Nette afhandeling met goed resultaat

Tevredenheid alom

Goed geregeld

Heb mijn bezwaar ingediend via dit bedrijf. Goed bereikbare pagina waarin je alles kan uploaden, zoals foto's en documenten. Zij "vertalen" jouw probleem in juridische taal.

Gelukkig nu een redelijke woz

Alles wordt duurder dus de huizen ook maar het moet wel redelijk blijven

Doel bereikt, dankzij WOZ Meldpunt

Met succes is WOZMeldpunt voor mij in bezwaar gegaan en is de WOZ waarde naar beneden bijgesteld. De waarde is nu meer in lijn met vergelijkbare woningen.

goede ervaring met een goed resultaat

Met enige regelmaat op de hoogte gehouden van de vorderingen mbt mijn dossier. Heeft mij het gevoel gegeven, dat er gedurende het proces aandacht bleef voor het door mij ingediende bezwaar.

Heel goed!

Er wordt serieus gereageerd op het bezwaarschrift.Nu nog afwachten hoeveel de aanslag naar beneden gaat.

Teruggave WOZ prima geregeld.

Goed, professioneel opgepakt

Ben blij dat ik dit bureau ingeschakeld heb. Had er het liefst meer uitgehaald, maar ik begrijp uit het verslag, dat dit redelijk is.

Succesvol.

Succesvol ze

X

X

goed geregeld

zonder poespas en gezeur opgelost

Geslaagde actie

Nette communicatie en een goed resultaat

Prima werk geleverd

Goed werk geleverd en met een resultaat wat verwacht is. Bedankt!

Prima geregeld

Ze doen wat ze moeten doen, tevreden!!

Goede ervaring met WOZ meldingen

Uitstekende bijstand

De Woz waarde is van € 253.000 terug gebracht naar € 229.00O

Goed geholpen.

Goed geholpen om de woning naar beneden te krijgen. Helaas is mijn gesteld bedrag niet gehaald. Maar toch blij met het behaalde resultaat. Dankjulliewel. Met vr.gr. Anita

Alles wordt netjes en goed geregeld

Het is fijn dat ze dit goed voor me hebben kunnen oppakken. Er wordt een goed verweer gemaakt. Twijfel je over je WOZ dan kun je met een gerust hart dit aan hun overlaten.

Ik ben goed geholpen. Super bedankt

Top!

Het indienen van de aanvraag vond ik eenvoudig. Goede communicatie vanuit wozmeldpunt.nl Tussentijds ook nog een update ontvangen En succes behaald, WOZ waarde is aangepast.

Alle zorg uit handen genomen! Zeer goed georganiseerd! Heel tevreden Bedankt!!

Prima geholpen

Met een duidelijke instructie vooraf mijn ‘huiswerk’ gedaan. Daarna is dit op professionele wijze overgenomen. Met als resultaat dat mijn niet realistische WOZ-waarde is verminderd.

Ik ben een zeer tevreden Klant.

Duidelijk stappenplan beschreven en goed gecommuniceerd.

De uitkomst was ten gunste van mij, natuurlijk helpt dit. Maar de van tevoren werd helder geschetst welke stappen en vervolg het bezwaar kon opleveren. Dat er tijd overheen zou gaan en heldere communicatie.

Super goede gratis service!

Had tegen mijn nieuw vastgestelde WOZ-waarde beroep aangetekend via dit WOZmeldpunt en gewonnen. Heel erg bedankt voor deze gratis service. Top!

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum