Behulpzaam vriendelijk en zeker niet opdringerig
Altijd vriendelijk en gezellig met een kopje koffie
zeer goed
zeer vriendelijke verkoper, verstand van zaken en erg behulpzaam om voor mijn partner een overhemd met extra lange mouwen te bestellen. Daarna ook nog de korting gekregen die eigenlijk al verlopen was. Top!!
Hé Sacha, bedankt voor de geweldige beoordeling. Ik ben óók blij dat we ontdekt hebben dat veel overhemden zulke lange mouwen hebben dat het voor je partner lang genoeg is.
Vriendelijk, deskundig.
Mijn e-mailadres is [email protected]
Bedankt voor de mooie beoordeling. Onze collectie blijven we zo veel mogelijk aanpassen aan de wensen. We hebben het email-adres gelijk aangepast.
Wij worden altijd correct geholpen en geadviseerd. Dhr de Haas kent zijn clienten en weet bijna altijd wat ze graag willen en adviseerd hen dan prima.
Ik kom samen met mijn moeder (die in Nijmegen woont) en vindt jullie kleding keuze voor mij erg passend, de prijs is goed en jullie service de moeite waard!!
Daar word je nog vriendelijk geholpen
Warme betrokken mensen die met liefde, professionele uitstraling en expertise hun klanten behulpzaam zijn. Altijd een lach en een oprechte mening over welke kleding al dan niet passend is zowel letterlijk als figuurlijk. Chapeau! !👌👍
Prettige winkel, perfecte, meedenkende eigenaar. Prijs/kwaliteitsverhouding prima.
Een leuke zaak met fantastische mensen
Klantvriendelijk,voldoend keuze in grote xxxl prijs kwaliteit acseptabel. Uitstaling van de zaak mooi helder en ruim, 2de zaak zou zinvol zijn in bv Malden Mook Gennep.
Leuke vriendelijke en dekundige bediening, lekkere koffie en gezellige tafel!!
Uitstekend advies. Zeer vriendelijk personeel.
Prima service en keuzes
Prettig
ook in deze tijd staat het menselijk aspect zeer hoog in het vaandel, bij alle medewerkers(sters)
Vooral de benadering van de medewerkers ervaar ik als zeer prettig. Goede kwaliteit producten met een gevarieerd assortiment.