Fijne medewerkers
Fijn geholpen,goede service
Goede kwaliteit en prijsverhouding. goede dienstverlening. Had wel graag wat betere info gehad mbt de stof en hoe schoon te maken.
Zoals altijd prima in orde!!
Bank gekocht die een defect vertoont. Nog steeds het vertrouwen dat het goed komt. Probleem wordt netjes erkent. Personeel blijft vriendelijk. Worden correct geholpen maar het duurt allemaal wel heel lang voor er stappen worden genomen.
Bij regelmaat schaffen we meubilair aan bij Wagenmans. De stijl is eigentijds en gaat met de trend mee. We worden altijd vriendelijk en deskundig geholpen en de afspraken worden nagekomen. Kortom, erg plezierig.
Verkoopster dacht heel goed met ons mee en we hebben een prachtige eethoek nu in huis staan. Er moest nog iets afgewerkt worden van een eerdere bestelling bij ons in huis en dat is nu ook netjes gedaan. Deze winkel bevelen we zeker aan en we komen graag terug.
Kort maar krachtig ,,altijd goed en goede kwaliteit en service,,
Bedankt voor deze mooie 10 als review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze kwaliteit en service. Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Geweldig familie bedrijf met enthousiast personeel. Veel kennis van slapen en woonartikelen, veel variatie en keus voor verschillende leeftijden. Advies opmaat, wensen worden meegenomen en besproken. Een nieuwe inrichting van je huis en dat kunnen afstemmen op kleuren, materialen enz. Een ruim assortiment, advies en montage, alles onder 1 dak, hoe mooi is dat. Wij zijn blij en zeer tevreden.
Wat een super mooie review! Dit is precies waar we ons best voor doen en fijn dat u dit als prettig heeft ervaren. We hopen dat u tevreden bent met het nieuwe interieur en de meubels. Graag tot ziens bij ons in de winkel, de koffie staat altijd klaar!
De expertise bij verkoop is goed, maar het afhandelingstraject van offerte tot en met uitlevering is onvoldoende. Bijv. tussen opmeten gordijnen/horren en offerte zit te veel tijd, pas na meerdere telefoontjes wordt dit in gang gezet. Ook wordt er niet altijd teruggebeld terwijl dit wel wordt beloofd. Kortom; de communicatie naar de klant is onvoldoende. Het was ons ook niet bekend dat na ophangen gordijnen zouden kunnen uitzakken en dan weer retour zouden moeten. Gordijnen zijn retour gegaan maar hangen wederom deels op de grond. Levertijden worden rooskleuriger voorgesteld dan dat het in werkelijkheid is (kast, horren)
Te vreden
Bedankt voor deze review! Fijn dat u tevreden bent over de gekochte meubelen bij ons in de winkel. Nog veel plezier ermee en hopelijk tot ziens!
Ze doen zoals ze zeggen
Bedankt voor deze mooie 10 als review Piet! We wensen u nog veel plezier met de gekochte meubelen. Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Goed geholpen ondanks de drukte
Wat leuk om te lezen dat u bij onze outlet iets heeft gekocht! Eens in de paar jaar houden we een magazijnverkoop en dit jaar hadden we extra groots uitgepakt. Het was inderdaad erg druk, maar we vinden het fijn dat u ondanks deze drukte goed bent geholpen. Nog veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Mooie winkel met deskundig maar bovenal vriendelijk personeel. Kwalitatief in het hoger segment.
Hier worden we blij van, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's in de winkel. We wensen u veel plezier met uw nieuwe meubelen en graag tot ziens in Lemelerveld!
Prima service zeer tevreden
Bedankt voor deze mooie 8 als review en dat u de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Veel plezier met uw aankoop!
Voor de vloer van onze nieuwe woning zijn we langsgegaan bij Wagemans. Vanaf het eerste moment zijn we daar ontzettend goed geholpen. Er werd goed meegedacht, zonder enige vorm van opdringen, en we kregen ruim de tijd om zelf een weloverwogen keuze te maken. De offerte was duidelijk en overzichtelijk. Ook de montage is vakkundig en netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met het hele proces en het eindresultaat. Een echte aanrader!
Wat een super mooie review om te lezen, bedankt! Dit is waar we het voor doen en we zijn blij dat u de hulp in de winkel en het verdere proces als prettig heeft ervaren. Nog veel plezier met uw nieuwe vloer en we zien u graag nog eens bij ons in de winkel. De koffie staat uiteraard klaar!
Op vakantie geweest en Wagemanns Wonen heeft ondertussen een nieuwe vloer gelegd in ons huis en de nieuwe meubels geplaatst! Het was geweldig, super service!
Bedankt voor deze mooie 10 als beoordeling! Dat is nog eens fijn thuiskomen na de vakantie. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons service. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels en de vloer! We zien jullie graag nog eens bij ons in de winkel.
Zowel in de showroom als bij de levering geweldig!
Bedankt voor deze mooie 10 als review! Fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent. Veel plezier met de meubelen en graag tot ziens!
Prachtige pvc vloer geleverd in ons nieuwe bedrijfspand
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een mooie review voor ons achter te laten Betsy! Jullie pand is prachtig geworden, heel veel succes en veel plezier met de nieuwe vloer!
Uitstekend geholpen, er wordt meegedacht en goed geadviseerd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. We nemen graag de tijd voor u bij ons in de winkel. We wensen u nog veel plezier met uw nieuwe matrassen en graag tot ziens bij ons in de winkel.
Ze hadden een jobs geduld met ons, want onze matrassen mochten er gewoon blijven staan totdat de lattenbodems er waren. Super!!!
Goed geadviseerd.
ff
Nvt
Bedankt voor de mooie 8 als beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot ziens!
We werden prettig geholpen en de medewerker dacht goed mee. Ook bij het opmeten en afleveren van alles ging dat heel fijn en rustig wat erg belangrijk is voor mijn oude moeder. Wel duur!
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze review. Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat onze collega's rustig hebben opgemeten en afgeleverd bij uw moeder. We kiezen bewust voor prachtige merken van goede kwaliteit en dit is inderdaad niet zonder prijskaartje. Maar dan hopen we ook dat u jaren plezier zult hebben van de meubelen, daar helpen we u graag bij!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!