Goed werk

Dit was de 1e keer dat ikdit deed en ben verheugd over de uitslag

Wat ze beloven wordt ook gerealiseerd

Ons verzoek is behandeld en correct afgewikkeld, de WOZ is inderdaad aangepast. Goed werk!

Goed resultaat

Woz waarde gedaald.

Wij zijn correct behandeld en met een goed resultaat Mijn dank daarvoor

Al 2x nu met succes mijn WOZ waarde verlaagd

Zonder zelf nauwelijks wat te hoeven doen, is al 2x op rij nu mijn WOZ waarde verlaagd: 1e keer met 60.000€ maar liefst en 2e maal met 14.000€. Zeer tevreden!

Erg goed.

Goed resultaat geboekt. Prima geholpen. Alles duidelijk verwoord.

Volledig ontzorgd met goed resultaat!

Woz meldpunt neemt alle werk om bezwaar te maken uit handen. Voor de klant geen kosten. En het resultaat is goed! Aan te bevelen om hier gebruik van te maken als uw woz waarde weer enorm is gestegen!

Prima!

Fijn dat WOZ aangepast is. Makkelijk aan te vragen. Duidelijk. En netjes geholpen. Onze WOZ is aanzienlijk lager nu.

Bezwaar ingediend via wozmeldpunt, klaar.

Later nog foto en omschrijving over de staat van de woning en de omgeving, meer niet hoeven doen. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden, was duidelijk. En een goed resultaat. Dank hier voor.

Ik ben blij met de uitkomst van het bezwaarschrift.

Het afgelopen jaar ben ik door het meldpunt regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen die gemaakt waren. Dit gaf mij steeds de hoop dat er constant iets gaande was.

De snelle aktie van WOZ Meldpunt heeft mij in positieve zijn verrast.

Door de snelle aktie van het WOZ Meldpunt is mijn bezwaarschrift volledig geaccepteerd en goedgekeurd door de gemeente. Ik beveel WOZ Meldpunt bij eventuele bezwaarprocedures ten volle aan. Alleen maar goede referenties kan ik noteren. Dank voor uw bemoeienis. J. Blei

Bezwaar aantekenen via WOZmeldpunt loont

Bezwaar aantekenen via WOZmeldpunt zorgt voor een wozverlaging. De aanvraag is eenvoudig aan te vragen via de website en als klant wordt je goed geïnformeerd over de voortgang. WOZmeldpunt is een aanrader voor een ieder die het niet eens is met de hoogte van de WOZwaarde vastgesteld door de Gemeente. Y

Het kost echt niets en mijn woz waarde is gedaald: de moeite waard!

Zekers de moeite waard. In ons geval is de woz waarde gezakt. Iemand zoekt het voor je uit, je waarde zakt en het kost jou niets. Win win toch?

Gewoon soepel geholpen met resultaat

WOZMeldpunt heeft mijn verzoek om de WOZ omlaag te krijgen goed ondersteund. Met het aanleveren van de juiste info hebben zij alles goed afgehandeld.

Klacht tegen de te hoge WOZ is geslaagd

Dank lieve mensen van het Meldpunt WOZ. Mijn klacht werd gegrond verklaard. Dat had ik nimmer en nooit niet alleen voor elkaar gekregen. Het Meldpunt heeft mij ook nog goed geholpen met hoe de klacht eruit moest zien. Dus. Nogmaals. Heel hartelijk bedankt.

Prima werk van WOZMeldpunt

Dankzij de inzet van WOZMeldpunt is mijn WOZ-bezwaar gegrond verklaard. Chapeau!

Top, zeer goed

kan niet beter, 1 aanvraag ingevuld en de rest is alles geregeld!

correct , duidelijk en transparanr!

zeer tevreden over de gehele gang van zaken: communicatie, duidelijkheid,verheldering en transparantie! kortom: aanbevelingswaardig!

Doen hun best voor de klant.

Na bezwaar maken en aanvullende informatie verstrekt te hebben is WOZMeldpunt hiermee aan de slag gegaan. Dit heeft geleid tot een bevredigende uitslag. Waar een ander bureau geen heil zag om in actie te komen, is WOZMeldpunt er vol in gegaan. Dank daar voor.

Doen wat ze beloven!

Ik was benaderd en WOZ-Meldpunt heeft gedaan wat ze hebben beloofd. Betrouwbare partij.

Ze ontzorgen van a tot en met z met een realistisch resultaat

Als je de goede informatie en beelden aanlevert gaan ze er gericht mee aan de slag. WOZ staat nu op een realistisch bedrag. Tijdens het proces kwamen de nodige missers in het beoordelingssysteem aan het licht. Kijk kritisch naar de vastgestelde waarde!

Fantastisch

Er is goed geluisterd naar mijn (terechte) bezwaren wat geleid heeft tot verlaging van de woz waarde

WOZ meldpunt heeft ons grandioos geholpen

We werden constant op de hoogte gehouden. En het resultaat, de gemeente heeft de WOZ naar beneden bijgesteld. TOPPIE.

Bezwaar aangetekend via WOZMeldpunt en WOZ is stukken lager

Ik had al eens bezwaar aangetekend via een andere site en daar werd meteen gezegd WOZ waarde is correct. Maar via deze site is het wel gelukt. Keurig geregeld en ook regelmatig een update over de status. Echte aanrader.

Ik ben ZEER TEVREDEN.

Na een tweede jaar gebruik te hebben gemaakt van de diensten van WOZMeldpunt, kan ik alleen maar zeggen ZEER TEVREDEN te zijn en een aanrader voor hen die bezwaar willen maken tegen WOZ.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum