Prima service!

Mijn ervaring met dit bedrijf van eerste contact in de zaak t/m het leggen van de vloer is bijzonder goed.

Fantastisch

In de winkel zeer prettig geholpen . De vloer in een paar dagen gelegd . Beneden verlijmd boven zwevend . Ziet er beide fantastisch uit !! Er werd keurig gewerkt en opgeruimd ! Ik beveel jullie aan . Hartelijk dank !!!

Vakkundig, klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. Aanrader!

Bij ons bezoek in Amersfoort werden we vriendelijk, klantgericht en goed geadviseerd. Uiteindelijk zijn we al gauw tot een goed keuze gekomen voor onze nieuwe kurkvloer. Gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen en op 12 september kwamen Alex en Michel de vloer leggen. Hun vakkundigheid, servicegerichtheid en plezier voor dit vak kwam tot uiting in het resultaat van hun goede werk. Ziet er gelikt uit en we zijn er heel blij mee! Dat moet een weerspiegeling zijn geweest van het goede personeelsbeleid van Holland Parket. Chapeau!!

Top bedrijf en fijne communicatie

Wij hebben een huis gekocht waar al een vloer van Holland Parket in lag. Na enkele veranderingen in de woning, waaronder het creëren van een open keuken en verwijderen van de open haard, moesten er meerdere plekken aangeheeld worden. Verder is de complete vloer geschuurd en opnieuw gelakt. Het is schitterend geworden. De vloer is als nieuw en je ziet niet dat sommige plekken "opgevuld" zijn met nieuwe delen mede dankzij de vakkundigheid van Wouter.

Geweldig opgeknapt

Onze vloer is hersteld waar moest en opgeschuurd en in de gekozen kleur gemaakt. Het ziet er super strak uit , we zijn er enorm blij mee. We zijn fijn geholpen door Holland parket er is top werk afgeleverd. Voor een mooie prijs!

uitstekende ervaring

goede prijs kwaliteit verhouding en houden zich goed aan afspraken en leveren goed werk

Wij zijn zeer tevreden

prima bedrijf en denken goed met je mee. Bedankt voor de prachtige vloer!!

Prettig contact. Alles volgens afspraak.

Alex heeft prima werk geleverd. Drie slaapkamers en de overloop van een laminaat vloer voorzien

Vakmannen

Goed werk, betrouwbaar en reele prijs

Top!!

Fijne mensen, betrokken en vakbekwaam. Denken mee en adviseren in de goede richting.

Zeer tevreden.

In de gehele woning PVC vloer laten leggen. Prachtig! De oude vloerbedekking is netjes verwijderd.

Heel goed

Parket is nog mooier dan nieuwe parket

Aanrader!

Onze vloer was na 14 jaar wel toe aan een opknapbeurt. We zijn goed geholpen door Holland Parket. Goed geadviseerd en goed uitgevoerd. Ook prima kleuradvies en fijn dat we een proefstukje hadden om aan de kleur te wennen. We zijn heel tevreden en hebben al mensen doorverwezen om ook met jullie in zee te gaan.

Kundig en prettig in contact

Super fijn bedrijf! Ze hebben onze merbau houten vloer geschuurd en behandeld. Het ziet er uit als nieuw. Heel blij mee.

Mooie vloer

Prima bedrijf, levert kwaliteit en precies volgens afspraak.

Komt afspraken na, marktconform tarief, werkt zorgvuldig

Zie boven

Weer een prachtige vloer!

Er is aan alle afspraken voldaan. Goede service, aardige medewerkers. Kleine onvolkomenheid gelijk verholpen!!!!!

hebben goed voorlichting gehad en netjes afgewerkt

alles goed verlopen pluimpje voor Wim

Professioneel en klantvriendelijk bedrijf

Alles volgens afspraak verlopen. Prettige medewerkers. Op mijn aanvankelijk kritische opmerking werd snel en goed gereageerd. Prima werk geleverd.

Zijn toppers!!! Wij blijven glimlachen.

Begin jaren negentig is onze beuken parketvloer gelegd. In die tussenliggende tijd is de vloer 3 keer geschuurd en geolied. De laatste keer was vorige maand. Vooraf hebben wij een duidelijke offerte ontvangen. Ook kon er snel een afspraak gemaakt worden. Het uiteindelijke resultaat van het schuren en olieen is verbluffend mooi geworden. Parketlegger Bart bleek een echte meedenker en kwam met de suggestie om hoge plinten te plaatsen ipv platte zoals wij die al hadden. Het uiteindelijke resultaat is boven verwachting.

Echt vakmanschap.

Ik ben nog steeds verbaasd hoe mooi mijn vloer is geworden. Hartstikke bedankt, groetjes Sonja v d Hoef.

Prima advies prima uitvoering

We hadden een goed eerste gesprek en de mogelijkheid op dat moment onze wensen duidelijk te maken. Er werd meegedacht en we konden na ontvangst van de offerte in de tijd daarna aanvullende vragen stellen en wijzigingen aangeven. De uitvoering gebeurde vakkundig en snel.

Keurig netjes en vlot gewerkt.

De vloer kan er weer jaren tegen.

Onze vloer moest geschuurd dus moesten we een paar dagen het huis uit. Holland Parket heeft onze meubels verplaatst en heeft fantastich werk afgeleverd. Nauwelijks stof achter gelaten. Een aanrader

GOED GEREGELD!

van begin tot eind super fijn verlopen !

Ericalaan 10

6711 MZ Ede