Doorsamenwerking aanklacht gewonnen

Door mijn eigen voorwerk en de professionele uitwerking door WOZmeldpunt heb ik inmiddels mijn aanklacht gewonnen. Ik kan iedereen aanraden die niet wil vastlopen in de stroperige bureaucratie om een aanklacht te laten afhandelen door WOZmeldpunt.

Goed geregeld en informatie gegeven.

Het was prettig om hulp te hebben bij zaken, die je niet gewend bent te doen. De informatie en werkwijze was heel duidelijk.

Ik ben blij met deze uitspraak en bedank u voor de goede zorg!

besteed.

Ik ben heel tevreden over de behandeling van mijn bezwaar.

Ik heb zelf eigenlijk niet veel hoeven doen,behalve me aan melden en mijn bezwaren te verduidelijken. Het enige moelijke voor mij was het digitale gedeelte,daar ben ik nl. niet zo goed in.

Eenvoudig geregeld

Eenvoudig geregeld zonder omkijken

Weer succes geboekt!

Via WOZ meldpunt wederom een bezwaar ingediend en met succes aangevochten!

Wederom super geholpen

Mooi geregeld, zelf geen omkijken naar. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden. Wederom Bedankt voor jullie inzet.

Zorgvuldig, prettig traject met WOZMeldpunt

Je hebt we laat geduld nodig, maar WOZMeldpunt voert zorgvuldig een bezwaartraject uit en houdt mij als klant goed op de hoogte. Ook heldere uitleg als het bezwaar toegekend of afgewezen is.

Bezwaar WOZ gewonnen!

Netjes mijn bezwaar ingediend en na twee jaar zelf proberen is het hen WEL gelukt de waarde te verlagen. Super fijn en bedankt!

Super gemakkelijk en efficiënt

Eenvoudig melding gemaakt, in de loop van tijd netjes meldingen gekregen over de gang van zaken en met een geweldig resultaat afgehandeld

Super ervaring met succesvolle afloop

Via WOZ meldpunt bezwaar aangetekend bij de gemeente, bij buren die in het verleden ook bezwaar hebben aangetekend via andere kanalen was het altijd ongegrond verklaard. Dus ik stond er nogal sceptisch tegenover. Maar WOZ meldpunt heeft het wel voor mekaar gekregen. Super gedaan.

Top service!

Een heel duidelijke onderbouwing en vastberadenheid.

Super service

Succesvol en super service

Goede communicatie

Ze hebben goede resultaten geboekt,hartelijk bedankt.

korrekte afhandeling

de schouwing van de woning op prettige manier gedaan en een luisterend oor van de betreffende ambtenaar.

Goede communicatie

Goede belangenbehartiging en prettig dat je op hoogte wordt gehouden.

Keurig geholpen, met resultaat

Ten tijde van de vaststelling WOZ waarde van mijn huis, kwam ik een advertentie over WOZ meldpunt tegen. Ik heb mij aangemeld en keurig alles wat zij vroegen aangeleverd en ruim half jaar later krijg ik te horen, dat mijn WOZ wordt verlaagd. In deze roerige tijden is dit een heel fijne bijkomstigheid. Ik beveel dit meldpunt daarom ook van harte aan.

Perfecte hulp bij woz waarde beoordelingen

Het is een zeer makkelijke manier om deze organisatie aan het werk te zetten voor jou bij meningsverschillen over de hoogte van de woz waarde. Je levert gegevens aan en alles wordt voor je geregeld, kosteloos want bij positief gevolg worden de kosten bij de gemeente verhaald, lukt het niet dan no cure no pay. Erg tevreden

niet verwacht en toch gekregen

geweldig dat ons WOZ bezwaar gegrond is verklaard en daardoor de WoZ waarde v an ons huis met 22.000 euro is verlaagd. Al jaren waren wij van plan bezwaar in te dienen maar het kwam er maar niet van. u heeft ons door het goede gesprek en duidelijke aanwijzingen per telefoon de weg gewezen. hartelijk dank.

Bezwaar gegrond

Het is de eerste keer dat ik bezwaar heb gemaakt tegen de hoogte van de WOZ-waarde. Ik vond hem nu echt absurd hoog. Dankzij een huis-aan-huis flyer van WOZMeldpunt heb ik me daar aangemeld. Het WOZMeldpunt neemt alle zorg en rompslomp van het in bezwaar gaan uit handen. Uiteraard moet je zelf wel met een goede onderbouwing komen, en ook foto's opsturen. Dan kunnen zij eerst een oordeel vormen of het bezwaar kans van slagen heeft. Pas dan wordt het traject in werking gezet. Gelukkig is het bezwaar inderdaad gegrond verklaard en is de WOZ-waarde verlaagd.

Zeer vlotte en uitvoerige reacie

Bijzonder prettig om een leesbaar en begrijpelijk antwoord te ontvangen. Dat er ook nog een positieve reactie volgt op mijn verzoek is helemaal erg prettig. Dank daarvoor

Tevreden met dienstverlening

Bij het verstrekken van mijn gegevens, zijn deze niet helemaal correct overgenomen. Enkele onderdelen niet juist weergegeven, maar na bellen zijn deze wel weer rechtgezet. voor de rest ben ik wel tevreden met de gang van zaken.

goed werk

mijn bezwaren tegen de vast gestelde WOZ waarde werden goed verwerkt. De gemeente heeft de klacht erkent en de WOZ waarde verlaagd.

Ze doen wat ze beloven

Ze doen wat ze beloven en houden je goed op de hoogte

Het is zeer de moeite waard geweest met u in zee te gaan.

Het is zeer de moeite waard geweest met u in zee te gaan. Een en ander heb ik als zeer positief ervaren.

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum