Is Tegen Gevallen Wat Prijsverschil Helpt Om Minder Te Betalen !!
Geen op/aanmerking en vlot afgehandeld!!!
ZONDER VEEL WOORDEN DATGENE BEREIKT WAT IK WILDE BEREIKEN. CHAPEAU.
Namen WOZ bezwaar in behandeling maar daarna niets meer van gehoord, maar ze hebben wel een resultaat behaald.
Ik heb van u alle medewerking gekregen zonder. Dank daar voor
Alles is correct en goed gegaan, kan niet beter. Alleen nu ben ik bezig om mijn teruggave van de jaren dat ik te veel gemeente belasting heb betaald, hebben jullie daar meer info over hoe ik dit moet aanpakken. Had van de gemeente bericht gehad dat het minder is dan 20% dus geen teruggave, dat kan toch niet waar zijn?Dat was net 4.500 eronder net of ze dat er om gedaan hebben.
perfecte afhandeling
zeer goede ervaring
WOZMeldpunt heeft boven verwachting gepresteerd!
Nooit een verslag gekregen over de procedure bij de gemeente of de uitkomst ervan via woz meldpunt. Ik had ook nog om een vervolgprocedure gevraagd waarop ook nooit een ractie gekregen.
m.i zou er wat meer en correct gecommuniceerd kunnen worden
super goed geholpen,tussen door nog een paar mailtjes gestuurd en heel vlug bericht terug gehad. missie geslaagd
De opgelegde WOZ waarde was naar mijn menige veel te hoog naar de prijs die momenteel voor de huizen in ons dorp betaald worden. Door bemiddeling van WOZmeldpunt is het in een juister verhouding gekomen met wat in de praktijk haalbaar is , mijn complimenten hier voor.
Netjes afgehandeld
Goede ervaring
waardeloze argumenten die uit de dikke duim gezogen zijn, in mijn geval, heel oppervlakkig in het object verdiept. sorry, ieder zijn ding maar jullie vraag ik niet weer, vr siska, niet weer terug mailen/bellen het is klaar zo.