Rechtvaardigheid

WOZmeldpunt heeft namens mij met succes mijn WOZ waarde met een flink bedrag kunnen terugbrengen. Ik ben erg tevreden over hun inzet en resultaat!

Duidelijk,netjes en zakelijk.

Er word duidelijke informatie verstrekt. Erg blij met de woz verlaging.

Blij en tevreden dat ik jullie bureau heb ingeschakeld

Tevreden dat de WOZ waarde is aangepast. Jammer dat jullie de WOZ waarde op een hoger bedrag hebben gezet dan die wat ik had aangegeven. Vermoedelijk is jullie bedrag reeel in deze tijd van gestegen prijzen. Hartelijk dank voor jullie inzet in deze en het behaalde succes. Ik zal jullie instantie promoten als dat ter sprake komt. Met vriendelijke groet, Al Driessen

Duidelijk

Heel prettig om op de hoogte te worden gehouden van de voortgang. Heel prettige duidelijke communicatie. Dat het resultaat positief is stemt tot grote tevredenheid.

Heeft zicht geloond

Ieder jaar word mijn huis meer waard op een overspannen woning markt. Met als gevolgd dat je leeg word geplukt. Het kan toch niet zo zijn dat als er een gek hoog een huis aankoop dat de gemeente er van uit gaat dat alle huizen veel waard zijn.

WOZmeldpunt.nl meer dan de moeite waard.

Ondanks dat ons bezwaarschrift gegrond is verklaard zijn we op een zeer correcte wijze geholpen. Alle vragen werden keurig en duidelijk beantwoord en gedurende het gehele bezwaarproces zijn we op de hoogte gehouden.

Mijn bezwaar tegen de WOZ-belasting 2021 ondergebracht bij het WOZMeldpunt. Moest eerst even wennen aan de werkwijze (gegevens opsturen en dan niets meer horen), maar dat is goed gekomen na telefonisch overleg en uitleg. Ik had er zelf geen rekening mee gehouden dat het bezwaar gegrond verklaard zou worden. Dus verrassend was het bericht dat de klacht wel degelijk gegrond werd verklaard. Dit natuurlijk door het goede werk van WOZMeldpunt, en daar ben ik dus heel blij mee.

Prima de lux

X

Duidelijke korte tijdige informatie

Met dit bureau ga ik graag in zee. No-nonsens gewoon doen wat er gevraagd wordt en periodiek goede info geven met resultaat tot gevolg. Zolang gemeenten hun eigen “vlees” blijven keuren bij bezwaar OZB blijf ik gebruik maken van uw diensten.

Prima communicatie

Ze hebben mijn belangen behartigt en dat goed gecommuniceerd.

Ik had argwaan, maar dit meldpunt maakt zijn belofte waar.

Door jullie tussenkomst ging mijn WOZ aanslag met ruim 10% omlaag. Dit voelt een stuk eerlijker. Bedankt.

Alles goed geregeld

Alles is goed geregeld en heb er zelf weinig werk van gehad

Goed geargumenteerd

Direct en correct staan echt voor je klaar

Ervaring in een zin, beter in een woord GEWELDIG!

Al meerdere keren gebruik gemaakt van WOZMeldpunt. Enige wat je moet doen is het aanvraagformulier invullen, daarna niks meer. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Tot nu toe elke keer met een "goed einde".

Wij zijn blij met dit meldpunt.

Fijn dat dit op deze manier uit handen wordt genomen. Nu met goed resultaat, al weten wij dat dit ook anders kan uitpakken. Alles wordt op een goede manier geregeld en we worden regelmatig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Zeer tevreden...

Correct behandeld

Zeer correct behandeld.Steeds op de hoogte gehouden van het vervolg. Had dit eigenlijk niet verwacht. Best de moeite waard om van hun diensten gebruik te maken.

volledige begeleiding

Goede, volledige en regelmatige informatie en afwikkeling.

Geweldig resultaat

Toen ik uw folder kreeg en er op inging had ik niet de verwachting dat er veel van terecht zou komen maar tot mijn grote verrassing kreeg ik uw mail met het bericht dat de gemeente er positief op gereageerd heeft. Wat het me oplevert zal ik moeten afwachten maar dat gaan we volgend jaar zien. Ik wil u dan ook heel hartelijk bedanken voor uw bemiddeling in deze. Met vriendelijke groet J. Braam-Schipdam

Jullie hebben de opdracht voor meer dan 100% naar mijn tevredenheid vervuld.

Ik had een stille hoop, dat jullie mijn belangen goed zouden verdedigen. Vorig jaar bij een andere organisatie, die mijn belangen m.b.t. een WOZ verhoging beheerde, was er geen succes, dus des te groter is mijn vreugde dat het nu wel gelukt is. WOZ meldpunt heeft mijn vertrouwen meer dan waar gemaakt en heeft dat met regelmatige meldingen over de stand van zaken, het geen ik zeer op prijs stelde en door stille en vasthoudende arbeid op de achtergrond volledig waargemaakt.

Uitstekend geholpen

Eindelijk goede hulp waarvoor ik zeer erkentelijk ben ! Dank daarvoor .

OpTop ZipZap

Ik had de hoop al bijna opgegeven dat er iets uit de bus zou komen. Benblij met de uitkomst mijn hartelijke dank.

Topervaring

Vorig jaar zelf bezwaar gemaakt, hetgeen niet succesvol is geweest. Dit omdat het GBLT dat aangaf. Nu via WOZMeldpunt wederom bezwaar gemaakt en net als in 2020 succesvol en naar tevredenheid.

Na indiening geen werk meer aan gehad.

Gedurende het hele proces mooi op de hoogte zijn gehouden en gelukkig met succes.

WOZ verlaagd

Ze doen wat ze beloven.

Prima. Zeer alert gereageerd op verzoek.

WOZMeldpunt heeft alert gereageerd op mijn gemotiveerde verzoek tot verlaging van de WOZ waarde. Hoewel de correctie op zich niet substantieel is werkt deze wel redelijk door in de belastingaangifte over 2022.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum