Eigenlijk zeer lage verwachting vooraf, maar toch gelukt!
Ik ben zeer content met het door jullie bereikte resultaat. mijn dank daarvoor.
Na jaren het zelf te hebben geprobeerd zonder resultaat is het wozmeldpunt wel gelukt de WOZ waarde naar beneden bijgesteld.
Alles correct en snel afgehandeld en goede communicatie via mail.
vlot en deskundig
Super snel, en raad eens, de gemeente heeft het geld al teruggestort. Hartelijk dank
Ik neem aan dat er een fout zat in de laatst ontvangen mail. Hierin scheven jullie namelijk 'De WOZ-waarde over 2016 is verlaagd van € 144.000 naar € 130.000' ik ga er vanuit dat jullie 2015 bedoelen. Verder ben ik blij met het behaalde resultaat.
In de aanloop naar het bezwaar aan de gemeente had ik het idee dat er niet heel veel gebeurde. Heb een paar keer om een reactie moeten vragen, maar alle complimenten voor het uiteindelijk opgestelde bezwaar een keurige en inhoudelijk zeer goed opgestelde brief, die uiteindelijk ruimschoots het beoogde resultaat heeft bereikt. Ook de afhandeling van het ingediende bezwaar was spoedig. De manier van kostenverrekenen zou wat mij betreft iets duidelijker op de website omschreven mogen staan, want ondanks dat ik hier naar gezocht had, werd me dit niet helemaal duidelijk. Ik vind het overigens een prima methode: de kostenvergoeding voor rechtsbijstand die ik van de gemeente krijg, wordt door WOZ meldpunt aan mij in rekening gebracht.
Geweldig.
Na een duidelijk overleg is het prima geregeld door WOZMeldpunt. Werd van alle stappen goed op de hoogte gehouden en een goed resultaat was het gevolg.
18 procent minder WOZ betalen is een flinke meevaller maar noemenswaardig is het gemak waarmee dit resultaat is bereikt. Geen zin in gehakketak met de Gemeente, geef het uit handen aan WOZMeldpunt. Een kleine moeite en in ons geval een resultaat boven alle verwachtingen.
Wij zijn blij met het behaalde resultaat, de WOZ werd verlaagd van 280.000 naar 240.000
Met weinig handelingen een mooi resultaat.
Super gedaan !! Heeft even geduurd, maar tussendoor op de hoogte gehouden. Top.
Super bedankt mensen 👍🏻
Ze hebben alles goed gedaan en ik heb geld terug, reden temeer om alles goed in de gaten te houden als de gemeente je een aanslag stuurt
Tot dit jaar wist ik niet eens van het bestaan van dit Meldpunt. Erg fijn dat men de moeite wil nemen om je eigen 'onderbuikgevoel' te toetsen en dan met een (in ons geval) positief resultaat terugkomen.
Alle vragen werden vlot en naar tevredenheid beantwoord. De doelstelling (verlagen WOZ-waarde) is gehaald.
Wij zijn heel tevreden over de wijze hoe de WOZ waarde van ons huis verlaagd is. Deze materie is voor ons onbekend, daarom waren wij heel blij met de professionele hulp.
ze hebben het snel opgepakt het heeft niet lang geduurd de communicatie is gewoon geweldig kunnen veelen een voorbeeld aan nemen .
Het uiteindelijke eindresultaat is redelijk/goed. De communicatie is moeizaam verlopen. Alle relevante informatie is door mij verstrekt: daar is niet efficiënt mee omgegaan/gewerkt. In mijn visie mag je van een dergelijk (ingenieurs) bureau een efficiënte doelgerichte verwerking verwachten.