Verhuizers kwamen netjes op het aangegeven tijdstip. Hebben heel correct en netjes gewerkt. Kortom niets was teveel voor deze jongens terwijl de temperatuur + 35gr C was.
Professioneel, behulpzaam, klantvriendelijk en prettig om deze klus te klaren.
Duidelijke afspraken, goeie service! De verhuizers weten wat ze moeten doen. Voor de derde keer gebruik van gemaakt met goeie ervaringen.
Beste Carlijn, Wat ontzettend fijn om te horen! Heel erg bedankt voor deze mooie feedback. We zijn blij dat de duidelijke afspraken en goede service opnieuw tot een positieve ervaring hebben geleid. Het is voor ons een groot compliment dat u al voor de derde keer van onze diensten gebruikmaakt. We kijken ernaar uit u een volgende keer weer van dienst te zijn! MVG Team Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen
.Medewerkers: -adequate aanpak met veel humor -gaan zorgvuldig met verhuisspullen om -gemotiveerd -prettig in de omgang
Goed geregeld en alles gebeurt zoals afgesproken!
Verhuizing verliep vlot, vriendelijke medewekers en volledig ontzorgd
Zeer prettige ervaring, personeel was zeer vriendelijk en ging respectvol met onze bezittingen om. Hebben ook hun tijd genomen met de klus inplaats van snel maar slecht werk leveren. Nu meubels in opslag, als de volgende ronde net zo gaat, super tevreden tot nu toe :D
Het team van Rik Dieteren heeft mijn verhuizing uiterst professioneel verzorgd. Ze waren stipt op tijd, gingen zorgvuldig met mijn spullen om en werkten efficiënt én met een glimlach. De communicatie vooraf was helder en prettig. Zelfs uitdagingen, zoals een smalle straat in de binnenstad, werden vakkundig opgelost. Een absolute aanrader voor iedereen die zonder stress wil verhuizen!
Beste Peter, Wat een geweldige recensie! Namens Rik Dieteren en het hele verhuisteam willen we u hartelijk bedanken voor deze lovende woorden. We begrijpen dat het jammer is dat de kast niet naar boven kon, maar we zijn desondanks trots dat de rest van de verhuizing naar wens was, dat u zelfs de uitdagingen in de binnenstad als vakkundig opgelost ervaart. Een stressvrije verhuizing is precies wat we onze klanten willen bieden. Nogmaals dank voor het vertrouwen en de mooie aanbeveling!
RD heeft voor ons het ouderlijk huis ontruimd. Dat kon op korte termijn, de mannen die er waren hebben hard en netjes gewerkt en voor een prima prijs. We zijn heel erg tevreden.
Beste, We zijn blij dat we op korte termijn konden schakelen en dat de mannen hard en netjes hebben gewerkt. Ook de vermelding van de "prima prijs" waarderen we enorm, aangezien we altijd streven naar een eerlijke verhouding tussen kwaliteit en kosten. Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Het motiveert ons team om elke dag opnieuw de beste service te blijven leveren! MVG Team Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen
Het opruimen van mijn overleden broers uis werd goe uitgevoerd
Zoals altijd weer TOP geregeld! Vriendelijke, harde werkers die goed op elkaar zijn ingespeeld waardoor het werk snel klaar is.
De service is buitengewoon goed!!
Goede begeleiding vantevoren en op de verhuisdag zelf zijn we volledig ontzorgd.
Netjes gewerkt. Alles schoon en met veel zorg en aandacht voor andermans eigendommen. Complimenten!!
Doen perfect hun werk, zijn netjes en erg beleefd en vragen regelmatig of zij nog wat voor je kunnen doen.
netjes snel en zorgvuldig. Vriendelijke medewerkers/verhuizers
Zowel de “intake” als de verhuizing zelf zijn uiterst correct geregeld. Als we verhuisdozen tekort kwamen konden we onmiddellijk bijhalen.
100% toppie!
verhuizing is door kundig personeel uitstekend uitgevoerd
Zeer goed werk geleverd. Drukke dag maar goed gevoel de hele dag door.
Dit is iedereen aan te raden. Zelf geen gesjauw en alles netjes op de plaats waar je het hebben wil. Neem bv de loeizware wasmachine die 2 etages naar boven moet of naar de kelder, het wordt allemaal door hun geregeld. Top verhuisbedrijf !!!
Ontzorgen, vriendelijk, behulpzaam , onderling en met de klant een goede samenwerking. Gaan netjes met de spullen om. Werken hard.
Zeer fijne afhandeling en zeer goed op de hoogte gehouden TOP BEDRIJF
Heel vriendelijk mensen die goed samenwerken en op elke vraag een antwoord hebben
We hadden de verhuizing al goed voorbereid en alles al ingepakt. Met vier man sterk was de verhuizing in een morgen gepiept.
Geachte Martin, bedankt voor uw Super review! Wij wensen uw veel woonplezier in uw nieuwe woning! MVG Team Rik DIeteren