In 1 woord TOP!!

Ik ben verschrikkelijk blij en dankbaar! Niet alleen dat ik deze dingen moeilijk vind om zelf te doen, maar ook daarnaast dat het een positief resultaat opleverde. Heel hartelijk bedankt! Vriendelijke groet, Marijke

Verstrekt tussentijds ruimschoots informatie

Gedegen bezwaarschrift. Goede communicatie. Goed resultaat.

eendracht maakt macht!

Naar mijn mening was de WOZ-waarde van mijn woning te hoog. WOZ Meldpunt benaderd en zij hebben alles keurig geregeld. Heldere informatie, ik werd gedurende de procedure goed geïnformeerd over de voortgang. Het eindresultaat was heel gunstig, mijn bezwaar werd toegewezen en de WOZ-waarde van mijn woning verlaagd.

Prettig, betrouwbaar, efficiënt

Goed en efficiënt geregeld

Gegaan zoals beloofd

zeer tevreden

Na wat navragen in buurt vond ik mijn WOZ waarde aan de hoge kant. heb contact opgenomen met WOZMeldpunt. Die hebben mij uitstekend geholpen met het indienen van een bezwaarschrift. Alles keurig via de mail over de gang van zaken. En het heeft geholpen de WOZ waarde is nu een stuk lager.

Uitstekend geholpen, koste mij heel weinig tijd, uitslag positief voor mij.

De WOZ waarde was te hoog bepaald naar mijn mening. Ik heb vervolgens contact opgenomen met WOZmeldpunt. Ik heb alleen enkele argumenten aangedragen en zij hebben vervolgens de rest voor hun rekening genomen. Zeker een aanrader (WOZmeldpunt) als je het niet eens bent met je bepaalde WOZ waarde van je huis.

Positief

Goed dat er zo'n instantie is als WOZ Meldpunt. De regering en gemeenten zijn gewoon dieven. Zonder jullie is het heel moeilijk om in het verweer te komen.

Mijn ervaring is heel goed. We zijn goed op de hoogte gehouden tussendoor en de uitslag was positief voor ons!

Alles perfect voor mij geregeld

Ik ben zeer tevreden. Perfect tussentijds ook goed op de hoogte gehouden

Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over het verloop van deze procedure. Goede adviezen. Het resultaat was een verlaagde WOZ-waarde. Heel goede ervaring.

Kundige en juiste begeleiding bij het bezwaar.

Op diverse tijden werd ik in kennis gesteld over het verloop. Met goede adviezen kwam er een goed bezwaarschrift met daardoor uiteraard het aangepaste woz-waarde tot gevolg. Al met al een goede ervaring met woz-meldpunt.

Woz naar beneden helemaal top en zelf geen werk van gehad goed geregeld

doen wat ze beloven

heldere communicatie, makkelijk om aanvraag te doen, duidelijke updates van de voortgang

Eenvoudigste manier om bezwaar te maken met weinig inspanning!

Een gemakkelijke manier van bezwaar maken, eenvoudig om alles aan te leveren en dan hoef je er niet meer naar om te kijken. Niet zelf in de slag met ambtelijke molens over iets waar je zelf geen/minder kaas van gegeten hebt.

prima werk gedaan

wat mij niet lukt heeft u toch klaargespeeld. hartelijk dank daarvoor!

De verlaging waar ik op gehoopt had heb ik gekregen

Geweldig dat WOZ Meldpunt dit voor elkaar krijgt. Zelf al een paar jaar geprobeerd maar zonder resultaat. Geweldig wat zij voor elkaar krijgen

Duidelijk

Erg duidelijk. Duurde lang voor de uitslag, maar misschien is dat normaal

ik heb zeer goede ervaringen, met een voortreffelijk resultaat

Mijn bezwaarschrift is op een correcte wijze door U behandeld, en bij de Gemeente Druten verdedigd. Hartelijk dank hiervoor,

Goed resultaat.

Gezorgd voor minder belasting.

Naar verwachting

Bezwaar ingediend, vervolgens wordt het opgepakt en afgewikkeld met positief resultaat. Woz bezwaar gehonoreerd. Top

helder, zorgvuldig

Heel helder en duidelijk en zorgvuldige bejegening en afhandeling

Een goede en fijne ervaring gehad

Aan duidelijkheid...openheid..en begeleiding geen gebrek! Al met al een heel fijn contact

Positieve ervaring

De aanvraag is met positief resultaat (verlaging van mijn WOZ waarde) afgehandeld! Ben zeer tevreden over de aanpak en de communicatie.

Gemeente zat er toch naast

De gemeente heeft toegegeven dat de WOZ waarde te hoog is geweest. Over WOZMeldpunt ben ik zeer tevreden.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum