Het inpakken in een container is op een deskundige wijze gerealiseerd door een team dat uitblonk in samenwerking met onder elkaar een goede werksfeer.
Het team is goed op elkaar ingespeeld. Het team denkt met de klant mee.
Zeer professioneel en aardig team die alles snel en vakkundig verhuisd hebben. Alles wordt zorgvuldig verpakt, en er wordt goed meegedacht. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed! al met al een zeer prettige ervaring en ik zou iedereen hier in de omgeving Rik Dieteren aanraden om alle verhuiszorgen weg te nemen.
Zeer hardwerkende ploeg van verhuizers die tevens een paar luidsprekers van 100 kg goed wisten te verhuizen.
Vriendelijk, deskundige mensen.Een geolied team,zoals we al gewend waren van het bedrijf Rik Dieteren
Het wordt niet mijn hobby, maar we zijn super geholpen tijdens een verhuizing van twee naar één huis. Het team was erg vriendelijk, sterk en behulpzaam. Nu zelf nog alle dozen uitpakken en een plaatsje geven..
Omdat we een appartement bewonen en een nieuw bankstel hebben gekocht hadden we een verhuisbedrijf nodig om ons oude bankstel van de vierde etage naar beneden naar onze garaagebox te transporteren, het is namelijk loodzwaar en paste niet in de lift! De firma Rik Dieteren gebeld die meteen een afspraak plande en op de bewuste dag arriveerden precies op de afgesproken tijd drie keurige mannen met meubellift! In een klein uurtje was het zaakje gepiept en ook nog eens tegen een keurige prijs! Wijn zijn dus uitermate tevreden klanten die de firma Dieteren aan iedereen aanbevelen die wat dan ook te verhuizen heeft!!!
Nvt
Zeer positieve ervaring met Rik Dieteren, Afspraak helemaal nagekomen, tijdstip op tijd . 4 verhuizers geweldig, niets was hun teveel! Dit bedrojf beveel ik van harte aan! 5 sterren,
Top verhuisbedrijf. Alles was prima geregeld wij waren zeer tevreden. Blij dat wij voor jullie hebben gekozen.
Goed en snel werk geleverd
Top mensen met veel kwaliteit,niets is teveel voorzichtig echt geen woorden voor. Kan absoluut niet beter.
Top!
Van het 1e contact tot aan het laatste meubelstuk dat geplaatst is toppers! Vriendelijke, behulpzame mensen met verstand van hun vak. Mocht ik ooit nog verhuizen bel ik zeker weer met Rik Dieteren. Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen
Beste Nic, Hartelijk dank voor de aanbeveling en het vertrouwen in ons team. Wij streven altijd naar vakmanschap en een behulpzame service, dus het is fijn om te lezen dat dit zo is ervaren. Namens het hele team: veel woonplezier!!
De verhuizers waren geweldige mensen. Ik moest helaas zonder mijn man verhuizen. Hij lag in het ziekenhuis met een hartafwijking maar de jongens hebben mij met alles geholpen. Ik zal het bedrijf aanbevelen bij alle mensen. Dankjewel voor alles
Beste familie, wat fijn om te horen dat onze jongens u zo goed hebben kunnen bijstaan. Een verhuizing is al stressvol genoeg, zeker onder deze persoonlijke omstandigheden. We geven uw complimenten direct door aan het team. Heel veel sterkte gewenst met de gezondheid van uw man. Team Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen
mannen weten van aanpakken.
De mannen van Rik Dieteren hebben fantastisch werk geleverd. Niets was te veel. Wij zouden iedereen aanbevelen!! Fam. Prinsen
Heel goed . Goede service en vriendelijke mensen , die ons geholpen hebben.
Het team heeft heel goed gewerkt. Niets anders dan lof!
Het begint al met de prima opname van Stef in het huis van vertrek. Vakkundige inschatting van de inboedel en de daarbij behorende dozen, papier etc. Bij de verhuizing zelf altijd een goed gemotiveerd en zeer goed samenwerkend team. Nooit een vertogen woord en altijd bereid te helpen of iets extra’s te doen. In een woord; Geweldig
Vorige week mijn verhuizing laten doen door het team van Rik Dieteren. Hele beleefde verhuizers die fijn meedenken, veel vragen en waarvoor niets te gek is. Harde werkers die het tegelijkertijd ook gezellig maken. De spullen werden netjes met zorg ingepakt en verplaatst. Hele fijne ervaring en zeker aan te raden!
Beste Chantal, Bedankt voor de aanbeveling! Fijn dat alles netjes en naar wens is verhuisd. We wensen u veel plezier in uw nieuwe huis! MVG Team Rik Dieteren Woningontruiming en Verhuizingen
Uitstekende service en prettige medewerkers!
Binnen een aantal uur het ene huis helemaal leeggehaald en het nieuwe huis ingericht, precies volgens de wensen. Super service!
Beste Jori, Bedankt voor de mooie woorden! Wat fijn om te horen dat we de verhuizing zo snel en precies naar wens hebben kunnen uitvoeren. Het is altijd ons doel om klanten volledig te ontzorgen, zodat je je direct thuis voelt in het nieuwe huis. Veel geluk op je nieuwe plek! MVG Team Rik Dieteren
Rik Dieteren heeft ons geholpen met de verhuizing vanuit Limburg naar de Randstad. Hele kundige, vriendelijke en professionele verhuizers. Zij hebben ons excellent geholpen vanf het moment om de offerte op te nemen tot aan het neerzetten van de laatste doos. Verder hebben zij ook een handige app. Bij vragen stonden zij en het ondersteunende team altijd klaar.
Goed voorbereid en goed uitgevoerd!