Er is op een deskundige manier met de verstrekkende gegevens om gegaan
Met weinig moeite me aangemeld en het resultaat is perfect!
Vlotte afhandeling en zaak gewonnen
Ik heb een mail gestuurd omdat ik mijn WOZ waarde te hoog vond. Ik heb snel en deskundig advise gekregen via de mail en de procedure is door het meldpunt opgestart. Vandaaruit ging het vanzelf en kreeg ik van de gemeente bericht het één en ander in te vullen en na te sturen, hetgeen ik gedaan heb. De uitkomst was uiteindelijk voor ons positief maar ook bij een negatieve uitkomst was ik erg tevreden geweest over de snelheid en deskundigheid van het WOZ Meldpunt.
Zeer vriendelijk en goed geholpen.
Zelf al in voorgaande jaren een paar keer poging gedaan, maar steeds werd het bezwaar afgewezen. Nu is het dus eindelijk wel gelukt. Dank daarvoor!
Wij zijn zeer tevreden omdat het gelukt is om de WOZ te verlagen.Iets wat mij als individu nooit had gelukt. Kortom top!!
echt prima, tevreden met simpele procedure en resultaat, enige mini- puntje van gematigde kritiek zou kunnen zijn dat het waarom van een gewijzigd besluit niet gecommuniceerd wordt en er tussen- aanvraag en uitkomst ook stilte is.
Prima ervaring. Hieruit blijkt maar weer dat gemeentes maar een slag slaan naar de WOZ waarde van je huis. Dit zeker als je in een gewilde wijk woont waar alle huurhuizen inmiddels verkocht zijn. Overigens is mijn huis gekocht toen ik nog werkte.
Vlotte verwerkingstijd. Telefonisch vragen van aanvullende informatie en uiteraard de gunstige uitslag.
Ik ben erg blij met de uitslag. Vooral omdat er nog precies navraag is geweest omtrent een lekkage in mijn woning wat de waarde beïnvloed heeft. Dit geeft aan dat er serieus wordt om gegaan met uw/mijn bezwaar.
Ik kan het zeker aanbevelen! De waarde van ons huis is flink naar beneden! Hartelijk dank!
Eigenlijk zeer lage verwachting vooraf, maar toch gelukt!
Ik ben zeer content met het door jullie bereikte resultaat. mijn dank daarvoor.
Na jaren het zelf te hebben geprobeerd zonder resultaat is het wozmeldpunt wel gelukt de WOZ waarde naar beneden bijgesteld.
Alles correct en snel afgehandeld en goede communicatie via mail.
vlot en deskundig
Super snel, en raad eens, de gemeente heeft het geld al teruggestort. Hartelijk dank
Ik neem aan dat er een fout zat in de laatst ontvangen mail. Hierin scheven jullie namelijk 'De WOZ-waarde over 2016 is verlaagd van € 144.000 naar € 130.000' ik ga er vanuit dat jullie 2015 bedoelen. Verder ben ik blij met het behaalde resultaat.
In de aanloop naar het bezwaar aan de gemeente had ik het idee dat er niet heel veel gebeurde. Heb een paar keer om een reactie moeten vragen, maar alle complimenten voor het uiteindelijk opgestelde bezwaar een keurige en inhoudelijk zeer goed opgestelde brief, die uiteindelijk ruimschoots het beoogde resultaat heeft bereikt. Ook de afhandeling van het ingediende bezwaar was spoedig. De manier van kostenverrekenen zou wat mij betreft iets duidelijker op de website omschreven mogen staan, want ondanks dat ik hier naar gezocht had, werd me dit niet helemaal duidelijk. Ik vind het overigens een prima methode: de kostenvergoeding voor rechtsbijstand die ik van de gemeente krijg, wordt door WOZ meldpunt aan mij in rekening gebracht.
Geweldig.