Ik heb er even op moeten wachten, maar inderdaad is de waarde van mijn woning met 27.000 euro gedaald en dat is een redelijker bedrag.
Wij danken U hartelijk voor het resultaat dat U heeft bereikt betreffende de verlaging van onze WOZ waarde. Met vriendelijke groet, D. Lodder
"maak gratis bezwaar" is geheel misleidend. Het gaat er bij hun om omzet te genereren van vergoeding die door gemeenten (en dus wij allen als belastingbetalers) aan hen betaald moet worden. Omdat gemeenten veel kritischer zijn in beoordeling met zo'n tussenbedrijf, valt dit veel nadeliger uit dan als je gewoon zelf bezwaar maakt. Zonde dat ik hier in getrapt ben. U bent dus gewaarschuwd.
Geachte heer Boers, Bedankt voor uw reactie. De gemeente vergoedt inderdaad de kosten van onze werkzaamheden mits het bezwaar gegrond is. Alle ongegronde bezwaren zijn voor onze eigen rekening. De slagingskans op een gegrond bezwaar is bij WOZMeldpunt aanzienlijk hoger dan dat u zelf bezwaar maakt. WOZMeldpunt onderbouwt de bezwaren met vergelijkbaar verkochte woningen in uw buurt, recente jurisprudentie en bespreekt elk individueel bezwaar ook persoonlijk met de gemeenten. Wij hopen dat deze toelichting bijdraagt tot een beter begrip van onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Frank van der Plas
Graag wat meer informatie
Heldere en duidelijke informatie wat betreft de procedure en de vooruitgang met het bezwaarschrift dat is ingediend. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt netjes het resultaat opgestuurd. Goeie ervaring met het WOZmeldpunt.Zeker een ieder aan te raden
kort gesprek ter info en tussentijds melding van de voortgang afsluitend met de boodschap ,,geslaagd" ,top !
Prima ervaring! Ik kan het iedereen die het niet eens met de WOZ beschikking aanbevelen.
Vriendelijke medewerkers en goede en deskundige afhandeling van de aanvraag
Ik werd goed op de hoogte gehouden met een positief resultaat.
Prima duidelijke en heldere communicatie, klantvriendelijke aanpak met goed resultaat.
Het was voor mij een grote verrassing. Het is naar mijn tevredenheid afgewikkeld.
Komen goed voor je belangen op. Houden je op de hoogte van wat er speelt. Prima meldpunt.
prima service, duurde wel lang voordat de definitieve uitslag bekend was, terwijl er begin november al over gebeld was
de 2e keer dat de WOZ waarde verminderd wordt
Heel prettig en vriendelijk. Van harte bedankt Heel goed resultaat.
WOZMeldpunt bedankt voor jullie gratis deskundig bezwaar en behaald resultaat wij zijn tevreden en bevelen het andere particulieren ook aan gr.
Alles gecommuniceerd, duidelijk vriendelijk en efficiënt.
Deze actie is geldklopperij uit de zak van de belastingbetaler. Uiteindelijk betaal je zelf deze kosten (aangezien de kosten direct door BSgW wordt vergoed. En wij BSgW betalen. Het gewenste effect kan ook bereikt worden door je rechtstreeks te richten aan BSgW. Ook zij zullen met de door jezelf aangeleverde feiten de aanslag verlagen. Echter WOZMeldpunt wil persee procederen omdat ze daarvoor betaald worden. Onzinnig actie dus, heb spijt eraan meegedaan te hebben. Dit bedrijf kan ik niemand aan raden. Ze maken het verhaal leuk door je te vertellen dat je verder geen kosten meer hoeft te betalen aan BSgW maar deze kosten mag je wel aan WOZMeldpunt overmaken. Dus betaal jezelf de kosten. Jammer dat de mensen zich laten misleiden inclusief mijzelf. Hier baal ik echt van.
Geachte heer Kuppen, Bedankt voor uw bericht. Vervelend te horen dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Het klopt inderdaad dat de BSGW de kosten voor onze verrichte werkzaamheden aan ons vergoedt mits het bezwaar gegrond wordt verklaard. Bij een ongegrond verklaring nemen wij alle kosten voor onze eigen rekening. Het kost u derhalve helemaal niets. Mocht u nog verdere vragen hebben belt u mij dan gerust op 088-0242.024. Met vriendelijke groet, Frank van der Plas WOZMeldpunt
WOZMeldpunt ontlast je voor een groot deel in de materie waar je zelf niet deskundig in bent. Bedankt.
Deskundige brief geschreven en ook ons goed op de hoogte gehouden van het verloop. Fijn dat er zo'n bureau is dat particulieren hiermee gratis helpt.
Na mijn aanmelding weinig /geen informatie over stand van zaken van Meldpunt ontvangen. Dus op een gegeven moment zelf maar eens gebeld en begrepen dat de Gemeente de boosdoener van deze lange behandelingstijd is. Resultaat is uitstekend. Had in uw mail d.d. 30 november jl. dat mijn bezwaar gegrond is verklaard graag enige toelichtende informatie van u willen ontvangen dat ik nu de lagere WOZ-waarde kan gebruiken voor mijn belastingaangifte( lagere inkomstenbelasting). Hoe doe ik dat en is e.e.a. ook op Gemeentelijke belastingen van toepassing? Wellicht wilt u dat alsnog even doen? Bij voorbaat mijn dank, mvrg, Rob Reitsma