Het heeft voor ons weer een goed zittende Stressless stoel opgeleverd en dit ook nog kostenloos omdat Stessless zeer lang nodig had om de zitting te leveren.!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze inzet. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Goede en duidelijke adviezen, we zijn zeer tevreden.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over het advies die u heeft gekregen. We wensen u nog veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens in Lemelerveld!
Overzichtelijke en rustige winkel. Je voelt je gelijk op het gemak. Prettig en hulpvaardig personeel
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze winkel en ons personeel. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Wij hebben ons huis opnieuw laten inrichten en zijn hier super tevreden over.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over het plan die we samen hebben gemaakt. Super om het eindresultaat van uw opnieuw ingerichte woning te zien. U bent altijd welkom in onze winkel, de koffie staat klaar!
goede service zowel in de winkel als tijdens de bezorging
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het gehele proces, zowel het advies, als de bezorging. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Ik ben goed geholpen, rustige fijne medewerkers en ook met humor.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het resultaat, hier doen we het voor. En wat u zegt, humor maakt het allemaal ook wat luchtiger! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, graag tot ziens in Lemelerveld!
Bij onze meubelaankoop werden we perfect geholpen. Alle tijd werd er genomen, goede voorlichting, alternatieven aangedragen.. Top hoor!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u ons advies in de winkel zo goed heeft ervaren, hier begint het mee. We nemen graag de tijd voor de klant. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Na wat problemen met onze nieuwe eethoekstoelen werdt dit probleem prima opgelost!! Goede service, en fantastisch geholpen wij komen zekers terug!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat het naar wens is opgelost met de eetkamerstoelen, ook bij ons gaat er wel eens wat mis. Wij proberen dit met de klant zo goed mogelijk op te lossen. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, graag tot ziens in Lemelerveld. De koffie staat altijd klaar!
Eigenlijk vertelt de titel mijn hele verhaal. Niks aan toe te voegen. Een aanrader als je in het land der meubelleveranciers eerlijk en goed advies en een goed product zoekt.
Bedankt voor deze super mooie beoordeling, heel erg leuk! We proberen de klant zo goed mogelijk te informeren en adviseren in wat mogelijk is, en er is zoveel mogelijk! Daarom erg belangrijk om de juiste informatie te geven. We doen ons best. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in Lemelerveld. De koffie staat altijd klaar!
Afwerken probleem conform afspraak
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat uw onze kennis en vakmanschap zo goed beoordeelt. We proberen onze afspraken na te komen, fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Alles is prima geplaatst en opgeruimd
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat uw aankoop netjes is geplaatst. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop! Graag tot ziens in de winkel!
Heel goed komt zeker weer als klant terug
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, en nog leuker om te lezen dat u zeker weer terug komt! Hier doen wij het voor. Graag tot ziens in de winkel, de koffie staat altijd klaar!
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop!
Geen
Prettigeholpen en voldoende tijd voor informatie
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen, wij nemen graag de tijd voor de klant om de wensen goed te inventarisen en om een goed advies te geven. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in de winkel!
zoals het hoort
Bedankt voor deze mooie beoordeling! We doen ons best om de klant zo goed mogelijk te bedienen en te ontzorgen, zo hoort het natuurlijk ook! Fijn om te lezen dat u dit waardeert. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, graag tot ziens in de winkel! Koffie staat altijd klaar.
Dik te Vredenburg.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Super om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Erg klantvriendelijk en kennis van zaken
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid en deskundigheid benoemt, dit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. We moeten natuurlijk wel weten waar we het over hebben, zodat we u een beter advies kunnen geven! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
Wij wonen nog niet zo lang in Lemelerveld, maar hebben al een aantal malen gebruik gemaakt van de service en materialen van Wagenmans. Bij een volgende aanschaf komen we zeker terug!
Bedankt voor deze mooie beoordeling en welkom in Lemelerveld! Leuk om te lezen dat u nu al de weg naar Wagenmans weet te vinden, terwijl u nog maar net in Lemelerveld woont. Altijd welkom in onze winkel, de koffie staat klaar!
Duidelijke communicatie, prima service, vriendelijk personeel en vakwerk geleverd!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om de complimenten te lezen, hier doen we elke keer weer ons best voor en zo hoort het ook! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in de winkel!
van begin tot eind als zeer prettig ervaren!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat het hele proces goed is bevallen, van advies tot montage en service gedurende de aankoop. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Graag tot ziens in Lemelerveld!
IK BEN PRETTIG GEHOLPEN EN DESKUNDIG
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze hulp als prettig heeft ervaren. Hier doen we het voor! We wensen u nog veel plezier van uw aankoop, graag tot ziens in Lemelerveld!
Er wordt rustig de tijd voor je genomen om tot een advies te komen wat bij je past en volledig aansluit bij je wensen. De uitvoering wordt adequaat en betrouwbaar uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over de meubels de vloer en de verdere stoffering. Met uitzondering van de plinten. We vinden deze niet echt vakbekwaam aangebracht.
Goede service in de winkel. De levering is ook goed geregeld. Je hoeft niet lang te wachten voordat je het in huis hebt. Top. Ga zo door
Bedankt voor deze super mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en levering. Wij gaan zeker zo door! Graag tot ziens in Lemelerveld, de koffie staat altijd klaar!
Bij Wagenmans wonen is een mooi aanbod te vinden in zowel meubelen, slapen en woningstoffering. Verschillende stijlen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Een fijn persoonlijk advies in de winkel en vakkundig personeel die de meubelen / woningstoffering komen bezorgen en monteren. Goede ervaring en we komen zeker terug!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!