De mensen achter WOZMeldpunt weten echt waar ze het over hebben. Ongelooflijk hoe goed ze mijn aanvraag in behandeling hebben genomen en positief hebben afgesloten voor mij. Perfect, beter kan ik het niet verwoorden en het koste mij geen cent. Sterker nog, het leverde mij zelfs geld op! Groeten, van een tevreden klant.
ik ben natuurlijk blij dat ik niet voor niets bezwaar heb aangetekent.want ik ben natuurlijk bekent met mijn eigen woning. in de eerste instantie was ik afgewezen. ik ben dus heel blij met het uiteindelijke resultaat!
dacht op een gegeven moment ik hoor niks dus zal het wel niks worden, nee hoor het is gelukt de wozwaarde is verlaagd super gedaan bedankt m. terpstra
Ik heb 1x moeten informeren naar de stand van zaken. Misschien nog iets meer info bij lange wachttijd ondanks dat de schuld bij de Gemeente lag.
Goede communicatie en vragen of ik niet iets vergeten ben om de te hoge WOZ waarde aan te vechten, in een van de duurste gemeenten in Nederland, met resultaat dat aanklacht is Gegrond verklaard, waar voor mijn dank! ik mis nog een puntje dat ik 2016 mis in de omschrijving, toen was het al veel te duur de energie vretende woning en heb gereclameerd, want heb huis in 2015 gekocht?
Omdat ik duidelijk de indruk had dat mijn WOZ waarde onrechtvaardig sterk was verhoogd in januari 2017, heb ik mij aangemeld bij WOZMeldpunt. Zij hebben mijn bezwaar professioneel aangevuld en bij de Gemeente Zaanstad ingediend. Mijn eigen bezwaar zou niet zo sterk zijn opgewassen tegen de experts bij de Gemeente. Mijn WOZ waarde is dankzij WOZMeldpunt afgenomen van € 325000 naar € 300000.
Het kwam naar me toe zonder dat ik erom vroeg, het werkte zonder dat het mij lastig viel, het resultaat was pure winst. Wat kan een mens nog meer wensen? Wel raar dat je zo je recht moet krijgen maar dat kunnen we alleen maar de overheid verwijten.
Ik ben zeer tevreden. met het resultaat. Als ik een vraag had kreeg ik van u snel een antwoord terug. Zal u zeker aanbevelen. Met vr. groet Teddy Hachmer
ben zeer tevreden en raad het anderen aan
Heldere formulieren, duidelijke taal, goed resultaat
Ik hoorde en las een fly-er van WOZMeldpunt wat in de brievenbus was gevallen, Ik was zelf al jaren bezig geweest om mijn WOZ waarde aan te laten passen naar de werkelijkheid en niet naar wat de gemeente nodig had in haar begroting. Keer op keer een afwijzing van het bezwaar dus deze fly-er gelezen te hebben en even op internet gekeken of dit niet een bedrijf van niets of oplichting was de stoute schoenen aan getrokken en WOZMeldpunt de gevraagde documenten aangeleverd dan ga je de molen bijna een jaar lang maar met het resultaat waar ik al jaren voor vocht een eerlijke waarde voor mijn woning mijn WOZ waarde is met €34000,00 naar beneden bijgesteld Ik ben heel blij met de bemiddeling en deskundigheid van WOZMeldpunt en beveel u als lezer, woningbezitter ook aan om contact met WOZMeldpunt op te nemen voor een eerlijke prijs van uw woning te krijgen van de stenen en niet gebakken lucht Deze WOZ waarde is ook een omslag berekening voor vele heffingen van de woning dus heeft grote invloed op uw maandlasten. Ik zeg doen niet morgen maar nog vandaag ga naar het WOZMeldpunt. Bedankt, WOZMeldpunt voor uw gratis dienst voor mij. getekend: Stuivenberg, J. 4-1-2018 Hilversum.
Het is jammer dat er heel laat bericht was (december) Met de uit leg over de gemeente hoe die werken. Dan is het duidelijk ik dacht daar hoor ik niks meer van. Dus als je een aanvraag binnen krijgt zo snel mogelijk reageren zo geef je het gevoel aan dat er wat mee gedaan wordt. Vriendelijke groet.
De waanzinnige verhogingen van de WOZ waarde die de gemeente Amsterdam ons elk jaar weer oplegt, worden met hulp van het WOZMeldpunt ieder jaar weer met succes aangevochten! Wij ervaren het WOZMeldpunt als een professionele steun in de rug en zijn erg dankbaar voor hun diensten.
goed geholpen
Veel dank; twee jaar op rij een substantieel lagere WOZ waarde kunnen bewerkstellen bij mijn woongemeente. Dit is geen kleinigheid. Chapeau ! Het bureau komt bij mij erg serieus en deskundig over.
WOZMeldpunt bedankt voor jullie hulp de waarde is door de gemeente aangepast en is nu reeel
Top geregeld. Misschien alleen wat meer contact over hoe het ervoor staat. Maar indien ik ze weer nodig heb dan zal ik ze zeker weer benaderen.
Alles wordt keurig en snel afgewikkeld. Als er een vertraging ontstaat komt dit voor rekening van de gemeente
Ik dacht baad het niet dan schaadt het niet, vooruit omdat het gratis is doe ik een poging. En heerlijk dat alle rompslomp voor mij wordt gedaan. Ik vind het een fantastisch cadeau dat ook daadwerkelijk mijn WOZ flink wordt verlaagd! Ik vind dit niet alleen een fantastisch resultaat maar dat er in deze tijd nog zoiets gratis voor je wordt gedaan verdiend een lintje!!! Chapeau voor WOZMeldpunt!!!
Efficiënt. Niet te vee en niet te weinig informatie
We hebben eindelijk een normale beoordeling van de woz waarde dankzij de woz ombudsman. Een vermindering van maar liefst 47.000€ is de moeite waard om deze deskundige in te schakelen. Hartelijk bedankt!
Gemeente is nog steeds bezig om op een professionele manier je zakken leeg te halen.Daarom ben ik blij dat jullie hier nog iets aan kunnen doen.Bijv. als je de gemeentelijke belastingen niet kan betalen gebruik je er je vacantiegeld maar voor. Kassa maar alsnog bedankt.