Zeer makkelijk om je bezwaar te doen en ze doen wat ze zeggen. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van jou bezwaar.

WOZ Meldpunt heeft zeer snelle actie ondernomen. Mijn dank hier voor.

WOZ Meldpunt - H’sum werkt naar mijn ervaring zeer accuraat. Informeert de cliënt snel en duidelijk.

Zeer positief

Goede communicatie, goede feedback.

Prima bedrijf, duidelijk en correct.

Prima en goed bedrijf, kan ik iedereen aanbevelen.

Een super gedreven WOZ meldpunt met resultaat.

Al meerdere jaren maak ik gebruik van WOZMeldpunt, en tot volle tevredenheid. Een goed geinformeerd en gedreven team zorgt voor gedetailleerde beschrijving van bezwaren met nagenoeg altijd resultaat!!!.

prima geregeld

prima geregeld

Perfect geholpen

Mijn opgesomde bezwaren perfect verwoord voor de behandeling in de commissie. Dit heeft geleid tot gehele aanvaarding van mijn bezwaar. Het resultaat is een verlaging van de WOZ waarde met 12,5 %. Duidelijke en tijdige communicatie.

Goede en duidelijke begeleiding.

WOZMeldpunt heeft mij op een goed begrijpende en weinig tijd kostende wijze succesvol geholpen met mijn bezwaar tegen de WOZ waarde. Bedankt medewerkers van WOZMeldpunt

prima afgehandeld

Met weinig werk van mijzelf is het resultaat door jullie bereikt

WOZmeldpunt voldoet aan mijn verwachting

Voor de eerste maal gebruik gemaakt van meldpunt. Telefonisch en schriftelijk juiste en duidelijke voorlichting gegeven.

Zijn blij met de verlaging

Ondanks dat het een beperkte verlaging is zijn we toch blij en danken WOZ Meldpunt voor alle inspanningen die ze voor ons gedaan hebben. Groet Fam. Alderden

super service

Nadat we een flinke aanslag hadden gekregen hebben we WOZmeldpunt een bezwaar in laten dienen. Ze nemen je alle werk uit handen en weten de juiste ingangen te vinden. De waarde werd bij ons een flink stuk verlaagd. Heel fijn, zonder gedoe

Nette afhandeling

Mijn woning is niet goed vergelijkbaar met de vermelde woningen en er gelden andere omstandigheden. Gelukkig hebt u de gemeente hiervan kunnen overtuigen.

Bedankt

Bedankt voor het ontzorgen De voor de goede afloop daarvan.

WOZ aanslag in mindering gebracht.

Prima werk geleverd.

Het zijn allemaal boeven die gemeenten

Een oud huis dat compleet gerenoveerd moet worden en dan zo hoog inschatten is puur oplichten en dankzij jullie is het aan het licht gekomen De erven dank jullie bij deze

Top en professioneel

Snel en simpel geholpen door informatie aan te dragen en verder niks juridische dingen te hoven doen

WOZ met succes verlaagd

Keurige, correcte afhandeling van mijn aanvraag. De aanhouder wint!

Ze hebben mij goed geholpen en mijn woz waarde verlaagd gekregen

top

1 mailtje en de rest wordt gewoon netjes geregeld... zoals belooft

Snelle nette afwikkeling

Fantastisch

Door inschakeling van het Meldpunt is het eindelijk gelukt de WOZ waarde terecht te verminderen! Hartelijk dank, het is mij nooit als particulier gelukt!

Fantastisch

Zeer tevreden over het verloop en de uitkomst. Ik wil jullie in ieder geval hartelijk bedanken voor de genomen moeite en ik ben ontzettend blij met de correctie waarbij ik een geld terugkrijg na herziening!

Correcte en deskundige behandeling van mijn bezwaar tegen te hoge WOZ

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de behandeling, ook bij uitstel door de gemeente.

Uitstekende inzet & terugkoppeling !

Zéér positief inzet, berichtgeving & het behaalde resultaat , chapeau !

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum