Gewoon een top team wat pro actief meedenkt en altijd voor je klaar staat
Vakkundig en zeer klantvriendelijk geholpen.
Ik heb met Maaike, Ingrid en andere collega's die bij afwezigheid minstens even snel en kundig zaken oppakten heel prettig contact gehad. Zeker voor iemand als ik, die regelmatig events organiseert, maar dan zelf de touwtjes in handen heeft, is het prettig dat een bedrijf zo met je meedenkt en vooral heel snel reageert en schakelt. Het was helemaal top georganiseerd.
Bijzonder prettige samenwerking. Vriendelijk. Behulpzaam. Niks op aan te merken (ik geef eigenlijk nooit een 10). Gelukkig geen gebruik hoeven maken van de 24-uurs dienst dus dit kan ik niet beoordelen.
Onze groepsreis is perfect door e-Business Travel geregeld. Een eventuele volgende groepsreis zullen wij zeker weer door hen laten regelen.
Alles heeft men tot in de puntjes voor ons geregeld. Het hele proces vanaf moment van eerste contact tot op het laatste verliep als een geoliede machine. We werden iedere keer tijdig geïnformeerd en zelfs in dringende gevallen bleek men ook altijd buiten kantooruren bereikbaar. Ook de accommodatie etc. Was geweldig. Kortom, mochten we tzt weer naar een congres gaan, dan weer via hen!
Maaike en Ingrid zijn echte toppers, ze zijn goed bereikbaar, reageren snel, en zeer kundig vanwege hun kennis en professionaliteit. Heb voorheen bij meerdere reisbureaus geboekt, maar geen enkel ander bedrijfs kan tippen aan deze bekwaamheid en superservice met een persoonlijke touch!
Ik maak al jaren gebruik van de diensten van e-Business Travel. Goed advies, flexibel en er wordt goed meegedacht!
Wij werken al vele jaren met E-Business Travel. Altijd goede vluchten voor concurerende prijzen. Snelle reactie en altijd goed geregeld.
Business travel is een fantastisch bedrijf met super meiden!!!
Mijn ervaring is positief, iedereen is behulpzaam. Vooral bij complexere reizen is de extra hulp heel fijn. Voor de wat simpelere reisjes vraag ik mijn soms wel af of de hulp echt nodig is. ook is de reactiensnelheid niet altijd even optimaal. maar verder allemaal heel erg fijn! :)
Niet alle factoren heb ik mee te maken, vandaar nvt bij sommige opties
Al jaren goede ervaringen met Maaike Stokkink. Altijd bereikbaar en zoekt altijd naar oplossingen. Ik ben zeer tevreden.
Heb meerdere reizen geboekt en dat gaat iedere keer naar alle tevredenheid.
Ik ben 100% tevreden. De voordelen wegen ruimschoots op tegen de geringe kosten. Het bespaart me soms behoorlijk wat tijd ook.
Alles verloopt naar wens
Goede samenwerking. Kundige en snelle service. Flexibel. Ga zo door...!
Wij boeken al jaren onze zakenreizen via e-Business Travel in Goes (Nog steeds intern bekend als Reisburo Rosa). Door de kennis en hulpvaardigheid van deze dames bevalt dit ook al jaren heel goed. Onze tevredenheid ligt dan ook bij dit team!
Scheepmakershaven 2
3261 KN Oud-beijerland
e-Business Travel is een full service zakenreisbureau. Wij verzorgen uw complete reis; vluchten, hotels, transfers, autohuur, treintickets, ferries, visa en verzekeringen. Persoonlijke aandacht voor onze klant is zeer belangrijk. Buiten kantooruren hebben wij een nooddienst die 24/7 bereikbaar is voor spoedgevallen, deze nooddienst wordt door onze vaste medewerkers bemand. Naast Business Travel, hebben wij ook een afdeling Marine Travel, gespecialiseerd in zeemanstickets en een afdeling Group- en VIP travel. Uw groepsreizen, incentives, bedrijfsuitjes of luxe reizen organiseren wij ook met veel plezier en aandacht.