de tijd kunt nemen om verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken. Zo weet u zeker dat u een keuze maakt waar u volledig achter staat. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Ruim assortiment, vriendelijke en behulpzame medewerkster.
Beste Joop, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u ons ruime assortiment en de hulp van onze medewerkster zo positief heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat u prettig wordt geholpen en rustig alle mogelijkheden kunt bekijken. Met zoveel modellen, leersoorten en kleuren helpen wij u graag om de juiste keuze te maken. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Heel vriendelijke en geduldig medewerker
Beste Esra, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren. Uw compliment over onze vriendelijke en geduldige medewerker waarderen wij enorm. Wij vinden het belangrijk dat u rustig de tijd krijgt om alles te bekijken en de juiste keuze te maken. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen.
Beste Ruud, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u vriendelijk bent geholpen en goed advies heeft gekregen. Mooi dat ook de kwaliteit van onze meubels u aanspreekt. Daar besteden wij veel aandacht aan, zodat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubel en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Goede uitleg leersoorten en erg behulpzaam.
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw review en uw bezoek aan onze showroom. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en dat de uitleg over de verschillende leersoorten duidelijk was. Wij nemen graag de tijd om alles rustig toe te lichten, zodat u een keuze kunt maken die goed bij u past. Bedankt voor uw mooie woorden en wij wensen u veel plezier met uw aankoop. U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Fijn bezoek in showroom: vriendelijk en servicegericht. Goede prijs / kwaliteit van de stoelen.
Beste Helma, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw bezoek aan onze showroom. Wat fijn om te lezen dat u het bezoek als prettig heeft ervaren en dat u onze vriendelijke en servicegerichte aanpak waardeert. Mooi dat ook de prijs en kwaliteit van de stoelen goed bevallen. Daar besteden wij veel aandacht aan, zodat u lang plezier heeft van uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe stoelen en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
pretige sfeer goede informatie over de eetkamerstoelen het soort leer en de kleuren
Beste Sjan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo netjes en goed bent geholpen in onze showroom. Een prettige sfeer en duidelijke informatie over de eetkamerstoelen, het soort leer en de kleuren vinden wij belangrijk. Zo kunt u rustig bekijken wat het beste bij uw interieur past. Bedankt voor uw complimenten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Er wordt uitgebreid de tijd benoemen om de behoefte scherp te krijgen, de diverse leersoorten te bespreken (voor-/nadelen) en de mogelijkheden in kaart te brengen. Dit alles in een relaxte sfeer, zonder de druk van “het moeten kopen”. Kortom, een winkel waar je wordt geholpen zoals je geholpen wilt worden: professioneel, uitgebreid en passend advies zonder het “gehijg” van een verkoper die aan zijn provisie denkt!
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u onze manier van adviseren zo prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen om samen te kijken naar uw wensen, de verschillende leersoorten rustig door te nemen en alle mogelijkheden op een rij te zetten. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken, zonder druk en in een ontspannen sfeer. Mooi dat u dit zo heeft ervaren en dat u onze aanpak omschrijft als professioneel en passend advies. Dat is precies waar wij bij ShopX.nl voor staan. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
De persoonlijke benadering, bereikbaarheid, het ruime assortiment en advies waren meer dan dik in orde.
Beste Hubert, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ShopX.nl. Wat fijn om te lezen dat u onze persoonlijke benadering, de bereikbaarheid en het ruime assortiment zo positief heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat u goed advies krijgt en rustig kunt kijken naar alle mogelijkheden, zodat u uiteindelijk een keuze maakt waar u volledig achter staat. Bedankt voor uw mooie complimenten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Heel vriendelijk ontvangen. De verkoopster heeft ons super goed geholpen. Goede uitleg over de verschillende leersoorten. We zouden in de toekomst zeker teruggaan.
Beste WM, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ShopX.nl. Wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en dat onze verkoopster u goed heeft kunnen helpen. Een duidelijke uitleg over de verschillende leersoorten vinden wij belangrijk, zodat u een keuze kunt maken die goed past bij uw wensen en uw interieur. Mooi om te horen dat u dit zo prettig heeft ervaren. Uw compliment geven wij natuurlijk ook door aan onze collega. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent in de toekomst altijd weer van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Wij hebben rustig kunnen rondkijken en vooral stoelen geprobeerd. Later duidelijke uitleg over de verschillende leersoorten qua uitstaling en onderhoud. Vriendelijke en rustige benadering. Heel prettige ervaring.
Beste Alexander, Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u rustig de tijd heeft kunnen nemen om rond te kijken en verschillende stoelen uit te proberen. Dat vinden wij belangrijk, zodat u echt kunt ervaren wat voor u het prettigst zit. Mooi dat de uitleg over de verschillende leersoorten, de uitstraling en het onderhoud heeft geholpen bij het maken van een goede keuze. Wij nemen daar graag de tijd voor. Bedankt voor uw compliment over de vriendelijke en rustige benadering. Dat waarderen wij enorm. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en u bent altijd welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Fijn personeel en een mooie zaak. Je kan op je gemak rondkijken en uitproberen. We hebben een prachtig bankstel gekocht en onder het genot van een bak koffie worden de voor en tegens over de verschillende leersoorten uitgelegd. Breed assortiment in kleuren en het advies met kleurstalen buiten te kijken voor de juiste kleur te bepalen en kiezen. Wij zijn dik tevreden.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat u onze showroom, het team en de manier van adviseren zo prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat u rustig de tijd kunt nemen om rond te kijken, te zitten en verschillende modellen uit te proberen. Mooi dat het uitleggen van de verschillende leersoorten en het bekijken van de kleurstalen, ook even buiten in het daglicht, heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. Met zoveel kleuren en mogelijkheden nemen wij daar graag de tijd voor, zodat u zeker weet dat alles straks perfect in uw interieur past. Geweldig om te horen dat u dik tevreden bent en dat u een prachtig bankstel heeft gevonden. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe bankstel en u bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Een fijn team en mooie meubels. Niet opdringerig en zeer behulpzaam. Met goed eindresultaat.Een super mooie bank.
Beste Helene, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ShopX.nl. Wat fijn om te lezen dat u onze werkwijze zo prettig heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat u rustig kunt rondkijken in de showroom, zonder druk, en dat wij u kunnen helpen wanneer dat nodig is. Geweldig om te horen dat dit heeft geleid tot een super mooie bank waar u blij mee bent. Daar doen wij het als team uiteindelijk voor. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe bank en u bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze showroom. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Wij hadden al een beetje rondgekeken bij meubelwinkels in onze regio en hadden een goed beeld van wat wij wilden. Zowel qua model, materiaal en kleur, en afwerking. Wat wij wilden was snel gevonden in Drunen, tegen een aantrekkelijke prijs.
Beste Leon, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u al een duidelijk beeld had van wat u zocht en dat u dit bij ons in Drunen snel heeft kunnen vinden, zowel qua model, materiaal, kleur als afwerking. Mooi ook dat dit gelukt is tegen een aantrekkelijke prijs. Dank voor uw aanbeveling en het vertrouwen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en u bent altijd van harte welkom bij ons. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Wij kwamen voor eetkamer stoelen en een gewone stoel .Werden heel vriendelijk geholpen .En wat ik ook heel belangrijk vind kregen de kans om op ons gemak te kijken zonder dat het personeel opdringerig was .Dit hebben wij in andere meubelwinkels weleens anders meegemaakt.
Beste Helena, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de fijne woorden. Goed om te lezen dat u zich zo prettig en vriendelijk geholpen voelde en dat u in alle rust de tijd heeft gekregen om rond te kijken. Juist dat niet-opdringerige, ontspannen winkelen vinden wij belangrijk, zodat u op uw gemak de juiste keuze kunt maken. Dank ook voor uw aanbeveling en het vertrouwen. Wij wensen u veel plezier van uw eetkamerstoelen en stoel en u bent altijd van harte welkom bij ons. Met vriendelijke groet, Gijs Verhoeven – ShopX.nl
Grotestraat 278
5151 BS Drunen
Bij ShopX - leren meubels met een goed gevoel vindt u de meest prachtige banken, fauteuils en eetkamerstoelen van hoogwaardige en mooie leersoorten, waardoor u zich goed voelt over uw aankoop. U kunt al onze meubels op maat samenstellen door te kiezen uit verschillende soorten leer en meer dan 120 kleuren! U kunt deze keuze online maken of in onze fysieke winkel in Drunen, Noord-Brabant. Waarom kunnen we de laagste prijs garanderen? Dankzij ons korte lijntje met de fabrikant worden onze meubels rechtstreeks vanuit de fabriek bij u thuis geleverd. Aangezien er geen tussenpersonen zijn, kunnen we u gegarandeerd de laagste prijs aanbieden. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via 0416-820277.