Snel, en zeer deskundig, en zeer klantvriendelijk voor alle vraggen.
Geachte mevrouw Rouwhof, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Helder , zakelijk , klantvriendelijk en doeltreffend
Geachte heer Kruider, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Geachte heer Maas, bedankt voor uw mooie beoordeling en inhoudelijke reactie. Bij de inpandige opname door onze taxateur worden vooral onderdelen gefotografeerd die een goede indruk geven van de kwaliteit, onderhoud en luxe. Met deze aspecten wordt ook in de waardering zorgvuldig rekening gehouden. Indien u de door ons opgestelde taxatiekaart (zie uw online dossier) bekijkt is daarin goed af te lezen hoe deze verschillen van uw woning in vergelijking tot de referenties de waarde beïnvloeden. De verkochte woning Nachtegaal 50 heeft inderdaad een 102 m2 groter perceel (u heeft 508 m2). Deze extra grond is vooral gelegen naast de woning en vertegenwoordigd daardoor een iets lagere waarde. Uw beide achtertuinen zijn per saldo even groot. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd even bellen op 026-4721076. Met vriendelijke groet, Sander Hansen, WOZ-taxateur.
In 2 rondes een enorme verlaging van de woz bewerkstelligd. Efficiente communicatie. Prima dossier vorming.
Geachte heer Nieuwland, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Hoewel het niet tot verlaging heeft geleid, ben ik zeer tevreden over de begeleiding en de communicatie.
Geachte mevrouw Bouwmeester, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment ondanks dat het niet tot een waardeverlaging heeft geleid. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
ik heb de samenwerking met WOZ-consultants als constructief en prettig ervaren.
Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Aan te raden om WOZ Consultants in te schakelen daar Gemeenten de huiseigenaar als een melkkoetje zien om hun eigen geldverspilling te financieren.
Super snel alles afgehandeld. Snelle communicatie en super vriendelijke mensen
Geachte heer Kotten, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zien deze waardering als een mooi compliment. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Team WOZ-Consultants
Ik vond het niet duidelijk welk bedrag ik terug kreeg. Uw factuur is een jungle. Ik heb moeten bellen om het te begrijpen. Dus communicatie geef ik een onvoldoende. Resultaat is goed.
Geachte heer Kroon, bedankt voor uw reactie. Goed om te vernemen dat u onze deskundigheid heeft beoordeeld met een 9. Uw reactie ten aanzien van de communicatie begrijp ik overigens goed. Ik heb de aan u verzonden factuur er even bij gepakt. Deze is inderdaad complex maar het gevolg van de werking van onze dienstverlening. Doordat het een zakelijk pand betreft heeft u in tegenstelling tot onze particuliere opdrachtgevers een eigen bijdrage van 25% van het voor u gerealiseerde belastingvoordeel. Van onze totale factuur wordt een gedeelte door de gemeente rechtstreeks aan WOZ-Consultants voldaan. Uw eigen bijdrage is in dat geval slechts een klein deel van de totale factuur. De leesbaarheid en ook de verwerking van de BTW is dan niet in alle gevallen even duidelijk. Wij nemen uw kritische opmerking ter harte en zullen de leesbaarheid van de factuur verbeteren. Met vriendelijke groet, Jos Oosters