Het WOZ meldpunt heeft mij heel goed en vriendelijk geholpen. Zij hebben mij geregeld op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden. Ik hoop, dat er meerdere mensen met problemen zich gaan aanmelden bij WOZ meldpunt. Ik zal al mijn kennissen en vrienden inlichten over dit bureau. WOZ meldpunt, vriendelijk bedankt voor het resultaat dat U voor mij geregeld heeft.
Uitstekende dienst, goed geregeld.
Ik hoefde niets te doen en een prachtig resultaat, mijn complimenten!
Een heel mooi resultaat, onze dank daarvoor.
De gemeente stelde onze woz-waarde op een veel te hoog bedrag vast in vergelijking met andere ongeveer dezelfde woningen in de straat. WOZ-Meldpunt kreeg er circa 8 % af, ongeveer € 140.
Zeer tevreden over WOZ meldpunt!! Deskundig advies en goede aanpak. Onze WOZ is flink verlaagd i.p.v. de enorme jaarlijkse verhoging. Er is ons bovendien veel werk uit handen genomen. WOZ meldpunt is een aanrader !!
Goed verzorgd en prima resultaat
de WOZ deskundige heeft zeer goed zijn werk verricht . hier voor een groot compliment .
Ze hebben mij vanaf begin af aan gevoel gegeven dat mijn bezwaar gegrond was, WOZMeldpunt communiceerde ook goed over iedere stap en iedere vertraging van gemeente-kant. Prima communicatie en uiteindelijk inderdaad bijna 20% van de WOZ-waarde af.
Los van het goede resultaat ontbrak het af en toe aan éénduidige communicatie. Informatie werd voor de tweede en/of derde keer gevraagd. Het leek, gezien de drukte!!, dat een en ander een beetje ondersneeuwde. Gezien de situatie begrijpelijk.
lopende de procedure was de tussentijdse informatie een bemoedigende bevestiging van het feit dat er aan mijn verzoek werd gewerkt. Onmiddellijke informatie nadat gemeente uiteindelijk een voor mij positief besluit had genoemen. Met dank voor Uw hulp.
dankzij uw toedoen, is onze huiswaarde van 133.000 naar 120.000 verlaagt, en krijgen we het teveel betaalde WOZ terug. Heel erg bedankt voor uw hulp.
Prima resultaat bereikt door WOZMeldpunt! Heb er zelf niets voor hoeven te doen, alles netjes geregeld en kosy mij niets.
Geweldig wat het WOZMeldpunt voor je kan doen ,dit had ik nooit verwacht zelf niet kunnen dromen .Het scheelde ons maar liefst 10.000 euro NOGMAALS ONZE HARTELIJKE DANK groeten JEAN
Dit is al het 2e jaar dat we krijgen wat ze gevraagd hadden Super uitstekend
Hey heeft Lang geduurd, maar belaging WOZ met 11.000 euro.
heden een mailtje gehad van de heer SAM KRANT dAT DE HUURWAARDE AANZIENLIJK IS GEDAALD, DIT HEEFT N.M.M. GEVOLGEN VOOR DE HOOGTE VAN DE HUUR. hOE MOET IK DAT VERDER AANKAARTEN??
moet nog afwachten wat de uitslag is
Prima opgepakt, goed geluisterd en goede aanbevelingen gedaan. Alles heeft gesresulteerd in een forse verlaging van de woz aanslag.
Ben zeer tevreden over 1. de meldbrief aan de gemeente en 2. de opvolging er van middels meldingen aan mij over de voortgang. Dat die traag was, ligt niet aan WOZ Meldpunt. Zij hielden mij daarentegen keurig op de hoogte. Het resultaat, dwz. de uitslag was precies wat ik verwachtte. Daarom ga ik opnieuw met hen in zee als ik weer eens te hoog wordt aangeslagen.
Ik kijk naar het resultaat en dat was super.
We hebben lang moeten wachten en hadden tussentijds eigenlijk wel graag wat informatie gehad over de voortgang, maar als het aan de gemeente ligt kan het Mwozeldpunt daar dus niks aan doen
We betalen al jaren echt veel te veel en waren het meer dan beu dit nog langer mee te moeten maken. WozMeldpunt heeft voor ons gezorgd dat er een substantieel bedrag in mindering gebracht werd. Hartelijk dank hiervoor en tot een volgende keer indien dit nodig blijkt.
Perfecte service met gewenst resultaat