Ik ben goed geholpen en werd steeds voldoende geïnformeerd.

Zie boven

heel goed geregeld.

heel goed.

WOZ meldpunt heeft er voor gezorgd dat bezwaar gegrond is verklaard

Het duurde even maar mijn bezwaar dat de WOZ waarde met bijna 30% omhoog was gegaan is ook door de gemeente erkend als zijnde veel te fors

PRIMA

DANKZIJ JULLIE GOEDE RESULTATEN DANK DAARVOOR .

Goed resultaat

Uitstekend resultaat woz was te hoog en nu verlaagd naar juist bedrag

Correcte en succesvolle afhandeling

Mijn ervaringen met WOZ Meldpunt zijn uitstekend. Prima communicatie en simpele overzichtelijke procedure. En, niet onbelangrijk, een succesvol bezwaar namens mij ingediend. Kortom mijn beoordeling van WOZ Meldpunt is ‘zeer goed’.

zeer zorgvuldig en volledige onderbouwing can ons bezwaar

U hebt in eerste instantie gebeuik gemaakt van onze gegevens en heeft in tweede instantie om anvullende gegevens gevraagd. op geond van e.e.a. heeft de gemeeente Overbetuwe de woz-waarde substantieel verminderd

Bezwaar maken bij te hoge WOZ loont

Dankzij de inzet van het WOZ Meldpunt is het resultaat dat ons bezwaar gegrond is verklaard. Zonder hun inzet was dit niet gelukt. Een aanrader om via WOZ Meldpunt bezwaar aan te tekenen wanneer je het niet eens bent met de schatting van de Gemeente!

Super!

Ik voelde het formulier in zonder enige verwachting. En het is ze gelukt. Mijn WOZ waarde is lager ingeschat. Het scheelt mij een hoop eurootjes!

Hallo Had het nog nooit een waarde verminderen WOZ aan gevraagd. Misschien stom dat ik het nooit heb gedaan. Maar het bevalt me wel!gaat al veel na de gemeentes en belasting dienst!gaat mij teveel na asielbeleid!ik vind het belangrijker aan defensie te geven en meer na de armen en oudere mensen dat zij de zorg krijgen en steun!de echte Nederlandse burgers.en jongeren die Nederlandse burgers zijn eerst de huizen en niet de asielzoekers/gelukzoekers!en dan de asielzoekers/gelukszoekers die criminelen zijn of zich niet gedragen of jeugd of dames intimideren!deze per direkt weg uit Nederland,deze redden zich ook wel in eigenland!

Eenvoudige en correcte afhandeling van mijn bezwaar.

Eenvoudige en correcte afhandeling van mijn bezwaar, met resultaat.

Tot in de puntjes verzorgd

De taxatiewaarde van de gemeente is een behoorlijk stuk naar beneden gebracht dankzij de ondersteuning van WOZ meldpunt. De gemeente heeft alle bezwaren in de uitspraak en ons in het gelijk gesteld.

Goed geholpen

Duidelijk en vlot geholpen

Ik kan hier mee leven

IS OKE

Ongelooflijk goed

We hebben een maal geprobeert bij de gemeente,En dit was de 1e keer bij WOZ Meldpunt nou is het gelukt

Prima ervaring met WOZMeldpunt

Ik heb mijn bezwaar voor WOZ bij WOZ-meldpunt aangemeld en hebben zij voor voor mij beroep aangetekend. Het gevolg hiervan is dat het Noordelijk Belastingkantoor is overgegaan tot verlaging van de WOZ

Prima resultaat, heldere procedure en geen gezeur. Daar ben ik blij mee.

Prima resultaat, heldere procedure en geen gezeur. Daar ben ik blij mee.

Zeer makkelijk om je bezwaar te doen en ze doen wat ze zeggen. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van jou bezwaar.

WOZ Meldpunt heeft zeer snelle actie ondernomen. Mijn dank hier voor.

WOZ Meldpunt - H’sum werkt naar mijn ervaring zeer accuraat. Informeert de cliënt snel en duidelijk.

Zeer positief

Goede communicatie, goede feedback.

Prima bedrijf, duidelijk en correct.

Prima en goed bedrijf, kan ik iedereen aanbevelen.

Een super gedreven WOZ meldpunt met resultaat.

Al meerdere jaren maak ik gebruik van WOZMeldpunt, en tot volle tevredenheid. Een goed geinformeerd en gedreven team zorgt voor gedetailleerde beschrijving van bezwaren met nagenoeg altijd resultaat!!!.

prima geregeld

prima geregeld

Perfect geholpen

Mijn opgesomde bezwaren perfect verwoord voor de behandeling in de commissie. Dit heeft geleid tot gehele aanvaarding van mijn bezwaar. Het resultaat is een verlaging van de WOZ waarde met 12,5 %. Duidelijke en tijdige communicatie.

Goede en duidelijke begeleiding.

WOZMeldpunt heeft mij op een goed begrijpende en weinig tijd kostende wijze succesvol geholpen met mijn bezwaar tegen de WOZ waarde. Bedankt medewerkers van WOZMeldpunt