Prima werk. Scheelt mij een hoop gedoe. Dus zeer bedankt. De gemeente Gooise meren heeft echter de volledige aanslag woz geïncasseerd. Dat is jammer. Bij navraag hierover mailde de gemeente dat de laatste en achtste termijn verlaagd was met € 13,87. Nou niet dus. Hier moet ik nog even achteraan. Maar, nogmaals hartelijk dank voor uw bemiddeling.
Boven verwachting resultaat
Over uw deskundigheid zit ik te twijfelen. De wil van de gemeente om tot een minimum verlaging toe te geven is een muur die moeilijk te doorbreken. De taxateur is 2 weken geleden, zonder eerst een mededeling te sturen, bij ons geweest. Hij vroeg het om binnen te komen in ons huis om een oordeel te vellen over ons huis. Ik vroeg hem waarom hij niet bij onze boven buren een kijkje nemen om een eerlijke vergelijking te maken. Zijn antwoord was omdat ze geen bezwaren maken. Hij ging vanuit dat de buren worden beoordeeld volgens de markt waarde. Het verbaasde mij dat hij het weet dat ik €90000 hebt uitgegeven voor renovatie. Eigenlijk moet hij ook weten hoeveel mijn boven buren uitgeven voor hun renovatie sinds ik hier verhuisde 2,5 jaren geleden. Maar dat wilt hij niet weten puur omdat er geen bezwaar komen. Ik vind dit een onredelijke oordeel. Ik heb meer verwacht van de woz verlaging. Hij heeft dit verschil met andere boven buren gewoon gehalveerd.
Hartelijk dank voor Uw bemoeienis en het behaalde resultaat. Ik werd goed op de hoogte gehouden met de voortgang.
Fijn om gebruik te kunnen maken van deze service. De drempel om bezwaar te maken is door deze goede en handige service een stuk lager. De woz waarde was voor onze woning tov de andere woningen in de straat behoorlijk hoger. De gemeente heeft na onderzoek onze woz waarde verlaagd.
WOZMeldpunt zette in op een nog lagere waarde dan ikzelf zou hebben gedaan en dit is door de gemeente geaccepteerd. Uiteraard ben ik dus zeer tevreden.
Het duurde even, maar resultaat is gehaald!
Ben goed op de hoogte gehouden tijdens het proces. Heeft even geduurd, lag blijkbaar aan de gemeente Horst a/d maas. Ben uiteraard zeer tevreden met het resultaat.
Het is gelukt om de WOZ waarde terug te brengen. Alleen had ik wel verwacht dat de waarde nog lager zou zijn wij hebben de los staande garage niet meer in ons bezit. De notaris heeft de gar age geschat op 20.000 euro.B en te weinig gehoord over bovenstaande.
meteen duidelijk. 40000 Euro lager getaxeerd
Na een eerdere revieuw van mij ben ik gebeld door een medewerkster dat alles berust op een fout . Bij deze is alles goed afgehandeld en kan ik WOZ .NL bij een ieder aanbevelen .
Na ons bezwaar over de WOZ goed geholpen en hebben resultaat gehad. Bij deze onze hartelijke dank
Helemaal top geregeld ik zou indien nodig graag weer gebruik van uw diensten maken
Goede communicatie en een bevredigend resultaat.
Vanaf het begin tot het einde van de procedure mij op de hoogte gehouden. Het resultaat was voor mij bevredigend.
Nadat ik digitaal hulp heb ingeroepen bij WOZmeldpunt, kreeg ik een aantal nadere vragen te beantwoorden. Vervolgens is men aan de slag gegaan en ontving ik na een half jaar een positief resultaat! Ik ben heel tevreden.
Vlotte en deskundige indiening en afhandeling van mijn bezwaarschrift! Werd steeds goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ze nemen je al het werk deskundig uit handen!
Zonder meer de moeite van het proberen waard!
Ik heb WOZ Meldpunt verzocht bezwaar te maken tegen de hoge WOZ-beschikking. Nadat ik de aanvraag heb ingediend heb ik eerst lange tijd niets gehoord. Ineens ontving ik een mail dat mijn Gemeente de WOZ-waarde heeft verlaagd. Prima resultaat.
Doeltreffende afhandeling.