perfect opgelost voor mij! Boven verwachting

De ervaringen zijn zeer positief. Ze zijn communicatief en duidelijk. ik ben zeer tevreden !!!!

Woz goed naar beneden gegaan

Blij met deze ontwikkeling

zeer tevreden

Bezwaren zijn goed naar voren gebracht met optimaal resultaat

Prima procedure, prima resultaat

Eenvoudige procedure, al het werk wordt uit handen genomen, zonder kosten en met een prima resultaat.

Redelijk

Mijn appartement is niet te vergelijke mat de andere in het bezwaarschrift, Mijn appartement kijk aan de voorkant tegen de liftschacht. Nu is op de liftschacht een mobile antenne gebouwd van T-mobile. Tegen de liftschacht, op de galerij, tegen over mijn appartement, is een vaste kooiladder geplaats. Ik had foto's mee gezonden, maar daar is niets mee gedaan. Ook op de kopie van de uitspraak, punt 5, weet ik niets van en had misschien met foto's een andere waarde kunnen aantonen. Om dat de kooiladder niet is mee genomen in de taxatie, weet ik niet of deze mijn uitzicht belemmerd en daardoor toch nog een lagere taxatie waarde kunnen krijgen. Mijn cijfer een 6 omdat ik toch een lagere WOZ-waarde heb gekregen. Dat scheelt me € 27,68 voor 2020. Volgend jaar weer?

Heel blij!

Met minimale inspanning van mijn kant (aangeven van gebreken en gronden waarop ik van mening ben dat de WOZ waarde te hoog is ingeschat), hebben ze een verlaging van ca 10% in de WOZ waarde weten te realiseren. Heel erg bedankt!

Goede, transparante en duidelijke communicatie!

Ik ben erg tevreden over het WOZMeldpunt. Vooral de transparante en duidelijke communicatie valt mij op. Het op de hoogte gesteld worden van elke nieuwe actie en het feit dat iemand een bewaarprocedure voor mij voert, is zeer prettig. Aangezien ik weinig kennis van zaken heb omtrent WOZ.

Grandioos.

Prima resultaat. Alleen een digitale handtekening zetten en de rest wordt geregeld.

perfect

Uitstekende service

Uitstekend werk.

WOZmeldpunt heeft voor elkaar gekregen, wat mij zelf nooit is gelukt. Prima resultaat. Kan het iedereen aanbevelen.

Heel goed

Het contact is goed en de opgegeven uitgangspunten voor de te nemen actie, aangaande het bezwaar tegen de WOZ aanslag, is duidelijk.

fantastisch resultaat , prima communicatie over verloop bezwaarschrift

Een zeer goed resultaat , zonder moeite mijnerzijds . Tijdens het verloop van de bezwaarschriftprocedure ben ik tot in de puntjes op de hoogte gehouden . Als ik het bezwaarschrift en het verslag van de hoorzitting teruglees zie ik dat het zeer vakbekwaam is neergezet . PRIMA!!!

Uitstekende communicatie en oplossingsgericht.

Ik heb opnieuw uitstekende ervaringen met - en bijzonder klantgericht werken door de mensen van WOZMeldpunt. Ik hoef bijna niets zelf te doen. En er is voor het eerst ook een resultaat behaald. Het bezwaar is gegrond verklaard en ik heb een heel behoorlijke verlaging van de WOZ waarde. TOP!!

Geweldig was mij nooit gelukt

Zij doen al het werk en jouw WOZ-waarde van je huis gaat naar beneden. Wat wil je nog meer?

prima uitgevoerd

goed opgelost

Fantastisch geholpen. Heel waardevol.

Zag een berichtje in de krant en heb meteen gemaild. Zeer zorgvuldig geholpen met mooi resultaat. Dit had ik zelf nooit voor elkaar gekregen. Hartelijk danlk

Goede ervaringen ondanks een positieve en een negatieve uitspraak

In beide bezwaren werd ik regelmatig en duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang van de procedure, De bezwaren hebben uiteindelijk geleid tot een positief en een negatief resultaat. Ik vind dat mijn belangen in deze procedure gioed zijn behartigd.

Erg goed

Vorig jaar het eerst zelf geprobeerd om bezwaar te maken tegen mijn WOZ-aanslag, maar helaas zonder resultaat. Dit jaar WOZ-meldpunt in de arm genomen en nu wel resultaat. Mijn WOZ-aanslag is nu wel verlaagd!!! Super.

Erg blij met de uitkomst van het bezwaar

Heel Fijn dat de procedure van het bezwaar maken wordt opgepakt door een kundig persoon. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang van de procedure, dit was ons zelf niet gelukt om dit in gang te zetten. Uiteindelijk toch met een goede uitslag!

zeer tevreden over het resultaat

gemakkelijke aanmelding bij WOZ meldpunt Verder er zelf geen omkijken meer naar En het WOZ meldpunt heeft het prima afgerond Ik kan daarom het WOZ meldpunt bij iedereen aan bevelen

goed werk van wozmeldpunt

ik vind het goed van woz omdat het mij nooit gelukt . maar woz wel dat vind ik top bedankt

Ondanks de weinige informatie die ik heb kunnen verstrekken is de uitkomst buiten verwachting.

Uitstekende overname van WOZ beschikking

Snelle doortastende aanpak van de WOZ beschikking 2020. Goede communicatie en terugkoppeling m.b.t. de voortgang. Zeker aan te raden bij dit soort kwesties

Heel goed geholpen.

We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de vordering van ons bezwaarschrift, wat wij als zeer prettig aanvaarden. Over de uitkomst van ons bezwaarschrift waren we het eens. Wij willen iedereen bedanken die hier aan heeft mee gewerkt.

niet verwacht maar toch gekregen.

ik had niet veel hoop dat het bezwaarschrift zou worden gehonoreerd, maar na lang wachten is er toch nog een kleine teruggaaf uit voord gekomen. Mijn hartelijke dank hier voor. A.H.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum