zeer goed

Fijn dat ik deze klus (bezwaar aantekenen) uit handen kon geven. Net als de vorige keer is mijn bezwaar gegrond verklaard dank zij WOZ meldpunt. Klasse. De belastingdienst heeft mij verzocht om foto's van mijn interieur aan te leveren, zodat zij een betere inschatting kunnen maken. Hier ga ik niet mee akkoord. Zij mogen komen taxeren.

Zeer tevreden. Top!

Goede en professionele begeleiding en hulp, met een goed en geloofwaardig resultaat als gevolg. Hartelijk dank!

Tevreden

WOZ is verlaagd door uw hulp, bedankt daarvoor.

goed werk geleverd

goed en makkelijk

Prima score

In het verleden heb ik enkele keren vergeefs een bezwaarschrift tegen de WOZ-waarde van mijn appartement aangetekend. Dit jaar besloot ik toch maar weer eens bezwaar aan te tekenen, omdat in het grote gebouw, waar ik ruim 20 jaar woon, in de loop der jaren door verbouwingen grote waardeverschillen zijn opgetreden en daarom mijns inziens de waarden van de appartementen niet over één kam kunnen worden geschoren. En ik ben erg blij, dat dit bezwaarschrift eindelijk eens succes heeft gehad. Hartelijk dank!

Keurige afwikkeling.

Het WOZmeldpunt heeft alles voor mij geregeld. Ik hoefde niets te doen Professioneel!

Goede communicatie

Goede communicatie en via de persoonlijke pagina het proces goed te volgen.

Prima geholpen

1 email gestuurd en alles is perfect geregeld top

geweldig

prima .duidelijk en correct geholpen.

Goede begeleiding, goed aangegeven wat nodig was(foto's en vragen over afmetingen huis wel of geen tuin enz) goed op de hoogte gehouden. Blij met resultaat

goed en duidelijk

een tevreden bewoner

Mijn verwachtingen zijn ver overtroffen.

Ik had mijn bezwaar gestuurd met de gedachte: niet geschoten is altijd mis. Bezwaren tegen overheidshandelen worden over het algemeen als onterecht afgedaan. Tot mijn grote verrassing werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. En nu ontvang ik het bericht, dat ik terecht bezwaar heb gemaakt en dat ik het teveel betaalde terug ga ontvangen. Ik kan u geen borrel aanbieden voor dit succes, dus heb ik er zelf een ingeschonken en geproost op uw succes. Hartelijk dank voor uw inspanningen.

Fijn dat iemand dat uitzoekt en gedaan heeft voor ons.

Goede ervaring mee .

Succesvol bezwaarschrift.

Prima behandeling.

Goed werk verricht

Ik heb nooit eerder bezwaar gemaakt maar door uw partij werd ik getrickerd En naar wat nu blijkt is de uitkomst door mij positief ervaren Door uw werk hoop ik dat de gemeente in de toekomst reële waardebepaling zal doen

Bezwaar gegund

Het meldpunt heeft ons goed geholpen, het is gemakkelijk om de punten aan te geven waarom je bezwaar maakt en het meldpunt doet de rest.

doen hele goede zaken

doen elke keer weer goede zaken

Klantvriendelijk en zorgvuldig.

Zelf had ik huis met anderen vergeleken en vond dat het niet klopte. Dat vond instemming bij het bureau. Invoegen van foto’s ging zeer eenvoudig. En nu resultaat. Ik ben zeer tevreden.

zeer positief

Het resultaat van het bezwaarschrift direct na de beslissing van de gemeente aan mij gemeld. Dank voor het resutaat

Duidelijke communnicatie en fijne samenwerking

Voor mijn WOZ waarde bezwaar heb ik WOZMeldpunt. Duidelijk welke documenten ik moest aanleveren en communicatie was goed.

Perfecte communicatie en serieuze aanpak

Een snelle behandeling met tussentijdse rapportage geeft vertrouwen en wederom is het eindresultaat positief.

Prima werk het heeft toch wat opgeleverd

Altijd proberen

Top, en een uitstekend resultaat.

Aanvraag en vervolgens toelichting ging uitstekend. Het eindresultaat was geweldig : OZB waarde met 23.000 euro in mindering gebracht. Gunstige gevolgen voor Gemeentelijke aanslag, waterschapsbelasting en uiteraard inkomstenbelasting. Mijn dank en respect voor WOZMeldpunt zijn groot.

Goed resultaat behaald

In het verleden zelf eens bezwaar gemaakt met juridisch onderbouwde argumenten. Een nietszeggend antwoord van de gemeente met afwijzing zonder in te gaan op mijn argumenten. Nu via WOZmeldpunt bezwaar gemaakt. Het duurde wat langer, maar uiteindelijk vrijwel helemaal gelijk gekregen, een verlaging van €38.000! Kennelijk werkt dit beter dan zelf actie ondernemen.

Goede ervaring met wozmeldpunt.nl

Ik heb mijn probleem dat ik met de gemeente had i.v.m. de geschatte waarde van mijn woning voorgelegd en vervolgens WOZ meldpunt van de nodige informatie voorzien. Mijn bezwaar op papier en verder nog voorzien van de nodige foto's. WOZ Meldpunt is hier verder voor mij aan de slag gegaan met als uitkomst een gunstig resultaat. Mijn dank hiervoor/

Laapersveld 42 A

1213VB Hilversum