De WOZ-stijging van 20% is teruggebracht naar een stijging van 3,5%. Proficiat!
Na het indienen van de gevraagde documentatie is WOZMeldpunt aan het werk gegaan. je hoort dan lange tijd niets (vandaar communicatie een 6) maar het resultaat mag er zijn, van 290K naar 260K. Dus ik dank hen voor bewezen diensten.
Kan alleen ervaren dat ik een goed resultaat heb kunnen berijken. Tevreden dus.
Bedankt voor het behaalde resultaat.Ik ben zeer tevreden over het verloop en de gang van zaken rond de bezwaar melding
Prima geholpen, ook telefonisch contact verliep prima.
Heldere uitleg, verschaffen duidelijkheid en houden je goed op de hoogte. Superklantvriendelijk, ik beveel WOZMeldpunt van harte aan. Er is een hoorzitting geweest met de gemeente, en we hebben gelijk gekregen.
Baad het niet schaadt het niet, ze werken geheel belangeloos, het kost u niets, gewoon proberen niet geschoten is altijd mis, in mij geval heeft het gunstig uitgepakt, waarom zou ik belasting betalen over iets wat ik niet bezit, het gemeente rapport werk te veel af van mijn woning, dus was het eigenlijk ( kat in bakje) mooi dat WOZ meldpunt bestaat hoera.
Ik heb van U van de week een E-Mail-Berichtontvangen dat ik nog 246,00 € aan U verschuldigd ben via het bureau in Hilversum. U had mij medegedeeld dat dit kosteloos is en was. En de Gemeente Kerkrade zou mij dit bedrag 246,00 € overmaken op mijn girorekening zodat ik dan WOZ-steunpunt in Hilversum dit kan vergoeden. Graag antwoord MvG H.J. Funk
WOZ-Meldpunt heeft voor mij een 15% reductie op mijn WOZ-waarde behaald. Een terecht resultaat.
Wel lang geduurd maar,wel een goed resultaat.
Precies zoals verwacht, is mooi opgelost door jullie top
100%
Wat mij in jaren niet is gelukt, krijgt WOZMeldpunt wel voor elkaar met een verlaging van 15%. Prachtig resultaat!
simpel en vlot /duidelijk.
Ik vind het een goed en snel positief resultaat.
Heel positief, WOZ met 10% verlaagd!
Heb mij aangemeld voor beroep tegen de hoogte van woz.werd netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. En ben met succes in beroep gegaan
Eenvoudig om via WOZMeldpunt bezwaar te maken tegen de opgelegde WOZ-waarde. Gemakkelijk tel. bereikbaar.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat!
Wij zijn zeer te spreken over de behandeling van ons bezwaar. De communicatie verliep soepel en volgens afspraak. Wij kunnen het iedereen aanraden als je twijfels hebt.
Als 88 jarige heb je steeds minder te besteden anno 2017 Daarom was ik eerst een beetje sceptisch,omdat niet goed uit de verf kwam dat het kosteloos was.ik wil jullie alsnog bedanken voor de goede zorgen!!elke euro telt.
WOZ van €310.000 naar €288.100
Een prachtige instelling waar je als particulier op een laagdrempelige manier je vraag kunt neerleggen en gratis gebruik kunt maken van hun expertise!! Wat ons als particulier niet is gelukt is hen wel gelukt; de WOZ waarde omlaag krijgen. Heel veel dank!
Geweldig alleen de gegevens ingevuld, en verder heb je er geen omkijken naar.