Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen waarderen klanten de vriendelijke en servicegerichte aanpak en de snelle levering. Veel reviews noemen goede communicatie en snelle oplossingen bij eventuele problemen. De kwaliteit van het advies en het nakomen van afspraken komen meerdere keren terug. De ervaring is overwegend positief met aandacht voor de klant.
Wij hebben een schanskorf met schuifdeur laten plaatsen. De voorbereidingen en het beton storten, met metalen frame voor de schuifdeur, gebeurde op dag 1. Het plaatsen van de schanskorf en de schuifdeur gebeurde op dag 2. Deze combinatie was voor hun de eerste keer. En zorgde voor wat extra nadenken hoe de deur netjes gesloten kon worden. Ze maakte het af op dag 3, en nu is het een mooi geheel geworden die netjes afsluit en er ook heel mooi uitziet. Er wordt netjes gewerkt en niets wordt gehaast gedaan, je kan zien dat schanskorven zetten hun passie is. Alles wordt opgeruimd en schoon achter gelaten. Het geheel ademt kwaliteit uit, we zijn zeer tevreden en raden Nacon dan ook aan.
24 June 2026
Peter
Ochten
Wat een aardige, meedenkende en servicegerichte mensen! Zowel mbt de keuze voor schanskorf, type steen, de leveringsdatum als de adviezen mbt zelfplaatsing.
29 May 2026
Annet
Hurwenen
het aanbrengen van een schanskorf muur
11 May 2026
Roelof
Driebergen
Fijne service, snelle levering
8 May 2026
Ciska
Warmond
Jammer alleen dat de stenen iets te klein zijn, veel vallen er door de mazen van de schanskorf
11 April 2026
Richard
Stompwijk
Ik bewonder je, je bent heel indrukwekkend
19 December 2025
Zaza
Rotterdam Hoogvliet
Kwaliteit in ontwerp, aanleg en onderhoud!
5 December 2025
D.
Brakel
snelle offerte en levering
2 December 2025
Addy
Sprundel
gemaakt werk ziet er altijd keurig uit tot een ieders te vredenheid
25 November 2025
T. Moerland
Steenbergen
Geweldig werk geleverd, ziet er fantastisch uit.
25 November 2025
L.
elshout
Ze leveren snel en precies wat je wil
18 November 2025
R.
Amsterdam
Korven keurig op maat en geleverd met voldoende stenen.
14 November 2025
Alex Van Dalen
Heerenveen
Ik heb nacon steenkorven besteld voor de 2de keer (uitbreiding van de reeds bestaande) Ik heb informatie gevraagd via mail waarbij ik zeer snel een antwoord gekregen heb! Eenmaal de bestelling geplaatst zijn de korven reeds geleverd 4 dagen sneller dan voorzien! En de levertermijn was voorzien op 1 week) Dus ben super content. Zeer vlotte, snelle en vriendelijke levering. De chauffeur was ook zeer behulpzaam en begripvol. Was niet thuis op ogenblik aankolmst chauffeur, ik heb de poort vanop afstand open gedaan en hij was aan het lossen op de plaats dat ik aangegeven heb! Dus nogmaals dikke pluim voor voorverkoop, verkoop en naverkoop! :-)
14 November 2025
R.G.
Huldenberg (België)
Snelle reactie op offerte aanvragen + snelle leveringen
14 October 2025
Van den Broek Bestratingen
Sprundel
Mijn eerste ervaring met Nacon: een heel nette uitvoering van mijn bestelling, hierover werd vlot en goed gecommuniceerd. Ook de aflevering werd keurig uitgevoerd!
10 October 2025
Han
Ermelo
Indien er niet direct geleverd kan worden wordt je opgebeld. Zoeken oplossing indien er probleem is en denke mee voor installatie.
19 August 2025
Tom
geraardsbergen
Goede voorbereiding, goed advies en gemaakte afspraken goed nagekomen.
15 August 2025
Kees
Gilze
Perfect behandeld en prima te woord gestaan.
12 August 2025
H.Groenewegen
Spijkenisse
Vriendelijke mensen, denken met je mee bv snel antwoord op je vragen. Alles perfect gemaakt en snelle service
6 July 2025
R
Werkendam
Aanvraag en communicatie over offerte helder en duidelijk. Dit gold ook voor de bevestiging en het plannen van de goederen, Is allemaal zonder verstoringen verlopen Nacon was ook eenvoudig te bereiken en behulpzaaam.
29 June 2025
Andre
Utrecht
Snel een offerte. Snel geleverd. Goede kwaliteit.
25 June 2025
Tim
Beuningen
Keurig bedrijf, komt afspraken na.
2 June 2025
A.
DEN HELDER
Goed geholpen.
28 May 2025
J.
Someren
Goede service, snelle reactie tijd en correct.
21 May 2025
Bruo