Goed advies. Maatwerk voor elke klant. Personeel neemt goed de tijd voor de klant. Goed bezig!
erg plezierig geholpen en meer dan tevreden met mijn aankoop. service is bijzonder goed!
prettig contact, korte lijnen. zowel per mail als per telefoon. nette, aardige deskundige mensen wie thuis komen vloer leggen, gordijnen ophangen.
Tubbergen is toch niet naast de deur... En toch gaat u naar Lemelerveld voor de complete inrichting van uw interieur. Daar heeft u vast een reden voor? Gezien uw beoordeling weten we waarom! Maak maar veel reclame in Twente voor ons (hihi). Bedankt!!
Na een rondje door de winkel kregen we een erg goed gesprek met de verkoopmedewerker en was er snel een klik. Gevoel voor onze wensen en smaak maakte dat we er vrij snel uit waren en intussen in het bezit zijn van een prachtige stoel. Je moet hier ook zijn voor de mooiste M-flor vloeren omdat deze verwerkt worden met de beste verwerkings producten uit Deventer. 😉👍🏻
Beste Wim, bedankt voor je positieve beoordeling en heel veel plezier met de nieuwe fauteuil. En inderdaad: de mooiste pvc vloeren komen van M-Flor uit Deventer. Op onze website www.wagenmanswonen.nl leest u meer hierover.
prettig bedrijf met goede persoonlijke service
in een woord perfect
Over de aankoop, behandeling etc. tevreden. Echter bij afleveren stoel was bij bezorger niet bekend dat de "inruil-stoel" meegenomen moest worden. Indien daar niet op geattendeerd was, was deze blijven staan.
Bedankt voor uw oplettendheid. We wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel.
Al vele jaren tevreden klant bij Wagenmans wonen. Mooie materialen, prima advies en service!
Een 10 als rapportcijfer. Daar doen we het voor! Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Het is ons goed bevallen, de mensen waren vriendelijk en deskundig en leveren goed werk.
Correct - regionaal - goede basis collectie -geen opdringerige verkoop , kortom klantvriendelijk.
Regionaal zijn we zeker! Klanten uit de hele regio weten Lemelerveld te vinden. En klantvriendelijkheid staat al 80 jaar bij ons heel hoog in het vaandel. Bedankt voor uw beoordeling.
Prettige samenwerking en nette leveren van zaken.
Het is moeilijk om vanaf een klein voorbeeld een groter geheel te kiezen.B.V. van een plankje een totaalbeeld te krijgen van een tafel
Het is inderdaad moeilijk om van een klein staal een goed beeld te krijgen van het geheel. Door onze kennis en ervaring kunnen we dit meestal heel goed beoordelen. Soms valt het wat anders uit als verwacht. Zoals in uw geval. Ook dit lossen we op. Inmiddels is er een nieuwe tafel in een andere kleur voor u in bestelling zoals samen besproken.
Door goede kennis en advies goed geholpen door de medewerkster. Aflevering was volgens de planning.
Fijne informatie van Frank gekregen eerlijk over korting in de winter Stan is een vakman zeer nauwkeurig met inmeten en Screens plaatsen dikke pluim voor deze jongens 👍🏻👍🏻👍🏻
Bedankt voor uw positieve beoordeling. De pluim is inmiddels overgebracht naar onze jongens. Laat de zon maar schijnen zodat u heel veel plezier krijgt van uw nieuwe screens.
goed advies en een goeie raad geving
Goed advies.
Fijn en deskundig geholpen, was alleen fijner geweest als er bij was verteld dat je tweede paasdag bestedingskorting kreeg, heb nog gevraagd of er paaskorting was.
Prettige Winkel om zaken mee te doen
fijn en deskundig personeel goed advies al met al een goede ervaring
wij zijn tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraken. ook de afhandeling en bezorging was naar wens
Goed om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop.
FIJN BEDRIJF-PERSONEEL OM MEE OM TE GAAN,OOK DE WERKZAAM HEDEN DIE WORDEN GEDAAN EN UITGEVOERD ZIJN UITSTEKEND.
Bedankt voor uw postitieve beoordeling. Het hele traject van verkoop in de winkel tot uitvoering bij de klant thuis moet kloppen. Doordat we alles in eigen beheer hebben met hele vakbekwame medewerkers en hier veel aandacht aan besteden hebben we gelukkig heel veel tevreden klanten. Natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens wat mis maar dit proberen we dan heel snel en netjes op te lossen. Gezien het gemiddelde rapportcijfer van 8,6 en 100% aanbeveling lukt dit ons aardig!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!