Super CRM Systeem! Zeer gebruiksvriendelijk en service is ook erg goed en snel.
duidelijke/goeie telefonische info en begeleiding
Nick wist in slechts enkele stappen probleem te verhelpen. Helemaal top!
Aan de mensen die je te woord staan is niks te verwijten. Ik heb vorig jaar een test account aangemaakt en daarna ook de factuur voor een jaar voldaan. Nu werk ik met exact -online en heb Perfectview nooit meer gebruikt. Nu zie ik de automatische verlenging in m'n postvak verschijnen op 30-6-2016 en dacht ik ga snel even opzeggen voor het komende jaar. Al snel krijg een mail terug dat opzeggen 3 maanden tevoren contract periode moet geschieden. Geen coulance, de boekhouding maakt nooit credit facturen zegt die mevrouw en ik hang eraan vast voor nog een jaar. Jammer voor zo'n organisatie dat ze niet nadenken dat deze houding meer kost dan ons te houden aan het contract. Gemiste kans en daarom ook een slechte beoordeling.
Beste Bjorn, Jammer om te horen dat je geen gebruik meer maakt van PerfectView CRM Online. Inmiddels gebruiken duizenden organisaties en tienduizenden gebruikers PerfectView. Om er voor te zorgen dat alles voor onze klanten goed geregeld is (beschikbaarheid, beveiliging, toegang, gratis data opslag én ondersteuning e.d.), moeten we onze voorwaarden en procedures juist hanteren. Ik begrijp dat je dit vervelend vindt en daarom zal een van mijn collega's telefonisch contact met je opnemen om samen te kijken of we je kunnen ondersteunen in het gebruik van het pakket. Dit zodat je hier het komende jaar toch nog fijn mee kunt werken. Met vriendelijke groeten, Team PerfectView
Hoewel het programma voor ons soms nog steeds wennen is. Worden we uitstekend geholpen.
Mooi professioneel systeem met veel mogelijkheden om overzicht te houden. Fijn ook dat je de omgeving zelf kunt personaliseren. De medewerkers van de helpdesk zijn altijd vriendelijk en helpen je snel en prettig!
Als bedrijfsondersteuner/secretaresse heb ik voor verschillende bedrijven met diverse systemen en bijbehorende support te maken gehad. Niet eerder heb ik echter zo'n goed georganiseerd 'CRM-bedrijf' als PerfectView meegemaakt. Direct vanaf de start stond men ons vlot, vriendelijk en vakkundig te woord en was de navolging op zaken die niet direct beantwoord konden worden uiterst correct. Ook nu we klant zijn geworden blijven deze items overeind. Iets wat naar mijn mening uniek te noemen is. Dat een organisatie in het begin zo omgaat met potentiële klanten is gebruikelijk maar dat men deze gang van zaken op hetzelfde hoge niveau voortzet heb ik weinig meegemaakt. Het staan voor excellente dienstverlening maakt PerfectView in mijn ogen dan ook meer dan waard en passen ze daarmee goed bij het bedrijf waar ik nu werk."
Heel erg fijn om een excellente service te krijgen voor Perfectview om de vele mogelijkheden te benutten.
Goed geholpen met de vragen die ik had.
Hoi Michael, Bedankt voor de hele goede beoordeling. Wij horen graag weer van je indien er vragen zijn zodat we je goed op weg kunnen helpen om alles uit PerfectView te halen. Groet, PerfectView
Nog nooit met een CRM programma gewerkt, heb goede begeleiding gehad en zou nu niet meer zonder het programma kunnen en willen. Altijd de juiste informatie voorhanden en de presentatie naar buiten ziet er nu ook professioneel uit. PERFECT !!
Prima geholpen. Goede aandacht, analyse en helder aangereikte oplossingen. Duidelijk over de verdere mogelijkheden
Ik heb zeer deskundige hulp gehad van een uiterst vriendelijke en correcte heer Le Blanc!
Beste Frits-Peter, Bedankt voor de goede beoordeling. Blijf gerust vragen aan ons stellen wanneer u deze heeft, wij helpen u graag snel en goed op weg om het maximale uit PerfectView te halen. Groet, PerfectView
Vriendelijke medewerker
Ik ben zeer tevreden over de service. Ik word altijd snel teruggemaild of -gebeld. Ik krijg goede uitleg over hoe het probleem opgelost wordt, zodat ik weer verder kan en/of een volgende keer weet wat ik moet doen.
Beste Suzanne, Bedankt voor je zeer positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je altijd goed én snel geholpen wordt. Laat het ons gerust weten wanneer we je in de toekomst weer met iets kunnen helpen om er op die manier voor te zorgen dat jullie zoveel mogelijk winst kunnen behalen uit het werken met PerfectView. Groet, Het PerfectView team
De medewerker had verstand van zaken
Altijd bereid om te helpen, ook bij complexere vraagstelling. Geduldig, ik schaam mij bijna. Absolute aanrader en in het programma vele mogelijkheden waar ik nog onvoldoende gebruik maak. De laatste keer heeft Janneke mij ook prima te woord gestaan, tot 2 x toe op een dag.
Nick heeft rustig en duidelijk uitleg gegeven en zo ons probleem snel opgelost. Dank daarvoor! (reactie mag anoniem openbaar worden gemaakt)
De Waterman 2
5215MX 's-hertogenbosch