Robert Franssen is een hele nette persoonlijkheid, hij heeft heel goed en deskundig alles bekeken en een oordeel gegeven
Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van woz meldpunt, het resultaat heeft mij aangenaam verrast , de extra opgelegde ozb som is met de helft verlaagd. mijn dank voor uw inspanningen.
Ik heb een hele tijd geleden een zaak aangeboden i.v.m. een bijzondere verhoging van mijn net aangeschafte woning. Ik gaf netjes aan wat er geleend was, hoeveel de woning kostte en wat ik in de planning had om te verbouwen. De gemeente besloot om het exact geleende bedrag bovenop de WOZ an de woning te gooien en kijken wat er gebeurd. Ik heb bij WOZ meldpunt de zaak neergelegd om hier naar te kijken aangezien ik zelf een full time baan heb en geen tijd heb om mij te verdiepen in alle rechtelijke bewaren die mogelijk zijn om een verlaging van de WOZ mogelijk te maken. Zij hebben mijn zaak verdedigd met een meer dan positief resultaat een werkelijke verlaging van de WOZ via de rechter afgedwongen. Ik ben meer dan tevreden met de gang van zaken. Er is een heel groot verbeterpunt voor WOZ meldpunt waar ik graag met iedereen wil delen die WOZ meldpunt in de arm wil nemen. De communicatie was in mijn ervaring minimaal, ik wist niet dat mijn zaak ging voorkomen tot een dag van tevoren. Al met al ben ik natuurlijk blij dat ik een lagere WOZ heb nu. Ik had alleen graag geweten dat er nog steeds een lopende zaak was.
Na mijn aanmelding via de mail heb ik tussendoor bericht gehad wat er zou gaan gebeuren. Enkele weken geleden ben ik telefonisch benaderd met de mededeling dat mijn aanvraag behandeld ging worden. Ik ben heel te vreden met de uitslag daarvoor mijn dank. met vriendelijke groet,
Ik ben heel tevreden over de uitspraak
Goed en deskundig geholpen.
Ik ben heel blij dat ik het WOZmeldpunt heb benaderd. Als particulier krijg je dit niet voor elkaar. Heel hartelijk bedankt!
prima ervaring veel voor mij betekend dankzij hun is mijn woz waarde met 50000 verlaagd
Kordaat en efficiënt te werk gegaan met een positief resultaat!
Duurde even maar met resultaat
Ik heb er eigenlijk nauwelijks iets voor hoeven doen. Het ging allemaal heel soepel.
met behulp van WOZmeldpunt is de waarde van de huruwoning terecht verlaagd van 125.000 naar 90.000. Fijn!
Bij deze hartelijk dank voor u inzet. Mijn ervaring is,dat je nooit akkoord moet gaan met de gemeente die maar een prijskaartje op je huis zetten.ik betaal misschien al jaren te veel aan de woz waarden.nogmaals hartelijk dank.
ik heb er verder niets aan toe te voegen
Na enige research, waren wij er aardig van overtuigd, dat onze wozwaarde te hoog was. Met 1 email naar het WOZmeldpunt, incl. ons 'vergelijkingsmateriaal', was alles geregeld. We werden keurig op de hoogte gehouden van de stappen en de te verwachten wachttijden.
Zeer tevreden over het resultaat en de mogelijkheid om via een instantie kosteloos de onterechte verhoging WOZ-Waarde bij de gemeente aan te vechten.
Goed resultaat. Hartelijk dank.
Het duurde wel wat lang,maar ik was wel verrast dat jullie het om laag gebracht hadden.
Duidelijke uitleg en goede afhandeling.
Het heeft even geduurd voordat ik het bericht heb ontvangen, maar dat lag aan de gemeente,
Dit was de meest geweldige oplossing die ik ooit meegemaakt heb. Ik heb nergens voor gevraagd krijg het zo maar aangeboden, een formuliertje invullen en de rest gaat helemaal vanzelf. En het resultaat is voortreffelijk!!!! Ik kan hier alleen maar lof over spreken en zal het zeer zeker aan iedereen aanbevelen.
Prima service!