Bedankt voor deze mooie beoordeling, gewoon een 10! Leuk dat u onze service benoemt, dit vinden wij ook erg belangrijk. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Graag tot ziens in Lemelerveld.
Wij zijn uitermate tevreden over de door Wagenmans Wonen geleverde produkten en diensten. Zeer klantvriendelijke organisatie, meedenkend, oplossingsgericht.
Bedankt voor deze mooie beoordeling Hans! We doen ons best om samen met de klant het gewenste interieur en resultaat te behalen. We denken graag mee! We wensen jullie nog veel plezier van jullie nieuwe woning. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Ik ben erg netjes geholpen in de zaak bij het uitzoeken van een bank. De bank was er eerder dan verwacht en werd netjes in elkaar gezet en op zijn plek gezet door de bezorgers. Prima service!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Voor ons is het heel normaal om de bank te bezorgen en daarna in elkaar te zetten, dat hoort bij onze service! Fijn dat u dit waardeert. We wensen u nog veel woonplezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Heel persoonlijk en professioneel advies
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze service en advies benoemt, dit zijn speerpunten die bij ons hoog in het vaandel staan. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Na een conform afspraak geplaatst rolgordijn, bleek het trekkettinkje te kort voor onze lengte. Gratis en snel door Wagemans Wonen vervangen door een langere trekketting.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Het kan altijd gebeuren dat bij het monteren blijkt dat iets niet goed klopt, dan proberen wij dit zo snel mogelijk - en in goed overleg met de klant - op te lossen. Wij waarderen het om te lezen dat onze service u goed is bevallen! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Ik woon sinds 3 weken in Lemelerveld en ben zeer tevreden met Wagenmans wonen in obs nieuwe dorp. Mooie materialen, uitgebreid assortiment, vriendelijk en kundig personeel.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Echt leuk om te lezen dat onze winkel een aangename verrassing voor u is in Lemelerveld. U bent altijd welkom in de winkel, ook voor een kop koffie. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en nieuwe huis!
De man die de gordijnen kwam inmeten en plaatsen was vakkundig, dacht mee en bovendien erg aardig. Top.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij geven de complimenten door aan onze vakman van de raamdecoratie, dat vindt hij vast leuk om te horen! We wensen u nog veel plezier van uw aankooop. Graag tot ziens in de winkel!
Bovenstaand is onze bevinding van de aflevering van de stoel bevalt prima
Bedankt voor deze mooie beoordeling. De complimenten geven wij door aan de jongens van de bezorgploeg, dat vinden ze vast leuk om te horen! We wensen u nog veel plezier van de stoel. Graag tot ziens in Lemelerveld!
We zijn in januari begonnen met de vraag waarom draait de stressless stoel zo moeilijk. Al snel kwam het antwoord de geleide nokjes moeten vervangen worden. Ook de gevraagde zit verhoger was geen probleem en ook hier kwam snel de prijs. De levertijd moest opgevraagd worden. Deze kregen we later te horen. Hierna bleef het lang stil! We deden navraag en met veel excuses was dit nog niet bekend e.e.a. heeft zich een aantal keren herhaald gelukkig was dit voor ons geen probleem maar toch! Uiteindelijk hebben we een afspraak gemaakt 28-mei zijn de stoelen opgehaald en dezelfde dag weer terug bezorgd, dat is een goede service. Eind goed al goed. groet Joop van Schooten.
Spullen besteld, maar horen niets over levertijden en montage
Hardwerkende vriendelijke mensen. Zorgvuldige manier van werken.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! We doen elke dag weer hard ons best om de klant blij te maken met een nieuw interieur. Leuk om te leze dat u onze manier van werken waardeert. We wensen u nog veel woonplezier van uw aankoop. Graag tot ziens in onze winkel, de koffie staat altijd klaar!
Wij zijn zeer tevreden over de advisering en inrichting van ons appartement. Alles is volgens planning uitgevoerd en geleverd. Niets dan lof voor de firma Wagenmans Wonen.
Bedankt voor deze ontzettend mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles via planning en wens is verlopen. Zo hoort het natuurlijk ook te gaan. Leuk dat u dit waardeert. We doen ons best, elke dag weer. We wensen jullie nog jaren woonplezier in uw appartement. Graag tot ziens in Lemelerveld, de koffie staat altijd klaar!
Heel plezierig, persoonlijk en goed geadviseerd voor een nieuwe inrichting, top!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u het advies als zeer prettig heeft ervaren, wij hechten ook veel waarde aan het persoonlijke aspect. Dit maakt ons vak ook zo leuk! We wensen u nog vele jaren plezier van uw nieuwe interieur. Graag tot ziens in Lemelerveld, de koffie staat altijd klaar!
Bedankt voor deze mooi beoordeling! Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Bij het uitzoeken van vloerbedekking goede informatie en bij het kiezen van een gemakkelijke stoel werd er goed uitgelegd waarom de ene stoel beter zat dan de andere.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u ons advies als prettig en deskundig heeft ervaren. Onze medewerkers blijven op de hoogte van alle producten in de winkel door o.a. trainingen en beurzen. Hierdoor kunnen zij klanten goed en deskundig advies geven. We wensen u nog veel woonplezier van uw aankoop. Graag tot ziens in de winkel!
Er werd goed geluisterd naar wat we zochten, daar is goed over mee meegedacht. De bank was precies wat we zochten, zit heerlijk en past heel goed bij ons.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, super! Fijn om te horen dat de bank helemaal past bij jullie en jullie interieur. Het belangrijkste in een klantgesprek is luisteren, pas daarna kunnen wij een passend advies geven wat aansluit bij de wensen van de klant. We wensen jullie nog veel jaren plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in de winkel!
Woonkamer advies van Elke Brinkman gehad, heel mooi plan gemaakt, wat heel fijn is dat je niet opgedrongen wordt bij Wagemans te kopen en daardoor zodra wij zover zijn om het plan uit te vloeren toch wel eerst bij Wagemans langs gaan.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij waarderen het enorm dat u de ongedwongen sfeer benoemt, dit is soms wel lastig tijdens een adviesgesprek in een meubelzaak. Leuk om te horen dat het plan naar wens is, en dat u dit in de toekomst wil uitvoeren. U bent altijd welkom om te kijken voor de vloer. Graag tot ziens in Lemelerveld, de koffie staat altijd klaar!
Vloer gekocht en die bevalt goed. Ook geweest voor overgordijnen en na een misverstandje van beide kanten is het goed opgelost.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn blij te horen dat het misverstand is opgelost, we proberen er altijd samen uit te komen met de klant. Hier streven wij naar. We wensen u nog veel woonplezier van uw vloer! Graag tot ziens in Lemelerveld!
Originele beoordeling
Na 2 weken nog geen offerte voor de overgordijnen. Hebben ook een pvc-vloer van Wagenmans. Duurde ook lang voor de offerte. Heb toen zelf gebeld en dan kan het wel. Zijn intussen nu ook bij iemand anders geweest voor overgordijnen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat uw bezoek aan onze winkel u goed is bevallen en dat u naar wens bent geholpen. We wensen u nog jaren plezier van uw aankoop. Tot ziens in Lemelerveld!
Goed geadviseerd, prachtige vloer erin liggen. Netjes gewerkt. Erg tevreden.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen en dat de vloer naar wens is! We wensen u nog veel woonplezier met jullie nieuwe vloer. Graag tot ziens in Lemelerveld, de koffie staat altijd klaar!
Prima bedrijf met aandacht voor de klant.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze persoonlijke aandacht benoemt, dit vinden wij erg belangrijk! Ook in de meubels gaat veel verkoop online, maar er gaat niets boven persoonlijk contact met de klant in de winkel vinden wij. Dat maakt ons vak juist ontzettend leuk! We wensen u nog veel plezier van uw relaxfauteuil. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Onze 'klacht' (te zachte zitting) werd direct en snel tot tevredenheid opgelost!
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de klacht snel is opgelost. Wij streven er naar om samen met de klant tot een oplossing te komen. We wensen u nog jaren plezier van uw bank. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Zeer deskundig advies,correcte uitvoering van de werkzaamheden. Service goed
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele proces van advies tot het leggen, met de daarbij behorende service. Hier doen wij ons best voor! We wensen u nog jaren plezier van uw nieuwe interieur! Graag tot ziens in Lemelerveld.
Erg tevreden. Zowel over advies in de winkel, als het leggen van de vloeren en de service nadien.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u de service nadien benoemt, onze service gaat verder dan afleveren, ook daarna zijn wij er voor de klant. Leuk om te horen dat u dit waardeert en opmerkt! We wensen u nog jaren plezier van uw nieuwe vloer! Graag tot ziens in de winkel.
Kan niet beter
Bedankt voor deze mooie beoordeling, dit kan niet beter! Wij waarderen dit ontzettend. Hier doen we het voor, elke dag weer met z'n allen om de wensen van de klant te vervullen. We wensen u nog veel plezier van uw fauteuils, graag tot ziens in Lemelerveld!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!