Goed.
Komen afspraken na
Al vele jaren een fijne zaak met veel keuze en prima medewerkers
Goed advies, professionele mensen!
De behandeling in de winkel was erg fijn en ook de communicatie ivm het afleveren van de bank. Verder kwamen er 2 jonge medewerkers de bank brengen en dat hebben ze prima gedaan. Ik maak dan ook goed reclame voor jullie. Ik vond het een uiterst prettige ervaring. Fijn dat er nog winkels zijn waar klanten als mens worden behandeld en niet als nummer.
stijladvies gekregen waarbij heel goed naar onze smaak en wensen is geluisterd. Ruime keus aan meubels en accessoires.
2 stoelen van verschillende leveranciers toch in de zelfde kleur leveren.
Bedankt voor deze mooie 10! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de afspraken die we hebben gemaakt. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
onze ervaring met wagenmans Wonen is goed !!
Bedankt voor deze leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat u een leuke ervaring met ons hebt gehad en dat het goed is verlopen. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Vloer: Vakkundig en vlot gelegd. Meubels: In eerste instantie werd de verkeerde eethoektafel geleverd, dat is nog dezelfde dag hersteld. Zeer behulpzaam bij het (ver)plaatsen van de bestaande kasten. Bedankt voor de goede service
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles volgens afspraak is uitgevoerd. We helpen graag waar we kunnen. We zien u graag nog eens bij ons in de winkel, de koffie staat altijd klaar!
Jammer dat de pootjes van de stoelen geen goede vastzittende viltjes hebben,na het bezoek liggen er diverse viltjes los op de grond. Kunt U ons beter adviseren voor een ander systeem,dit werkt niet.
Bedankt voor deze mooie review. Vervelend dat u het vilt onder de stoelpoten niet fijn vindt. Ik heb mijn collega gevraagd om contact met u op te nemen om te adviseren voor de juiste viltdopjes voor bij de stoel. U hoort van ons! Groetjes, Jonne
Wij zijn heel goed geholpen goede uitleg een plezierige verkoopster
Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zullen het leuke compliment aan Charlotte doorgeven, fijn om te horen! We zien u graag nog eens bij ons in de winkel.
Gekeken naar de communicatie er netjes afgestemd, heel veel dingen zijn mogelijk als je ze van tevoren doorneemt.
Bedankt voor deze mooie 10! Er is inderdaad vaak heel veel mogelijk en daar helpen we graag bij. Fijn om te lezen dat u een goede ervaring met ons heeft gehad. Kom gerust nog eens langs bij ons in de winkel, de koffie staat klaar!
Hele fijne kundige mensen! Goede kwaliteit meubelen.
Wat een mooie beoordeling, bedankt daarvoor! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze verkopers en de kwaliteit van de meubelen. Graag tot ziens bij ons in Lemelerveld!
Er was een probleempje maar dit is prima opgelost
Originele beoordeling
maar er was afgesproken als er kosten waren zou ik gebeld worden maar dit is niet gebeurd vindt ik toch een min puntje
Goede voorlichting, commercieel sterk, contacten erg goed, aflevering en plaatsing ook erg goed. Wij zijn een tevreden klant.
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden over ons zijn van het begin tot eind. Kom gerust nog eens bij ons langs in de winkel, de koffie staat klaar!
5 jaar geleden kochten wij een uitschuifbare relaxbank bij Wagenmans. Onlangs ging het mechaniek stuk. Het blijkt dat Wagenmans werkt met goede leveranciers. Onze bank werd uit coulance door de leverancier gratis gerepareerd!! Bert en Wies
Bedankt voor deze mooie beoordeling Bert en Wies! We vinden het fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. We zien jullie graag nog eens terug bij ons in de winkel!
Ik heb zelf regelmatig moeten bellen hoever men er mee was melding bij de leverancier geen terug koppeling. Te populaire manier van communiceren wat ik niet passend vind. Het ging over een bed wat stuk was.
Onze excuses dat niet alles is verlopen zoals verwacht. Bedankt voor het doorgeven van de feedback, gelukkig is alles nu opgelost. We zullen het hier intern bespreken.
Wederom een uitgebreid en goed advies voor wat betreft onze aankopen! En zoals altijd is Wagenmans bereid om een stapje extra te zetten, dat is heel fijn!
Bedankt voor deze super leuke beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over het uitgebreide advies. Voor zulke top reacties doen we het uiteindelijk voor! We zien jullie graag nog eens bij ons in de winkel, de koffie staat klaar!
Goed advies gehad in de winkel, plezierig contact tussendoor en helemaal tevreden met de Passe Partout fauteuil na bezorging. Bedankt voor alle goede zorgen en duidelijke communicatie.
Wat super, een 10! Bedankt voor de mooie beoordeling en leuke reactie. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de fauteuil en duidelijke communicatie. Daar doen we het allemaal voor! We zien je graag nog eens bij ons terug in de winkel!
Op een ongedwongen manier wordt advies gegeven over de inrichting en aanschaf van meubelen en raamdecoratie.
Wij hebben een zeer goede ervaring met hun gehad, zowel in de winkel als de mensen bij ons thuis,ze hebben heel netjes gewerkt, en waren behulpzaam, echt een aanrader bij familie en kennissen, een top team, ga zo door!!! Vriendelijke groeten, Harrie en Janna Cents.
We zijn heel goed geholpen.
Ze hebben een goede service en denken met je mee.
Wij zijn blij met onze prachtige eettafel met stoelen. De verkoopster liet ons meerdere ideeën zien, waar we zelf niet aan hadden gedacht én die binnen ons budget pasten. Ze nam alle tijd voor ons. De service was top, mede door de korte lijntjes binnen het bedrijf.
Altijd een goed advies.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!