Filters

10

Geweldige service en transparantie!

Door inschakelen van WOZ meldpunt een vermindering van de WOZwaarde van €13.000 Aanvankelijk een verhoging van €45.000. Keurig werk verricht en transparant in stappen die gemaakt worden tijdens de procedure! Ben er blij mee! Toppers!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gemakkelijk gemaakt door WOZ meldpunt

Omdat de WOZ waarde van mijn (rijtjes)huis (en dat van mijn buren links en rechts) door de gemeente Houten in één jaar maar liefst €50.000,-- was opgehoogd, vond ik het tijd om hier tegen bezwaar te maken. Via Radar gehoord van WOZMeldpunt en daarmee contact opgenomen. Het was heel gemakkelijk om de juiste documentatie aan te leveren. Ik werd goed op de hoogte gehouden. De gemeente wees in eerste instantie het bezwaar af. WOZmeldpunt heeft toen een rechtszaak aangespannen, waar ik zelf geen omkijken naar had. Vervolgens is het tot een overeenkomst gekomen waarbij mijn WOZ waarde € 31.000,00 is verlaagd. Super gedaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig advies. Prima resultaat

Bij juiste toelevering van gegevens binnen afzienbare tijd een prachtig resultaat, Mijn WOZwaarde is met 41.000 euro verminderd. Chapeau.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal supper geweldig geregeld

Na het aanmelden bij WOZ Meldpunt een formulier met wat foto’s binnen een dag geregeld €36000. Bespaart van harte aanbevolen Mvg .A Denekamp.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Geweldige service , was in 3 minuten klaar met het invullen van formulier En dat scheelt mij nu €10.000 op de WOZ waarde. Ik zou iedereen aanraden en het is helemaal gratis

 • Aanbevelen? Ja
9

Super

Geweldige dienst. Niet opgeven en uiteindelijk gelukt. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

helemaal top!

Het scheelt voor mij (helaas) maar €14000 maar alle beetjes helpen Ik ben meer onder de indruk van het resultaat na mijn aanmelding en maar 2 verzonden emails Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Door de fors gestegen WOZ waarde contact gezocht met het WOZMeldpunt. Een directe, duidelijke en eenvoudige communicatie. Het resultaat een verlaging van ruim €40.000 op de vastgestelde WOZ waarde.

 • Aanbevelen? Ja
9

Boven verwachting groot succes van Uw bemoeienis, waarvoor dank!

Zie boven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!!

Omdat ik nogal schrok van de enorm hard gestegen WOZ-waarde van ons huis heb ik via u een bezwaarschrift ingediend. Met een geweldig resultaat: een verlaging van maar liefst € 31000,= Vandaar ook mijn hoge beoordeling!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden klant

Door mij onderdelen aangeleverd en toegelicht. WOZMeldpunt heeft alles beoordeeld, de zaak in behandeling genomen en het bezwaar in een hoorzitting toegelicht. Door mij tijdens de procedure op verzoek van BsGW foto's opgestuurd omdat, door corona, geen thuisbezoek kon plaatsvinden. Bezwaar is gegrond verklaard. Resultaat: verlaging WOZ met 17.000,00 euro. Bedankt WOZMeldpunt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niet verwacht, WOZ lager

Super dit bedrijf. Goede communicatie en resultaat. Blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Hartelijk dank voor uw inspanningen mooi resultaat behaalt mijn dank

 • Aanbevelen? Ja
10

Al drie jaar op rij een succes!

Ook dit keer heeft WOZmeldpunt de aanslag met succes aangevochten. Ze moesten er dit keer wel meer moeite voor doen en in beroep gaan, maar het resultaat mag er zijn: 8% verlaging! Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Het invullen van onze gegevens koste niet meer dan 3 minuten en WOZmeldpunt regelt de rest. Zeer tevreden. JD

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima communicatie

Hartelijk dank voor uw inspanningen betreffende mijn, volgens mij, veel te hoge WOZ waarde van mijn huis. Het is u gelukt om daar een behoorlijk stuk vanaf te krijgen. Nu afwachten wat de gemeentelijke resultaten gaan worden. Nogmaals mijn dank

 • Aanbevelen? Ja
10

bijzonder goede inzet!

prettige benadering en goede service met prima resultaat!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel afgehandeld

Scheelde 13% op WOZ en dus de moeite waard om te doen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Huur woning

Dit is een appartement dat valt onder de huurbescherming en dat ik sinds 1986 huur. Deze worden tegenwoordig verkocht, zodat deze appartementen daar niet meer onder vallen en idem dito de WOZ-waarde zo hoog wordt. Ze worden als een belegging door huisjesmelkers gebruikt. Ik begrijp niet waarom dan toch de WOZ-waarde zo hoog is. De woz-waarde is gegaan van 240.000 naar 221.000.

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht!!

Mijn bezwaar ingediend door WOZMeldpunt werd niet ontvankelijk verklaard omdat ze mijn machtiging niet hadden bijgevoegd. Ik kreeg warempel wel een Herfstupdate waarin men mij meedeelt dat mijn bezwaar uitvoerig bij de gemeente werd besproken (!!) en dat ik moet afwachten tot uiterlijk 31-12. Ik hoorde nooit meer wat en toen ik de nieuwe aanslag over 2021 kreeg ging ik informeren hoe het zat. Men heeft dus helemaal niks gedaan behalve mij een onjuiste "update" gestuurd en alles maar op zijn beloop gelaten. N.a.v. mijn mail aan WOZMeldpunt over de gang van zaken krijg ik te horen dat hun eigen makelaar de door de gemeente vastgestelde WOZ-waarde juist vond en dat ik geen schade had geleden.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Hendriks, Bedankt voor uw bericht. Na uw aanmelding heeft u foto's in ons systeem ge-upload en per abuis uw machtiging overschreven. Derhalve is uw bezwaar niet door de gemeente in behandeling genomen. Niettemin hebben wij uw dossier wel gewoon in behandeling genomen en u toegezegd u de schade te compenseren mocht blijken dat uw WOZ-waarde te hoog is. Echter de taxateur heeft uw woning beoordeeld en het blijkt dat er meerdere vergelijkbare woningen bij u in de buurt voor hogere prijzen zijn verkocht. Daarnaast is er ook nog een 100% identieke woning bij u in de straat verkocht welke in zeer gedateerde staat verkeerde (ex huurwoning). De prijs van deze woning lag hoger dan de WOZ-waarde van uw woning terwijl uw woning in betere staat verkeert. Wij hebben u dienovereenkomstig geinformeerd en een overzicht van verkochte woningen verstrekt. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent dat de WOZ-waarde niet wordt verlaagd en derhalve geen compensatie van toepassing is. Wij vertrouwen op uw begrip. Met vriendelijke groet, Frank van der Plas l WOZMeldpunt Team

1

prutswerk

Naast de 'standaard'-bezwaren van WOZMeldpunt had ik zelf ook nog bezwaren en tot twee keer toe onder de aandacht gebracht en dat "zou later" worden verwerkt, uiteindelijk niet en toen de 'standaard'-bezwaren van tafel waren geveegd, wilde WOZMeldpunt niet verder gaan 'omdat het standpunt van de gemeente Zwolle wel juist was'. Bij mij was de gedachte vooral dat 'No Cure, No Pay' niet nodig is als je voor de gemeente Zwolle werkt.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer van Leeuwen, wij begrijpen dat u teleurgesteld bent dat uw WOZ-waarde na de bezwaarprocedure niet is verlaagd. Na uitspraak van de gemeente heeft onze taxateur de WOZ-waarde van uw woning opnieuw beoordeeld en geconcludeerd dat de waarde juist is. Als de waarde juist heeft het geen zin een rechtszaak te starten, derhalve hebben wij uw dossier gesloten. Mocht u het daar niet mee eens zijn dan staat het u altijd vrij zelf een rechtszaak te starten of een ander bureau in te schakelen. Echter wij willen voorkomen dat gemeenten op onnodig hoge kosten worden gejaagd door zinloze rechtszaken. Wij vertrouwen op uw begrip in deze. Met vriendelijke groet, Frank van der Plas WOZMeldpunt

10

Goed geregeld en informatie zeer transparant

In 2020 voor het eerst hiervan gebruik gemaakt. Het verzoek is heel gemakkelijk digitaal in te dienen en te volgen met een prima gestandaardiseerd en digitaal proces. De informatie was zeer toegankelijk en transparant. Uiteindelijk een goed resultaat wat ons zeker veel geld heeft gescheeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bezwaar is gegrond.

Alles is perfect geregeld door WOZMeldpunt. WOZ waarde is verlaagd met 16000 euro.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en onverwacht resultaat

Zonder zelf iets behoeven te doen , de zaakjes netjes geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

Bij de eerste keer werd het bezwaar van WOZMeldpunt afgewezen maar door te blijven bezwaar maken heeft het uiteindelijk geresulteerd in en uitspraak dat de gemeente verkeerde taxaties heeft gedaan wat nu in mijn voordeel is uitgevallen door en lagere woz waarde, hiervoor heelveel dank.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd