Filters

8

Top service

Ondanks alle last minute aanvragen en wijzigingen toch vriendelijk aan de telefoon.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We hebben met veel plezier meegewerkt aan jullie project, Funda en blijven jullie in de toekomst natuurlijk ondersteunen. Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Hartelijke groet, team e-Business Travel

9

Fijn om een achterban te hebben die alles controleert

Na een tijd van corona waarbij reizen boeken bijna niet aan de orde is, moet je er weer helemaal inkomen, maar met hulp van E-Business gaat dit altijd goed en zit je zo weer in je oude ritme!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat jullie weer gaan boeken en begrijpelijk dat het weer even wennen is. Je kunt ons altijd om hulp vragen, daar zijn we voor. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Hartelijke groet, Team e-Business Travel

10

Een fantastisch full service zakenreisbureau met persoonlijke aandacht!

Sinds vele jaren doen wij zaken met e-Business Travel. Wij zijn hiermee zeer content. Uitstekende service met persoonlijke aandacht. Een goed verlengstuk van onze dienstverlening. Kortom de reisconsultants van e-Business Travel kan ik van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie woorden, Chris! Hartelijk dank voor deze recensie en we hopen natuurlijk dat we jullie nog vele jaren van dienst mogen zijn.

10

perfect verzorgd

Ik boek al jaren mijn privé en zakenreizen bij Maaike en haar collega's en altijd tot volle tevredenheid

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie referentie, Patrick. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, we staan graag voor je klaar.

10

Servicelevel staat hoog in het vaandel en dat waarderen wij zeer! Snelle respons op verzoeken!

e-Business Travel heeft een hoog servicegehalte, denkt mee in oplossingen en reageert altijd snel op reisverzoeken. Zij ontzorgen en helpen daarmee ons bedrijf met het zo gunstig mogelijk plannen van dienstreizen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor deze mooie woorden, Sjoukje. Fijn om te lezen dat wat wij belangrijk vinden (waaronder snelheid, ontzorgen, persoonlijke aandacht) ook zo in de praktijk door jullie wordt ervaren.

10

Uitstekend partner voor onze zakelijke reizen

UItstekende partner met betrekking tot onze zakelijke reizen. Proactief en denken goed mee met de eisen en wensen van de reizigers. Professioneel en ervaren medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor deze mooie beoordeling, Jacqueline. Ook in 2021 staan we weer graag voor jullie klaar.

9

Bij e-business travel kent men het woord klantenservice nog!

Het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Iedere collega binnen e-business weet van wanten. Hoe fijn is het niet om een vraag te stellen en direct antwoord te krijgen. De service snel en goed. Altijd een vriendelijk woord. Zeker in dit jaar (2020) waarin het toch allemaal net even anders was/is, was het contact correct.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor dit compliment, Eline. Daar doen we het voor :-)

10

Geduldig, kennis die up-to-date is en 24/7 bereikbaar

Het reisgedrag van onze reizigers kenmerkt zich door ontzettend veel last-minute wijzigingen. Wij voelen ons soms bezwaard om wéér met een wijziging aan te komen - het team van E-Business blijft geduldig en blijft met relevante oplossingen komen. Helemaal nu, nu reizen behoorlijk ingewikkeld is geworden, is hun actuele kennis en 24/7 bereikbaarheid, ontzettend waardevol.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling, Simone. We blijven, ook juist nu, onze uiterste best doen om onze klanten te ontzorgen. Voel je niet bezwaard over de last-minute wijzigingen, ook dat hoort bij ons werk en doen we met plezier.

10

Uitstekende service en altijd vrolijk en opgewekt!

Paar kreten die boven komen: Ze hebben verstand van zaken! Snelle reactie op aanvragen. De dames zijn altijd vrolijk en opgewekt. Ze denken met je mee. Kortom, zeker aan te bevelen om zaken mee te doen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Van deze woorden worden we nog vrolijker, dank je wel voor de mooie recensie!

10

E-Business Travel denkt met je mee en verder.

De vaste contacten waarmee wij werken bij E-Business travel, maken het zo prettig en kwalitatief beter.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen, Jacomina, dank je wel!

8

Goed en professioneel

Prima

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor je review, Mark.

10

Uitstekende en snelle, foutloze boekingen, prima

Als Export Manager Brandbeveiliging maak ik, normaliter, elke maand 1 - 2 business trips. Wij, als bedrijf, gebruiken E-business travel als zakenreisbureau voor de vliegreizen. Zeker als dit complexe planningen zijn, Dubai / Kuwait / Oman gecombineerd binnen 10 dagen is er altijd snel een goed en kloppend vluchtschema via E-business Travel. Nooit discussies op de luchthavens. Ook bij vertragingen of als een bespreking uitloopt moet er regelmatig flexibel worden gehandeld, daarin blinkt e-Business Travel uit. Complimenten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ontzettend leuk om zo'n review van je te ontvangen, Harm, hartelijk dank! Hopelijk tot snel.

10

Goede service, altijd 24/7 bereikbaar en denken mee met mij als klant.

Ik doe al jaren zaken met E-Business Travel en ben erg tevreden. Zeker in het afgelopen jaar, waar veel reizen werden gecanceld en er voortdurend aanpassingen gezocht moesten worden, heeft E-Business Travel altijd klaar gestaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor je mooie beoordeling, Jochem. We doen onder alle omstandigheden ons best en staan ook in de toekomst graag voor je klaar.

10

Fantastische service en fijne samenwerking!

Als tourmanager van internationale artiesten moet je snel kunnen schakelen wat betreft reizen van A naar B. In onze business gaat het vaak om de niet meest voor de hand liggende planningen en vluchten. E-Business Travel is een enorme hulp in dit verhaal. Snelle reacties op mails, meedenken in route opties, etc maakt de samenwerking erg fijn en soepel.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie woorden, Jean-Pierre, we doen het met plezier. We hopen ook voor jullie artiesten dat alles weer snel bij het oude is en dat we kunnen doen wat we allemaal het liefst doen; reizen boeken en maken :-).

9

Blij met E-businesstravel

In deze vervelende Coronatijd hebben we ondervonden dat het echt meerwaarde heeft om onze zakenreizen onder te brengen bij E-businesstravel. Nu het reizen bijna onmogelijk is geworden lukt het het personeel van het reisbureau nog regelmatig om onze monteurs veilig en snel op de diverse bestemmingen te krijgen. Vooral de juiste informatie m.b.t. de reisbeperkingen en de snelle (en vriendelijke) service zijn tijdens deze crisis echt een groot pluspunt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank je wel voor de complimenten, Charlotte. Fijn om juist in deze tijd ook tevreden klanten te hebben.

10

Super goed geholpen in de bizarre corona tijd!

In deze hectische tijd, hebben de medewerkers Van E-Business op elk moment van de dag, 7 dagen in de week, binnen zeer snelle tijd, antwoord gegeven op al onze vragen! Blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

E-BusinessTravel is bijzonder service gericht. Ze hebben Hart voor de klant en passie voor hun werk!

Onze kinderen zijn dankzij de uitstekende hulp van E-Business Travel tijdig vanuit Signapore kunnen vertrekken en inmiddels in Nederland gearriveerd. De Service van het team was er zelfs na middernacht. Fantastisch, juist op een moment van zorg en stress rondom het coronavirus, hoe het team van E-Business Travel snel, vriendelijk en professioneel service en hulp levert. Dat doen ze overigens altijd, maar deze keer maakte het extra indruk vanwege de omstandigheden en het bijzondere tijdstip. TEAM, Hartelijk bedankt namens de hele familie Schreuder uit Kapelle! We hopen nog lang klant van jullie te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, snelle reacties

Wij hebben verschillende reizen geboekt via E-Business Travel. Alles wordt goed geregeld, het team is goed bereikbaar en leveren een goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professional service and constant support

Our company has already worked with E-Business Travel for years. We have booked flights and trains for both small and big groups. Recently they helped us booking international flights for 50+ people travelling from all over the world. They have always come up with good solutions also in line with our budget. They have been very responsive during the entire booking process and contacted us immediately in case of urgent issues. Great support also out of office working time.

 • Would you recommend us? Yes
10

Ontzorging op hoog niveau

Van begin tot eind tot in de puntjes top georganiseerde reis door E-Business Travel gemaakt. Dat we fantastisch weer troffen was een extra cadeautje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, fijn en prettig

Het was erg prettig dat, "ondanks dat ik veel verschillende en steeds wisselende dingen vroeg", het contact en de mailtjes prettig en geduldig waren en bleven. Uiteindelijk is alles perfect gelopen (reis en bestemming was super) en hebben we mede daarom ook een fijne tijd gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben echt super goed geholpen! Snelle reacties en alle bereidheid om mij te helpen. Super!

 • Aanbevelen? Ja
 • Persoonlijk
 • Reactiesnelheid
 • 24- uurs dienst N.v.t.
 • Deskundigheid
 • Pakket aan diensten
 • Prijs
 • Flexibiliteit
 • Ik heb geboekt: Group Travel
 • Zou u de volgende reis weer boeken bij e-Business Travel? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne partij om mee te werken! Super vriendelijk, snel, flexibel, realistisch en denken graag mee. En kunnen tegen een grapje :)

 • Aanbevelen? Ja
 • Persoonlijk
 • Reactiesnelheid
 • 24- uurs dienst N.v.t.
 • Deskundigheid
 • Pakket aan diensten
 • Prijs
 • Flexibiliteit
 • Ik heb geboekt: Business Travel
 • Zou u de volgende reis weer boeken bij e-Business Travel? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie persoonlijke service.

 • Aanbevelen? Ja
 • Persoonlijk
 • Reactiesnelheid
 • 24- uurs dienst
 • Deskundigheid
 • Pakket aan diensten
 • Prijs
 • Flexibiliteit
 • Ik heb geboekt: Business Travel
 • Zou u de volgende reis weer boeken bij e-Business Travel? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Reis geboekt voor 9 personen met veel wijzigingen. Veel geduld, altijd vriendelijk en goed meegedacht. Door staking bij Ryanair was last-minute veel improvisatie en snel handelen nodig. Dit perfect opgepakt door de dames van Group Travel. Ook veel hulp op praktisch vlak, inchecken, annuleren etc. Kortom, kon niet beter! Complimenten aan het team!

 • Aanbevelen? Ja
 • Persoonlijk
 • Reactiesnelheid
 • 24- uurs dienst
 • Deskundigheid
 • Pakket aan diensten
 • Prijs
 • Flexibiliteit
 • Ik heb geboekt: Group Travel
 • Zou u de volgende reis weer boeken bij e-Business Travel? Ja

Over E-Business Travel

e-Business Travel is een full service zakenreisbureau. Wij verzorgen uw complete reis; vluchten, hotels, transfers, autohuur, treintickets, ferries, visa en verzekeringen. Persoonlijke aandacht voor onze klant is zeer belangrijk. Buiten kantooruren hebben wij een nooddienst die 24/7 bereikbaar is voor spoedgevallen, deze nooddienst wordt door onze vaste medewerkers bemand. Naast Business Travel, hebben wij ook een afdeling Marine Travel, gespecialiseerd in zeemanstickets en een afdeling Group- en VIP travel. Uw groepsreizen, incentives, bedrijfsuitjes of luxe reizen organiseren wij ook met veel plezier en aandacht.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd