Fijn hoe jullie meedenken om tot een passende oplossing te komen!
Uitermate positief over Perfectview als CRM-pakket. Uitermate tevreden over de deskundigheid van de medewerkers en de servciegerichtheid van de medewerkers. Uitermate tevreden over de snelheid waarmee antwoord wordt gegeven.
fantastische service en ook heel snel! Zou alleen meer interactie willen met nieuwe functies binnen het pakket.
Beste Ilse, Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Wellicht vindt je het leuk om eens op de volgende pagina te kijken: http://www.perfectviewcrm.nl/nieuws/product. Daar vindt je alle informatie terug rondom onze productontwikkeling. Met vriendelijke groet, PerfectView
goed meegedacht bij de opstart en inrichting. Als het gaat om het verdiepen in de werkprocessen en dit vertalen naar onze specifieke situatie. Ook duidelijke instructie bij gebruikerstraining en als er telefonisch contact is bij hulpvragen. Zelf maken van weergaves vind ik persoonlijk niet heel gebruikersvriendelijk/te ingewikkeld. Verder werkt het heel fijn en ook goed om te weten dat ook overige werkprocessen geautomatiseerd kunnen worden, indien gewenst (toekomst).
Beste Saskia, Bedankt voor je positieve evaluatie! Indien gewenst kunnen we altijd eens met je meekijken op het scherm om je te helpen bij het zelf aanmaken van weergaven. Je mag hiervoor altijd contact opnemen via de Help mij knop in de applicatie. Met vriendelijke groet, PerfectView
Vriendelijke service, open voor feedback vanuit de gebruiker en heel erg meedenkend.
Bij vragen (via PV of telefoon) krijg je zeer snel een reactie van een medewerker. Deze is kundig genoeg om het probleem direct op te lossen.
We hebben de stappen niet ter plekke kunnen meedoen via teamviewer omdat de laptop uitviel. Maar we hebben de stappen opgeschreven en later nog gevolgd en de uitleg bleek helder te zijn.
Service is top, maar hetgeen dat ik wilde doen (verkoopkansen in bulk importeren) bleek ook op een andere manier op te lossen en degene die ik heb gesproken heeft dit alternatief niet aangeboden.
Beste Maaike, Bedankt voor je feedback. Wij vinden deskundigheid erg belangrijk en hebben dit intern daarom direct opgepakt. Met vriendelijk groet, PerfectView
verbeterpunt; terugkoppeling nieuwe versies PV. Wat zijn de voordelen? Nadeel is dat de stuctuur die we zelf bouwen ineens eruit gegooid is zonder bericht vanuit PV.
Beste Eva, Bedankt voor je beoordeling. Een aantal keer per jaar updaten wij onze software. Deze updates kennen nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van bestaande functionaliteiten. Hiermee kunnen we steeds meer en steeds betere functionaliteiten aanbieden voor dezelfde lage prijs. Uiteraard houden we hierbij rekening met hoe huidige gebruikers het systeem inzetten. Vervelend om te horen dat jullie dit niet zo ervaren hebben. Ik ga een collega nog even contact met je laten opnemen om dit te bespreken. Vooraf en na een update versturen wij altijd nieuwsbrieven naar al onze klanten om je op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen. Daarnaast lees je op de volgende pagina al ons productnieuws: http://www.perfectviewcrm.nl/nieuws/product. Wellicht leuk om daar eens op te kijken. Vriendelijke groet, PerfectView
Helaas komt het regelmatig voor dat door nieuwe aanpassingen in het systeem oude functionaliteiten in 1 keer niet meer werken. Dat wordt door de service afdeling wel altijd netjes en asap opgelost. Verder zijn ze zeer zakendeskundig en vriendelijk.
Beste Guido, Bedankt voor je evaluatie. Het klopt dat wij ongeveer vier à vijf keer per jaar onze software updaten. Hiermee kunnen we steeds meer functionaliteiten bieden voor dezelfde lage prijs. Het is uiteraard nooit de bedoeling dat hierdoor oude functionaliteiten niet meer werken. Fijn om te horen dat dit door de servicedesk snel en goed voor je is opgelost. Vriendelijke groet, PerfectView
Prima service!
Prima en netjes. De ondersteuning verloopt snel en zeer klantgericht.
Ik had een vraag over het combineren van Outlook Agenda met Perfect View agenda. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen en werd vriendelijk te woord gestaan. Helaas is de Perfectview agenda alleen inzien en niet open. Dit is het enige minpunt wat ik kan bedenken over het programma. Tip dus voor de ontwikkelaars.
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling. We hebben je tip doorgezet naar de afdeling ontwikkeling. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van updates middels onze nieuwsbrieven. Met vriendelijke groet, PerfectView
Snel, duidelijk en keurig geholpen door Nick de Ligt. Kan niet anders zeggen!
Wij halen momenteel nog niet ales uit PV. Ik ben zeer geinteresseerd naar de vele mogelijkheden. Hiervoor moet dan echter een training voor verzorgd worden, deze is naar mijn mening aan de hoge prijs. Ik vind het jamer dat alleen de basis van PV inbegrepen is. De medewerkers van PV zijn vakbekwaam en erg prettig in de omgang.
Bedankt voor uw beoordeling. Binnen de applicatie zijn er meer dan 30 helpsliders beschikbaar in ons helpcentrum. Door deze door te nemen kunt u alle kennis opdoen welke u nodig heeft om uw account zelf te kunnen beheren. Deze manier van werken past binnen ons IKEA-model (http://www.perfectviewcrm.nl/over-ons). Indien u ergens zelf niet uitkomt dan helpen wij u uiteraard graag verder. Elke gebruiker mag gratis én ongelimiteerd contact opnemen met onze helpdesk. Daarnaast bieden wij inderdaad ook trainingen en andere diensten aan. Om dit betaalbaar te houden kunt u deze diensten al vanaf één uur afnemen. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over deze diensten en de bijbehorende prijzen: http://www.perfectviewcrm.nl/over-ons/diensten/dienstenoverzicht
Prima CRM systeem passend bij onze organisatie. Sinds het gebruik van PerfectView hebben we elk moment inzicht in de actuele status van onze sales inspanningen. Als we een vraag hebben en deze via het platform doorgeven, wordt er snel gereageerd door deskundige medewerkers. Kortom: PerfectView is perfect voor ons!
Perfecte helpdesk!
De Waterman 2