prima gedaaan

prima gedaan

goedwerk

heeft totaal meer dan 1 jaar geduurd maar eerlijk is erlijk ze hebben het goed onderbouwd met een succesvolle procedure de geemnete houdt geen rekening met de achterstallige onderhoud van de wonnin maar ook niet van de stoepen en wegen om de wonning dit alles was goedonderbouwdt in het bezwaar ik ben zeer tevrede

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling. Alleen een brief en foto's opgestuurd. Verder niets hoeven te doen.

uitstekende service met gewenste resultaat

tot nu toe heeft men altijd een verlaging van de woz waarde weten de bereiken. Communicatie is goed, alles netjes afgehandeld.

Fijne organisatie die doet wat ze beloven.

Doen wat ze zeggen, fijne organisatie.....die de burgers helpen in de bureaucratie van gemeentes !!!

Alle beetjes helpen. Goed gedaan.

Heb met vertrouwen de uitslag afgewacht. Had eigenlijk gerekend, dat de woz-waarde van mijn woning op 240.000 euro zou worden vestgesteld. Het zij zo.

prima geoholpen

Woz meldpunt daar wordt je goed geholpen en de communicatie verloopt ook makkelijk .

het WOZMeldpunt heeft geholpen aan de nieuwe woz waarde,tevreden.

ik ben tevreden met de verlaging van de woz waarde. bedankt dat jullie je daarvoor in wilde zetten.

In februari snel gehandeld en met succes

Snel in behandeling genomen. Geen moeilijk gedoe. Alles wordt je uit handen genomen,. Heb er zelf geen werk voor te doen. WOZ is gedaald.

Succes gehad met bezwaar

Ben blij met gegrond bezwaar dat ik via jullie bereikt heb.

Prima bedrijf professionele medewerkers

Ik heb middels steekwoorden mijn punten voor WOZ bezwaar aangegeven en de medewerkers hebben een goed WOZ bezwaar ingediend. Is inmiddels ook aangenomen door de gemeente.

Goede deskundige hulp

Naar aanleiding van woz rekening van de gemeente, was ik het niet eens met de hoogte van het bedrag naar aanleiding van informatie bij buurtbewoners met een gelijke, verbeterde en gemoderniseerde woning. Mijn woz was in vergelijking met die woningen veel hoger. Na aanmelding bij Wozmeldpunt is mijn bezwaar in behandeling genomen en na ruim een half jaar is mijn bezwaar toegekend welke ook resulteerde in een terugbetaling van, helaas, slechts 19 euro op een bedrag van ronde de 700. Ik ben in ieder geval blij dat ik ondersteuning van Wozmeldpunt heb gehad om gelijk te krijgen. Ik hoop dat dit volgend jaar door de gemeente ook wordt meegenomen. Zoniet dan kom ik graag terug bij Wozmeldpunt vanwege hun deskundigheid op dit gebied.

Heel fijn dat mijn belangen behartigd zijn

Heel prettig dat mijn belangen behartigd zijn door mensen die weten waar ze moeten zijn. Mijn dank hiervoor.

Heel goed geregeld !

Dat het WOZ Meldpunt zoveel moeite doet met positief resultaat is fantastisch. Bedankt !

Heel goed geregeld !

Professioneel!!

Duidelijke website. Men houdt je voortdurend op de hoogte van de voortgang. Makkelijk in gebruik.

Professioneel!!

Constructief

Waardevermindering m.b.t eerder vastgestelde WOZ waarde. Echter minder dan verwacht. Desalniettemin redelijk tevreden.

Constructief

Tevreden met het resultaat.

Het moeten maken van foto's binnenhuis vind ik eigenlijk een inbreuk op mijn privéleven.

Tevreden met het resultaat.

Weinig 'gedoe' met goed resultaat!

Uitstekend, nemen alles uit handen

Al een aantal jaar probeer ik zelf de woz waarde te verlagen omdat ons huis minder waard is door achterstallig onderhoud en omdat er teveel verschillen zitten en bijna dezelfde huizen. Helaas is mij dit nooit gelukt. Eind 2021 kwam zag ik een reclame van WOZ meldpunt en ik wilde weten wat er zou gaan gebeuren als ik met een bedrijf in zee zou gaan om de woz te verlagen. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de stand van zaken. In December kwam dan eindelijk het oordeel van de gemeente. De WOZ waarde is met 20k euro verlaagd. Ontzettend bedankt voor jullie inzet en het resultaat.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum