De WOZ waarde van mijn huis is met een behoorlijk bedrag verlaagd dankzij de deskundige hulp van uw team. Dat scheelt mij dus weer in de gemeentelijke belasting. Hartelijk dank daarvoor.
Keurige afhandeling van de zaak door WOZ Meldpunt
Voor mij grote verbazing dat het WOZ- Meldpunt gelukt is om de WOZ-waarde van mijn huis naar beneden te krijgen,dit had ik dat jaar ervoor zelf al schriftelijk geprobeerd,maar daar ik geeneens een reactie op gekregen. Dus BRAVO !!!
@0 euro eraf gekregen niet veel maar beter iets dan niets. Ik werd keurig gebeld dat mijn bezwaar aan de beurt zou komen. WOZ waarde blijft natte duimen werk maar ik waardeer de mensen die dit doen. Ze hebben ook de juridische zaken goed op orde. Welk artikel waar bij welke bezwaar klacht hoort.
Ik heb een zeer prettige ervaring met WOZMeldpunt
In totaliteit een positieve ervaring , met weinig moeite een goed resultaat
Alles is perfect geregeld en met een gewenst resultaat.
Ik heb mijn oordeel al gegeven per email omstreeks mei/juni'15. Het betrof object Baambruggestraat 51 Den Haag waar een be-denkelijke fout mee werd gemaakt. Ik heb u toen mijn advies gegeven en dat zult u in de stukken nog wel kunnen terugvinden. Vr. gr. veel succes en, ik beveel de wijze van doen zeker aan !
Door bezwaar te maken, hoef ik nu een (groot) stuk minder te betalen.Hartelijk dank hier voor.
iets van voortgangcommunicatie was niet verkeerd maar als het resultaat zo blijft ook niet echt nodig.
Ik had niets verwacht en zij hebben toch een resultaat geboekt, geweldig.
Ik ben blij met deze service.
Ben zeer tevrede over de hele afwikkeling
kort/helder/ zakelijk
voor iedereen die het moeilijk vind om bezwaar te maken. De deskundigheid is geweldig goed en snel ook een mooi resultaat kan behaald worden.mijn dank aan iedereen
Naar tevredenheid mijn WOZ klacht behandeld
Ik heb meteen, nadat ik had gehoord dat de WOZ waarde door jullie toedoen naar beneden is gegaan, jullie een bericht gestuurd en daarin mijn complimenten en dank uitgesproken voor de uitstekende bemiddeling. Zeker raad ik anderen aan, indien nodig, gebruik van jullie diensten te maken. Nogmaals mijn dank, Vriendelijke groeten Jenny Paulusse
We zijn geweldig, deskundig en met goed resultaat geholpen!
Eerder terugkoppeling dat er verzoek tot uitstel is aangevraagd zou prettig zijn
Top geregeld.