Super, zeer klantvriendelijk bedrijf. Correcte, hardwerkende medewerkers. Ze hebben al een paar keer voor ons een verhuizing gedaan en ik kan ze alleen maar aan iedereen aanbevelen!
Beste Marion, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn te lezen dat ook deze verhuizing goed is verlopen en bevallen! Ook voor een eventuele volgende verhuizing staan we graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Meubels worden goed beschermd. De sfeer is goed. Op zo’n manier wordt verhuizen genieten.
Beste Mirelle, De beste beoordeling moet toch wel zijn dat verhuizen voor een klant genieten is. Daar doen we het voor!! Ook bij een eventuele volgende verhuizing staan we graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Praktische en financiële afspraken voor 100% nagekomen!!!!
Goedemorgen heer Verbeek, Nogmaals hartelijke dank voor uw review! Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we dat graag. Fijne zonnige dag gewenst, Het Rik Dieteren - team
De reden dat ik geen 10 geef, is omdat er een vierde persoon bij was die eerder als stoorzender fungeerde dan als onderdeel van een goed geoliede machine, gevormd door de drie anderen. Wat de drie anderen rechts neerzetten, pakte hij op zette hij links neer. Totaal overbodige acties en weinig eigen initiatief. Ik heb dit gemeld aan de persoon bij wie ik de betaling deed. Verder niets dan lof!
Beste mevrouw Dohmen, Hartelijke dank voor deze eerlijke doch positieve review. We hebben uw feedback meegenomen tijdens onze team meetings om de kwaliteit van onze teams te verbeteren. Graag zien we u snel terug voor het verhuizen naar uw nieuwe plek! Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
De collega’s van Dieteren hebben voor ons de verhuizing van begin tot einde verzorgt. Wij zijn oprecht heel erg tevreden over het werk wat ze voor ons verricht hebben in een kort tijdsbestek. Hartelijk dan Rik Dieteren en collega’s!! En ook bedankt voor de mooie bos bloemen.
Goedemorgen familie Benjamins, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de verhuizing! Het ontzorgen van A tot Z is ons vak, super dat we dit voor u hebben kunnen verwezenlijken. We wensen u veel woonplezier Venhorst! Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Klus wordt op afgesproken tijd aangevangen. De mannen zijn behulpzaam en staan open voor vragen en lossen die op. Geen stress maar rustig doorwerken.
Beste heer Henderix, Hartelijke dank voor uw beoordeling. Dagelijks streven we naar goede ervaringen voor onze klanten. Prettig dat u dit ook zo ervaren heeft. Mochten we u in de toekomst nog van dienst kunnen zijn staan we graag weer voor u klaar. Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
Na het plotseling overlijden van mijn moeder moest mijn hulpbehoevende bejaarde vader noodgedwongen van mijn ouderlijk huis, verhuizen naar een verzorgingsinstelling. Rik Dieteren en zijn team hebben het pand dat verkocht moest worden perfect ontruimd en opgeleverd. Menselijkheid en meedenken stonden daarbij centraal. Ik kan niets anders dan 5 sterren geven, maar als ik er 10 kon geven kregen ze die ook. Ondanks de droevige aanleiding van de ontruiming heb ik een absolute positieve ervaring gehad. Toppers!
Beste heer Moust, Bedankt voor deze hartverwarmende en uitermate positieve review. Het ontzorgen van A tot Z staat bij ons hoog in het vaandel, fijn te vernemen dat dit ook zo ervaren wordt. We wensen u en uw vader nogmaals veel sterkte met de verlies. Het Rik Dieteren - team
fantastisch werk geleverd!!! Vriendelijke en correcte werknemers die heel zorgvuldig en vakkundig hun werk doen Over de kosten graag volgende keer vooraf beter informeren
Hartelijke dank voor deze positieve review mevrouw Peeters. Voor een eventuele volgende verhuizing staat we graag weer voor u klaar! Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Nette en kundige verhuizers! Echt een aanrader.
Bedankt voor je review Rik! Top dat je ons een aanrader vindt! Tot een volgende keer. Het Rik Dieteren - team
De medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee. Ze gaan zorgvuldig met je spullen om en werken snel, schoon en met goede materialen
Goedemiddag mevrouw Pieters, beste Lody ;-) Wat ontzettend fijn te lezen dat ook deze 2e ervaring met ons verhuisbedrijf een succes is geweest. We dragen er inderdaad zorg voor onze materialen up to date, schoon en onderhouden te hebben. Fijn dat ook dit wordt gewaardeerd. Mocht er nog een 3e keer zijn nemen we iets lekkers mee! Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
Personeel neemt je op zo'n drukke dag veel werk uit handen, zijn vriendelijk, vragen alles netjes. Betreft ook mevrouw op kantoor, zeer accuraat en vriendelijk, behulpzaam. Top bedrijf, kan ik iedereen aanraden.
Beste heer Willems, Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over alle facetten van ons bedrijf. Ook op kantoor doen we hier altijd onze uiterste best voor! Ook bij een eventuele toekomstige verhuizing staan we graag weer voor u klaar. Vriendelijke groeten, Het gehele Rik Dieteren - team
En heel professioneel bedrijf, top service, met vriendelijke en vakkundige medewerkers, alles verliep zoals was afgesproken.
Goedemiddag heer Stoffels, Hartelijke dank voor deze lovende woorden! Fijn dat hetgeen we hard aan werken ook tot uiting komt. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we dat natuurlijk graag. Vriendelijk groet, Het Rik Dieteren - team
Onze verhuizing is heel soepel verlopen, ondanks de Corona maatregelen. De mannen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ze werkten met z'n drieën heel efficient en snel. De eerste auto was om half 9 bij ons en om half 3 stond alles op ons nieuwe adres binnen. Zelfs de fietsen, die ik buiten geparkeerd had, bleken ze binnen gezet te hebben, toen ik dat 's avonds zelf wilde gaan doen. Alle lof voor Rik Dieteren en zijn mensen.
Dag meneer van Gent, Wat een fijne lovende woorden. We doen dagelijks ons best de verhuizingen zo goed mogelijk te laten verlopen. En waarderen het dan ook enorm als dit is gelukt! Zeker in deze aparte en uitdagende periode. We wensen u ontzettend veel woonplezier in Roermond. Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
Rik Dieteren verhuizingen heeft ons zowel privé als onlangs zakelijk verhuisd. Beide verhuizingen zijn zo soepel en vooral zorgeloos voor ons als klant verlopen. En complimenten aan het totale team. De mannen zijn stuk voor stuk klant vriendelijk en weten wat ze doen.
Beste Linda, Hartelijke dank voor deze positieve review. En fijn te horen dat we bij zowel particulieren als bedrijfsverhuizingen weten hoe te ontzorgen. We wensen jullie veel goede business op jullie nieuwe werkplek. En veel rust en genot op jullie "nieuwe" woonadres. Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
We zijn tijdens onze verhuizing vakkundig begeleid door het team van Rik Dieteren waardoor alles snel & goed geregeld was en we nu kunnen genieten van ons nieuwe huis! :)
Beste Edward & Manon, Hartelijke dank voor deze fijne review. Ook voor ons wat het een te gekke verhuisdag, naar een plaatje van een huis! Wie weet komen we van de zomer wel écht een duik nemen ;-) Veel woonplezier, en groetjes aan de kids. Het Rik Dieteren - team
Voor de tweede keer ze ingeschakeld om te verhuizen. Alles keurig en zeer vriendelijk.
Hartelijke dank voor deze positieve review, mevrouw Vossen. Ook voor een eventuele derde keer staan we voor u klaar! Voor nu wensen we u veel woonplezier op uw nieuwe plek. Met vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
Ze waren enkele spullen vergeten goed dat ik in de buurt woon van mn oude adres verder tevreden Dank voor de bloemen
Beste mevrouw Franssen, Bedankt voor deze fijne review. Wat fijn dat u een positief gevoel heeft overgehouden aan uw verhuizing. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen staan we ook dan weer voor u klaar. Veel woonplezier, en geniet van de bloemen! Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
De verhuisploeg stond op het afgesproken tijdstip voor de deur, ging meteen aan de slag en de mannen toonden een enorme energie met een goed humeur. Met stijgende verbazing heb ik gezien hoe vakkundig en snel alles geladen werd met veen aandacht voor de spullen. Er werd geen tijd verspild en op het nieuwe adres werd alles weer vlot uitgeladen en naar de bedoelde vertrekken gebracht. De meubels werden goed op hun plaats gezet. Een bijzonder prettige ervaring en we hebben een geweldig respect voor deze mannen die met een continu blij en vrolijk gezicht hun werk deden. We kunnen jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen. Het liefst zouden we 6 sterren geven. Groet, Peter en Miriam van Mierlo
Wat een lovende woorden, familie van Mierlo! Hartelijke dank dat u hiervoor de tijd heeft genomen. Het is altijd fijn te horen dat de leuke sfeer die wij op de werkvloer hebben ook zo ervaren wordt door onze klanten. We wensen u veel woonplezier in uw pracht van een woning. Vele groeten, Het Rik Dieteren - team
Good meegedacht en snel en correct geholpen.
Bedankt voor je review Roel! Fijn dat we hebben kunnen bijdragen aan je nieuwe vloer ;-) Nog veel woonplezier. Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
De overeengekomen werkzaamheden werden snel en correct uitgevoerd. De vrijgekomen materialen werden gescheiden afgevoerd, materialen die nog bruikbaar waren zijn naar de recycling afgevoerd en de overige materialen die van geen waarde waren zijn naar het stort afgevoerd. Op het eind is de woning bezemschoon gemaakt en is het tegelwerk en sanitair gepoetst. Het uiteindelijke resultaat was een lekker fris ruikende woning.
Goedemiddag heer van Gerwen, Hartelijke dank voor deze complimenten. Fijn om te horen dat de energie die we steken in het afval proces gewaardeerd wordt. We hopen dat we u in deze sombere periode hebben kunnen ontzorgen. Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
Spullen waarmee ze werken zijn goed en schoon, de mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en harde werkers. Als er vragen zijn goede en correcte hulp. Onze 2e ervaring, helemaal top. Echt een zorg minder.
Beste Kim, Hartelijke dank dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. Fijn te horen dat we ons service niveau hoog weten te houden. Mochten we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen staan we weer voor je klaar. Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren -team
Het is altijd een heel gedoe, zo'n verhuizing. En als je dan zelf - en de mensen om je heen - niet zo goed zijn met zware dingen tillen, dan is het zaak om iemand te zoeken die dat voor je kan doen. Ik had al goede dingen gehoord over Rik Dieteren, dus ben daar voor gegaan. Prettig intakegesprek gehad en gehoord over hun duurzame materialen waarmee ze kasten inpakken enzovoort. Ik wilde zelf natuurlijk niet onderdoen aan zo'n klasse verhuisteam, dus ik had zelf al heel wat dozen overgebracht. Daardoor liep de verhuizing op de dag zelf voorspoedig! Fijne mensen die de verhuizing gedaan hebben, het is duidelijk dat de mensen van dit bedrijf zeer vakkundig zijn en ze gaan met respect met je spullen om. Het aantal geschatte uren van het intakegesprek was een prima schatting. De communicatie ging ook goed. Zo werd een (in)spannende verhuizing ontspannen en gezellig. Aanrader dus.
Beste Cynthia, Wat een geweldige review. Ook wij vonden het een prettig verhuisdag, een goede voorbereiding is immers het halve werk. Naast dat de verhuizers tijdens de lunch hebben mogen genieten van wat lekkers, is ook het kantoor blij verrast met de heerlijke chocolaatjes :-) Geweldig!! We hopen dat je helemaal op je plek zit, en wensen je nog veel woonplezier! Vele groeten, Het Rik Dieteren - team
De hele verhuizing verliep op rolletjes. Prettig personeel, vakkundige aanpak en alles op de juiste plaats neergezet. Aan het eind van de dag voelden we ons al thuis in onze nieuwe woning.
Hartelijke dank, mevrouw Stolp, voor deze fijne review. Wat fijn ze lezen dat u zich al meteen thuis voelt, we wensen u dan ook nog woonplezier! Vriendelijke groet, Het Rik Dieteren - team
hardwerkende club van jonge, enthousiaste en betrokken mensen. Complimenten.
Beste heer van den Hombergh, Hartelijke dank voor deze positieve review. We wensen u veel woonplezier in uw tijdelijke woning. En kijken uit naar de verhuizing naar uw definitieve plek! Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team
Van a tot z helemaal geweldig!
Goedemiddag, Wat fijn te horen dat u tevreden bent over al onze services. Op alle fronten ontzorgen is wat we graag doen. We wensen u veel woonplezier in dat mooie stukje Remunj! Vriendelijke groeten, Het Rik Dieteren - team