Het heeft een tijdje geduurd, maar mijn bezwaar tegen de verhoging WOZ is met 9000 € verlaagd
Prima contact gehad en voortgangsbericht ontvangen. Fijn dat ook het resultaat er mag zijn. Een substantiële verlaging van de WOZ.
Door bestudering en aanmerking van de opgelegde WOZ waarde 2018 heeft de gemeente de aanslag verlaagd en aangepast. Dank voor uw inzicht en inzet. R. Hoorman
Professionele duidelijke aanpak. Chapeau dus !
To the Point, direct, zorgvuldig,
Mijn bezwaar tegen de verhoogde WOZ waarde perfect afgehandeld. Keurig van alle processen op de hoogte gehouden met uiteindelijk zelfs een POSITIEF resultaat. Geweldige service.
Nadat wij WOZmeldpunt inschakelde is de WOZ waarde van onze woning door hen gedaald met 7% verlaagd!!! Echt veel. Wij zijn heel blij met de hulp van WOZ meldpunt!
Heel prettig en deskundig, ik werd op belangrijke momenten geinformeerd over de stand van zaken en de uitkomst is ook bevredigend: de woz waarde van mijn huis is verminderd - niet heel veel maar het scheelt toch.
Mijn bezwaar over de te hoge WOZ waarde is perfect afgehandeld, zonder dat ik er zelf achteraan moest. Aanrader!
Alles prima! Heb er weinig tot geen omkijken naar gehad, heel fijn!
Alles correct verlopen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken
Ik vind het super dat WOZ-meldpunt mensen gratis helpen! En als het resultaat dan ook nog zo gunstig uitvalt!! Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens invullen en waarom volgens jou de woning minder waard is dan de WOZ-waarde. Zij regelen verder alles en je hoeft nergens achteraan gaan.
Bedankt
Super heel hartelijk dank!
Super heel hartelijk dank!
Meld de zaak online aan vervolgens goed op de hoogte gehouden van de voortgang. In mijn geval met een positieve uitkomst waardoor de waardering uiteraard hoog is.
het resultaat valt eerlijk gezegt een beetje tegen ik had gehoopt dat de woz waarde nog 25000 € lager was in geschat de woz waarde was 142000€ en is met 25000€ verlaagt wij hadden deze graag op 92000€ gezien dat had een verlaging van 50000€ opgeleverd maar al met al zijn we wel tevreden met het gehaalde resultaat
Wij bevelen WoZ meldpunt aan om deskundigheid en klantvriendelijkheid!
Geweldige goede communicatie en resultaat
Fantastisch hoe ze dat geregeld hebben voor ons en wij zijn blij met het resultaat M v g Hr Hoogeland