THANKS HET IS GELUKT

Beste mensen altijd proberen als je er niet mee eens bent de woz. Waarde Bedankt

Uitstekend geholpen

Wat ik eerder zelf niet kon bereiken, nl het verlagen van de WOZ waarde, is nu wel gelukt. Zeer waarschijnlijk door het gebruiken van het WOZMeldpunt/WOZOmbudsman. Vriendelijke en behulpzame behandeling. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Ik heb echt alles uit handen kunnen geven. Wozmeldpunt nam contact met mij op.

Prima instelling.

Geen loze beloften. Er wordt op een goede en eerlijke manier zaken gedaan met de betreffende gemeente. Het is geheel gratis voor de klant. Wij zijn zeer tevreden !!

heel positief, geheel ontzorgt

Ik heb het gehele proces als heel prettig ervaren. Heb mij hier verder totaal niet mee bezig hoeven houden, alles is door wozmeldpunt geregeld. Ben netjes tussendoor op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was.

Blij en tevreden dat jullie aktie hebben ondernomen, onzekerheid verdwenen

We zijn blij dat we e.e.a. uit handen hebben kunnen geven. En natuurlijk over positieve resultaat. Maar vooral dat we nu weten waar we aan toe zijn. Onzekerheid is weggenomen. Hartelijk dank

Netjes en goed geregeld

Ik werd super netjes geholpen en inderdaad de WOZ is een stuk naar beneden gegaan echt de moeite waard.

Zeer goed .klant vriendelijk

Dat ik blij ben dat ik jullie benaderd heb

Ik ben blij met jullie hulp omdat dat voor mij tot een gunstig resultaat heeft geleid

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de zaak

Mijn argumenten zijn serieus genomen en dat is zeer bevredigend

Uitstekend geholpen en resultaat.

Aanleiding om WOZMeldpunt te gebruiken was folder in mijn brievenbus. Na aanmelding frequent contact gehad. Ben op de hoogte gehouden van stand van zaken. Na uitspraak van de gemeente, in positieve zin, kreeg ik binnen enkele dagen bericht van het meldpunt. Uiterst tevreden over de werkzaamheden en ook het resultaat.

uitstekend

Ben zeer tevreden

Had niet gedacht dat ik er iets wijzer van zou worden, maar geduld wordt beloond. Bedankt WOZMeldpunt voor jullie bemiddeling. Grt Hans

Goede beoordeling wit waarde

Onze wit waarde is worden verlaagd

goede service

wozmeldpunt voldoet aan de verwachting

Al het werk uit de hand genomen,

Mijn WOZ vond ik onterecht hoog en daarom heb ik het aanbod van WOZ Meldpunt aangenomen. Zij hebben uitstekend werk verricht in mijn voordeel. Bedankt voor het geheel.

goed geregeld.

Had het al eerder aangevraagd,maar zonder resultaat. Eind goed al goed.

Zonder veel moeitje een positief resultaat

Een aanvraag en daarna heb ik niets meer hoeven te doen. Alles werd geregeld.

Ik ben zeer tevreden , uitstekend geregeld .heel goed op de hoogte gehouden . Het was makkelijk en heel duidelijk hoe het zou gaan en wat ik moest doen . Ook werd ik heel goed op de hoogte gehouden wan wat er gaande was en hoe het verloop was . Ik ben zeer te vrede .

Ik ben tevreden met de hulp en de uitslag van het WOZMeldpunt

Ik ben goed geholpen.

Mijn bezwaar is goed behandeld en heeft tot verlaging van de WOZ waarde geleid

Ik werd tussendoor op de hoogte gehouden zodat ik niet het gevoel kreeg dat er niets met mijn bezwaar gedaan werd

Correct super en helder werk

Ze namen al mijn boosheid ,onmacht over .gaf een bevrijdend gevoel dat de uitwerking naar de gemeemte werd overgenomen

Efficient & effectief

De organisatie heeft een doeltreffend proces. Zij behartigden mijn belangen zonder dat ik er naar om hoefde te kijken.

goed geregeld

het vraagd wel geduld maar de uitslag is tevreden stellend. alleen is de vraag wat ik nu verder moet ondernemen?

bovenverwachting

Zeer verrast dat het bezwaar is toegekend, ben er blij mee.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum