Mooie winkel met deskundig maar bovenal vriendelijk personeel. Kwalitatief in het hoger segment.
Prima service zeer tevreden
Voor de vloer van onze nieuwe woning zijn we langsgegaan bij Wagemans. Vanaf het eerste moment zijn we daar ontzettend goed geholpen. Er werd goed meegedacht, zonder enige vorm van opdringen, en we kregen ruim de tijd om zelf een weloverwogen keuze te maken. De offerte was duidelijk en overzichtelijk. Ook de montage is vakkundig en netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden met het hele proces en het eindresultaat. Een echte aanrader!
Op vakantie geweest en Wagemanns Wonen heeft ondertussen een nieuwe vloer gelegd in ons huis en de nieuwe meubels geplaatst! Het was geweldig, super service!
Zowel in de showroom als bij de levering geweldig!
Prachtige pvc vloer geleverd in ons nieuwe bedrijfspand
Uitstekend geholpen, er wordt meegedacht en goed geadviseerd.
Ze hadden een jobs geduld met ons, want onze matrassen mochten er gewoon blijven staan totdat de lattenbodems er waren. Super!!!
Goed geadviseerd.
ff
Nvt
We werden prettig geholpen en de medewerker dacht goed mee. Ook bij het opmeten en afleveren van alles ging dat heel fijn en rustig wat erg belangrijk is voor mijn oude moeder. Wel duur!
Het product dat wij onlangs bij Wagenmans hebben gekocht werd op een prettige, servicegerichte wijze aan ons verkocht. Ook de levering gebeurde vriendelijke en servicegericht. Kwaliteit van zowel product als verkoop is geheel naar onze wens. Wij zijn tevreden en komen graag terug!!!
Goede ervaring..Vruendelijk personeel.
Klantvriendelijk , geen opdringerige verkoop , leveringen komen op tijd en goede kwaliteit / prijsverhouding . Komen bij mij zeker in beeld bij een volgende aankoop .
Alles wat mis is gegaan werd opgepakt met grote zorg en opgelost
We /ik kende het bedrijf niet, vlotte medewerkers, prijs technisch.....niet de goed koopste.....)... Gr. uut zuidwolde dr.!!
Goed behandeld als klant, meubels netjes afgeleverd, aandacht en tijd bij het uitzoeken ervan. Kon niet helemaal slagen ivm assortiment, maar er is uitgelegd waarom dat zo is. Je betaalt ervoor, maar dat moet overal, dus geen klachten.
Ik ben zeer goed geholpen door de verkoper hij heeft alles goed uitgelegd, daarom heb ik een fijne stoel gekocht, en die zit geweldig.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer 10! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze verkoper en dat de uitleg heeft bijgedragen aan een fijne aankoop. We wensen u veel plezier met uw nieuwe stoel! U bent van harte welkom om nog eens langs te komen in de winkel!
Hele goede service als er iets mis met een meubelstuk of iets anders. goede adviezen!!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en adviezen. Jullie zijn van harte welkom om nog eens langs te komen in de winkel!
Nette en goede winkel , snel en fijn geholpen en levering ging ondanks klein foutje super. Foute hebben ze top opgelost
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het geven van een 10! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze winkel, service en levering. Soms gaat er helaas iets mis, maar we zijn blij dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Graag tot een volgende keer!
Weten altijd een oplossing te vinden voor woonprobleemjes fauteuils die moeilijk schuiven wordt oplossing voor gevonden
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze hulp waardeert. We denken graag mee om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Jullie zijn van harte welkom om nog eens langs te komen in de winkel!
Ik zoek zelf wel wat op online maar voel dat het advies en de informatie klopt en er wordt meegedacht.
Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen dat u in ons stelt. We vinden het belangrijk dat ons advies helder, eerlijk en betrouwbaar is! Nogmaals bedankt en jullie zijn altijd welkom voor een kopje koffie in de winkel!
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!