Nick heeft mij op uitstekende wijze door het programma geleid en mij geholpen de klantvraag beantwoord te krijgen. Klantvriendelijk, snel en deskundig! Een puntje van kritiek (niet voor Nick van toepassing!): ik had gisteren al gebeld en zou teruggebeld worden. Dat is niet gebeurd zoat ik vanochtend zelf weer contact oogenomen heb.
Beste Jan, Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent! Binnenkomende vragen worden vervolgens op volgorde van binnenkomst en complexiteit beantwoord. We proberen vragen altijd binnen 1 uur te beantwoorden. Soms is het wat drukker en dan kan dit wat langer duren. Uiteraard mag u altijd zelf nogmaals bellen wanneer er spoed is zoals u nu ook gedaan heeft. Indien er iemand beschikbaar is proberen we u dan altijd tussendoor alvast op weg te helpen. Groet, PerfectView
Alleen de chat functie op de website werd niet goed opgevolgd. Antwoorden duurden lang of kwamen helemaal niet. Wel door jullie pro-actief opgebeld naar aanleiding van de chat, dat is wel weer een compliment waard.
Beste Henrico, Bedankt voor je feedback. Binnen de CRM Online applicatie kun je aan de rechterkant van het scherm klikken op Help mij > Stel een vraag. Op deze manier kun je vragen stellen aan onze helpdesk. Binnenkomende vragen worden vervolgens op volgorde van binnenkomst en complexiteit beantwoord. We proberen vragen altijd binnen 1 uur te beantwoorden. Vriendelijke groet, Het PerfectView team
Fijne uitleg, duidelijk, nemen de tijd voor je.
Zeer goed en snel, zeer tevreden.
Een excellent rapport. Echter er ontbreekt m.i. belangrijke functionaliteit, die Perfectview als toonaangevende CRM software leverancier, zou moeten bieden. 1. koppeling met Twinfield en andere boekhoudpakketten en wel op 'boekingsnivo' 2. export functie voor producten (groepen)
Beste Sjef, Zoals je wellicht al weet is PerfectView CRM Online een applicatie welke volop in ontwikkeling is. Bestaande functionaliteiten worden verbeterd en nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Ik zal je wensen doorzetten naar de afdeling ontwikkelingen zodat deze beoordeelt kunnen worden. Je wordt middels onze nieuwsbrieven altijd van ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Bedankt voor je positieve beoordeling! Groet, PerfectView
Prima service.
helpdesk altijd zeer snel met antwoorden op vragen en erg behulpzaam, geduldig en vriendelijk. Email contact over afspraken altijd efficient en snel. Traning gehad van Michelle Klerks, zeer prettige training, gefocust, helder, veel ruimte voor vragen. Geen enkel punt van kritiek!
Beste Klary, Goed om te horen dat je altijd op een prettige wijze geholpen wordt. Ik ga aan Michelle doorgeven dat jullie enthousiast zijn over de training! Groet, Het PerfectView team
prima hulp alleen de snelheid laat af en toe te wensen over
Beste Roderick, Nog bedankt voor je goede beoordeling. Een van onze medewerkers gaat nog even contact met je opnemen betreffende de snelheid. Het is namelijk uiteraard de bedoeling dat het systeem snel werkt dus we kijken graag samen met je wat we eventueel in je instellingen/op je computer kunnen wijzigen om dit voor elkaar te krijgen. Met vriendelijke groet, PerfectView
ga zo door
De medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.
Erg prettig geholpen, wel een beetje later dan gehoopt maar daaruit blijkt dat er voor iedereen tijd wordt genomen.
Altijd snelle reakties op hulpvragen, deskundig en geduldig. Systeem werkt eigenlijk altijd, de zeldzame storingen zijn (2 maal meegemaakt in 1 jaar) duren kort.
Beste Hilde, Nog bedankt voor je positieve beoordeling van onze service! Goed om te lezen dat je altijd op een prettige manier geholpen wordt. Met vriendelijke groet, Het PerfectView team
zoals altijd prettig en met resultaat geholpen
Perfect View service en helpdesk reageert goed op onze vragen op korte termijn. De helpdesk is deskundig en goed bekend met de Perfect View software. Er is voldoende inleving bij onze specifieke vragen en wensen welke uitstekend kunnen worden vertaald naar passende oplossingen of adviezen. Dik tevreden. Happy!
Ik vind het moeilijk om 1 cijfer te geven over de klantvriendelijkheid, want door de ene persoon wordt je beter geholpen dan door een andere. Soms komt het voor dat je te lang moet wachten totdat er een medewerker beschikbaar is. Ik wil mijn complimenten uitspreken over Nick de Ligt, hij is super deskundig en helpt je snel op weg. Goud waard voor jullie organisatie. Waarom ik Perfect niet aan zou bevelen is dat ik het niet altijd een even vriendelijk programma vind.
Met jullie support ben ik uitermate tevreden. Aanbevelen zou ik jullie op dit moment wel met de informatie dat jullie programma wat traag kan zijn, met name in internet explorer. Als je dan in chrome werkt, werkt de aansluiting aan Word niet correct en opent het document vaak in de modus alleen lezen. Daarnaast werken sommige velden niet prettig, als je b.v. een nieuw persoon gaat zoeken in de hoofd zoekfunctie dan gebeurt het vaak dat je de naam invoert en deze aansluitend tussen de tekst 'zoek een relatie' staat. Dat heb ik vaker dat ik voor het systeem te snel ben en dat is best vervelend. Daarnaast vind ik het vandaag jammer, dat wij voor de eerste instructietraining niet al wat informatie cq. huiswerk hebben gekregen, waardoor wij ons beter hadden kunnen voorbereiden. Vandaag werken wij met verschillende organisatietypes, zoals leads, suspects en prospects en voor ons zou er één type voldoende zijn. Hetzelfde geld voor leverancier en zakelijke relatie. Maar verder is het programma intuïtief en makkelijk te leren.
Beste Angelika, Bedankt voor je positieve beoordeling en je feedback. Wij gaan hiermee aan de slag. PerfectView is geoptimaliseerd voor gebruik in Google Chrome. We adviseren je dan ook om in deze browser te werken. Hoe een word document geopend wordt is een instelling in Windows en dit staat los van PerfectView en de gekozen browser. Een collega van mij gaat contact met je opnemen om dit juist voor je in te stellen zodat je gewoon in Chrome aan de slag kunt. Met vriendelijke groet, PerfectView
Bij vragen wordt er altijd binnen een paar uur teruggebeld en word je deskundig geholpen.
helpdesk is super ik blijf het een moeilijk programma vinden dat niet erg gebruiksvriendelijk is.
De Waterman 2
5215MX 's-hertogenbosch