Herhaaldelijk berichten ontvangen m.b.t. voortgaan
Ik ben uitermate tevreden met het resultaat dat WOZ-meldpunt voor mij heft bereikt. Geschokt ben ik door de verschillen die mogelijk blijken.Als voorbeeld mijn buurman die in een tussenwoning woont met een kleine totaaloppervlak en een aanzienlijk kleiner grondoppervlak. Desondanks heef t die woning een nagenoeg gelijke WOZ-waarde. Mocht het wenselijk zijn nog eens van uw diensten gebruik te maken dan zal ik dat zeker doen. Hartelijk dank en vriendelijke groet, Wim le Cointre
Snel en adequaat opgepakt. Niet opgegeven en resultaat behaald. En wij hebben er geen werk aan gehad
weinig contact geweest dus moeilijk in cijfers uit te drukken.Geen klagen en ik kon het overlaten zonder elke dag een tel.
Prettige communicatie met duidelijke antwoorden. Dank voor de inspanning om de WOZ-waarde te corrigeren, te verlagen. De WOZ-waarde was naar mijn gevoel onredelijk hoog, in een jaar met € 90.000,00 (38.63%) gestegen. Mijn buren waarvan een met een groter appartement en een even groot maar met een dakterras van 90 resp. 65 m2, wij hebben 10 m2 balkon en hadden een lagere WOZ-waarde. Het was echt natte-vinger werk van de ambtenaren. Ik kom aankomend jaar zeker terug als blijkt dat de WOZ in verhouding met de buren onredelijk is.
Het zal niet aan jullie liggen maar wat heb ik lang moeten wachten !
bedankt voor de goede zaken en de afwerking
Ik heb er even op moeten wachten, maar inderdaad is de waarde van mijn woning met 27.000 euro gedaald en dat is een redelijker bedrag.
Wij danken U hartelijk voor het resultaat dat U heeft bereikt betreffende de verlaging van onze WOZ waarde. Met vriendelijke groet, D. Lodder
"maak gratis bezwaar" is geheel misleidend. Het gaat er bij hun om omzet te genereren van vergoeding die door gemeenten (en dus wij allen als belastingbetalers) aan hen betaald moet worden. Omdat gemeenten veel kritischer zijn in beoordeling met zo'n tussenbedrijf, valt dit veel nadeliger uit dan als je gewoon zelf bezwaar maakt. Zonde dat ik hier in getrapt ben. U bent dus gewaarschuwd.
Geachte heer Boers, Bedankt voor uw reactie. De gemeente vergoedt inderdaad de kosten van onze werkzaamheden mits het bezwaar gegrond is. Alle ongegronde bezwaren zijn voor onze eigen rekening. De slagingskans op een gegrond bezwaar is bij WOZMeldpunt aanzienlijk hoger dan dat u zelf bezwaar maakt. WOZMeldpunt onderbouwt de bezwaren met vergelijkbaar verkochte woningen in uw buurt, recente jurisprudentie en bespreekt elk individueel bezwaar ook persoonlijk met de gemeenten. Wij hopen dat deze toelichting bijdraagt tot een beter begrip van onze werkzaamheden. Met vriendelijke groet, Frank van der Plas
Graag wat meer informatie
Heldere en duidelijke informatie wat betreft de procedure en de vooruitgang met het bezwaarschrift dat is ingediend. Je wordt op de hoogte gehouden en krijgt netjes het resultaat opgestuurd. Goeie ervaring met het WOZmeldpunt.Zeker een ieder aan te raden
kort gesprek ter info en tussentijds melding van de voortgang afsluitend met de boodschap ,,geslaagd" ,top !
Prima ervaring! Ik kan het iedereen die het niet eens met de WOZ beschikking aanbevelen.
Vriendelijke medewerkers en goede en deskundige afhandeling van de aanvraag
Ik werd goed op de hoogte gehouden met een positief resultaat.
Prima duidelijke en heldere communicatie, klantvriendelijke aanpak met goed resultaat.
Het was voor mij een grote verrassing. Het is naar mijn tevredenheid afgewikkeld.
Komen goed voor je belangen op. Houden je op de hoogte van wat er speelt. Prima meldpunt.
prima service, duurde wel lang voordat de definitieve uitslag bekend was, terwijl er begin november al over gebeld was
de 2e keer dat de WOZ waarde verminderd wordt