4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel prettig en vriendelijk. Van harte bedankt Heel goed resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

WOZMeldpunt bedankt voor jullie gratis deskundig bezwaar en behaald resultaat wij zijn tevreden en bevelen het andere particulieren ook aan gr.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles gecommuniceerd, duidelijk vriendelijk en efficiënt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Deze actie is geldklopperij uit de zak van de belastingbetaler. Uiteindelijk betaal je zelf deze kosten (aangezien de kosten direct door BSgW wordt vergoed. En wij BSgW betalen. Het gewenste effect kan ook bereikt worden door je rechtstreeks te richten aan BSgW. Ook zij zullen met de door jezelf aangeleverde feiten de aanslag verlagen. Echter WOZMeldpunt wil persee procederen omdat ze daarvoor betaald worden. Onzinnig actie dus, heb spijt eraan meegedaan te hebben. Dit bedrijf kan ik niemand aan raden. Ze maken het verhaal leuk door je te vertellen dat je verder geen kosten meer hoeft te betalen aan BSgW maar deze kosten mag je wel aan WOZMeldpunt overmaken. Dus betaal jezelf de kosten. Jammer dat de mensen zich laten misleiden inclusief mijzelf. Hier baal ik echt van.

4 sterren: goede service, goed behandeld

WOZMeldpunt ontlast je voor een groot deel in de materie waar je zelf niet deskundig in bent. Bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige brief geschreven en ook ons goed op de hoogte gehouden van het verloop. Fijn dat er zo'n bureau is dat particulieren hiermee gratis helpt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na mijn aanmelding weinig /geen informatie over stand van zaken van Meldpunt ontvangen. Dus op een gegeven moment zelf maar eens gebeld en begrepen dat de Gemeente de boosdoener van deze lange behandelingstijd is. Resultaat is uitstekend. Had in uw mail d.d. 30 november jl. dat mijn bezwaar gegrond is verklaard graag enige toelichtende informatie van u willen ontvangen dat ik nu de lagere WOZ-waarde kan gebruiken voor mijn belastingaangifte( lagere inkomstenbelasting). Hoe doe ik dat en is e.e.a. ook op Gemeentelijke belastingen van toepassing? Wellicht wilt u dat alsnog even doen? Bij voorbaat mijn dank, mvrg, Rob Reitsma

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden steeds op de hoogte gehouden en zijn zeer tevreden over de afhandeling hiervan. Het verlagen van WOZ geldt ook voor de GBLT GR Gemeenschappelijk Zuiveringshef e o Watersysteemhef.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Degelijke processen zijn erg log en bureaucratisch, het resultaat is goed en de communicatie is helder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden, nu een realistische WOZ waarde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Minimale stappen met verbluffend resultaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben goed geholpen met jullie interventie.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Aanvankelijk met WOZMeldpunt gebeld om te informeren over hun visie op onze WOZ-waarde. Men reageerde heel overtuigd dat we absoluut bezwaar moesten maken. Zo gezegd zo gedaan. Vervolgens werd de input die we WOZMeldpunt hadden aangeleverd helaas vrijwel 1 op 1 doorgezet naar de gemeente (gevolg: rare zinconstructies). Daarop volgden na lange tijd nog een paar standaard mails met als uiteindelijke conclusie dat ze WOZMeldpunt toch moest concluderen dat ons bezwaarschrift geen kans van slagen had. Verdere uitleg is alleen mogelijk door 25 euro te betalen. Zeer vreemde, teleurstellende gang van zaken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hoewel ik in eerste aanleg sceptisch was over een positief resultaat moet ik na de uitslag van de herwaardering gelezen te hebben toegeven heel content te zijn met het behaalde resultaat. Chapeau

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

kosteloos, simpel en doeltreffend.

top gedaan wozmeldpunt bedankt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeggen dat je niks hoef te betalen en na de uitspraak toch een rekening. DUS NIET GRATIS.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zonder jullie inzet en deskundigheid had ik dit resultaat niet bereikt. Hartelijk bedankt! heel klantvriendelijk tussentijdse correspondentie

professionele aanpak,resultaat gericht.

• Communicatie N.v.t.
  • Resultaat N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 weken gelede bezoek gehad van een deskundige jonge dame, zij is samen met mij het huis doorgelopen en bezichtigd. Na aanleiding hiervan heb ik zojuist antwoord gekregen dat mijn WOZ waarde met €15000 i verlaagd. Dus adviseer ik dat het de moeite beloond om contact op te nemen met WOZMeldpunt !!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Werkelijk geweldig het heeft even geduurd maar het resultaat is dat ik voor € 20000.= minder WOZ aangeslagen wordt. Ik bedank iedereen die hier aan gewerkt heeft!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via een reclamefolder hiervan gehoord. Naar de WOZ gekeken van de zelfde huizen. Bezwaar laten aantekenen. GEWONNEN van 202,000 naar 180,000 BEDANKT.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum