Laden reviews...
246 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten over het algemeen tevreden zijn met de sprekers en de service. De sprekers leveren boeiende en professionele presentaties en houden goed contact met de organisatie. De communicatie en snelle reacties van de contactpersonen worden gewaardeerd. De algehele ervaring wordt als soepel, flexibel en waardevol beschreven.
Alles goed geregeld! Fijne contacten vooraf, tijdens en achteraf.
21 January 2026
anouk van dal
Drunen
Steven heeft een uitstekende lezing verzorgd, waar alle aanwezigen hun eigen takeaway uit haalden. Als ik toch een klein kritiekpunt mag noemen, dan betreft het de lengte van de lezing: om binnen de beschikbare tijd te blijven moest hij enkele dia’s overslaan.
19 January 2026
Fatma Sarikas
Rotterdam
Wij zijn helemaal blij met Willemijn. Een nuchtere docent met een grappige kijk op digitale geletterdheid. We hadden de middag doorgesproken en ze snapte helemaal wat ik bedoelde. Ze heeft dit goed vertaald naar een presentatie, die helemaal top was!
16 January 2026
R Mesman
's-Gravenhage
Prima organisatie met snelle reactie en terugkoppelingen. Komen hun afspraken absoluut na. Een aanrader om zaken mee te doen
16 January 2026
marco
Purmerend
een pakkend verhaal welke iedereen op zijn eigen manier interpreteert en lering uit trekt.
13 January 2026
Bart
Goor
Marc staat goed in verbinding met publiek, vooraf goed doorgesproken wat onze bedrijfsambities zijn welke Marc goed heeft verwoord. dit naast zijn meegemaakte situatie en kijk op leven. geniet en creeer voor jezelf de mogelijkheden.
13 January 2026
pepijn kok
Grootebroek
Wij hebben de bijeenkomst op 19 december als zeer prettig ervaren. De bijdrage van Maarten van der Weijden werd door ons en door de bezoekers erg positief ontvangen. De presentatie was inspirerend en professioneel, en alles is goed verlopen. Ook de samenwerking met het bureau hebben wij als zeer prettig ervaren.
7 January 2026
Kiraz
Rotterdam
Door sprekers.nl na korte intake snel voorzien van advies over mogelijke sprekers. Samen uitgekomen op Daan Jensen. Hij stelt zich voor als professioneel optimist en dit dekt zeker de lading. Goed onderbouwt en humoristisch verhaal met aansprekende voorbeelden dat geen moment verveeld!
22 December 2025
Richard
Naaldwijk
Vriendelijke en correcte behandeling van onze aanvraag en opvolging gedurende de voorbereiding.
22 December 2025
Bram
Tilburg
De bijeenkomst is goed ontvangen. Het was ook erg fijn dat Bas een half uur langer is doorgegaan, dat werd echt gewaardeerd. Inhoudelijk waren de special operator-verhalen heel gaaf om te horen. Tegelijk merkten we dat de tips en frameworks soms wat overlap hadden en af en toe als wat kort door de bocht werden ervaren. Als feedback zouden we daarom mee willen geven om de guidelines/slides iets compacter te houden en deze vooral toe te lichten aan de hand van de storytelling vanuit commando-ervaringen.
17 December 2025
Rutger van Basten
amsterdam
Ik vond de reactiesnelheid en de toon van de communicatie prettig
Saskia Wubben
Amersfoort
Teun Voeten was veelzijdig tijdens onze redactieavond bij Omroep Gelderland. Zijn verhalen waren uiteraard bijzonder, want wat heeft deze man veel meegemaakt. Hij ging alle kanten op en voorzag zijn presentatie van veel humor. Een geslaagde avond!
Richard van der Made Van der Made
GIESBEEK
Lisette van de Sandt verzorgde een inspirerende en goed afgestemde sessie over het maken van duidelijke gedrags- en werkafspraken in een veranderende werkomgeving. Op een kundige, toegankelijke en herkenbare manier nam zij leidinggevenden mee in thema’s als hybride werken, beperkte werkplekken en het behouden van verbinding en betrokkenheid. De sessie bood niet alleen inzicht en herkenning, maar vooral concrete handvatten om het gesprek hierover aan te gaan. Deelnemers waren enthousiast en konden met de aangereikte voorbeelden en tools aan de slag. De opbouw van het programma sloot goed aan bij onze behoeften en voelde als een prettige en stevige start van een verandertraject, met ruimte voor verdere verdieping en maatwerk.
Nina
Amsterdam
Via de Spreker een Spreker boeken is erg gemakkelijk. Middels een handig platform/tool kan men te allen tijde zaken aanvullen/ aanpassen, maar onze contactpersoon Claudia was ook goed benaderbaar. Handig dat de token gedeeld kan worden met collega's. Door alles stap voor stap in te vullen, zie je niks over het hoofd in de organisatie. Anne-Marije heeft tijdens de voorbespreking alle wensen opgepikt en heel goed begrepen wat voor boodschap wij aan onze deelnemende werkgevers en opleiders mee wilden geven in het voorprogramma van onze 10e Leer & Werk Markt. Zij heeft een hele fijne manier van informatie overbrengen en het publiek heeft erg aandachtig geluisterd naar wat zij te vertellen had over o.a. generatiemanagement, 50 plussers, talent wat niet verloren moet gaan, voorbij het CV kijken etc... Food for thought! Erg inspirerend! We kregen enthousiaste reacties van onze werkgevers naderhand.
12 December 2025
Linda Koolhaas
Helmond
Wouter had zich goed verdiept in onze doelgroep en speelde hier met enige dosis humor op in. Een fijne samenwerking via de spreker en korte lijntjes met de Wouter Hessekig zelf.
Femke
Hillegom
Kristel is een leuke hardwerkende vrouw die echt het kaas niet van haar brood laat eten. Ze weet heel goed wat ze wil en hoe en laat zich niet gek maken.
Natasja Hoebeke
Vianen
Vanuit de aanwezigen hebben we veel positieve reacties gehoord op de lezing van Kim. Haar energie werkte aanstekelijk en de combinatie van humor, scherpe observaties en concrete voorbeelden viel goed in de smaak. Ze wist de zaal echt mee te nemen en uit te nodigen om anders te denken – precies wat we voor deze avond hoopten.
ZGT
Hengelo
Het contact met DeSpreker verliep goed en professioneel. De spreker, Floris Meijer, hield een indrukwekkende actieve lezing, Vanuit zijn eigen verhaal had hij de connectie gezocht met het verhaal van het event waar hij kwam spreken. Tot onze enorme spijt was er weinig publiek doordat er een miscommunicatie was met een docent die al het publiek naar huis zond. Dit moet voor Floris vreemd zijn geweest maar het deed niets met zijn presentatie. Het was een gloedvol betoog. Bedankt!
Justine
Den Haag
Donatello Piras heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan ons symposium. Hij verdiept zich in de inhoud, is een betrokken gespreksleider en neem alle aanwezigen vol energie mee in de dag. Hij houdt de tijd in de gaten, zorgt voor interactie, humor en verbinding.
5 December 2025
Anne
Utrecht
Peter was goed. Hij is erg betrokken en geeft zijn presentatie met de nodige humor.
4 December 2025
Charlotte
Enschede
Moniek was voor ons een reddende engel. Ze is enthousiast in een plotseling gat gesprongen dat zich bij ons voor dee
4 December 2025
Frans
Amstelveen
We zijn zeer tevreden over de lezing van Minke. Het is een goede afwisseling tussen theorie en interactie. Maar haar scherpe en goede vragen zet ze het publiek echt tot nadenken.
Heather
Leiden
Er is goed meegedacht om een een spreker te selecteren die bij ons past. De training van Jean-luc was zeer geslaagd, ik heb veel positieve reacties ontvangen. Voor een enkeling ging het te snel maar de meeste konden het goed volgen. Het was voor de voorbereidingen wel makkelijker om direct met Jean-luc te communiceren en het werkte soms juist vertragend dat de spreker er tussen zat. Verder prima en zeker een herhaling waard.
Marc Gerritsen
Rotterdam
Wij hebben de aansluiting van de spreker (Richard van Hooijdonk) met onze organisatie gemist. Wellicht goed om als bureau aan te sluiten bij de briefing en vervolgens bij de spreker te toetsen en bewaken dat die aansluiting er is of tot stand komt. Nu sprak Richard voor een gehoor op een manier die blijk gaf van gebrek aan aansluiting. Bijvoorbeeld praten over implanteren van chips bij patiënten met Parkinson alsof dit iets nieuws is, voor een gehoor waarin neurologen zitten die dit doen bij patiënten. Daarmee sla je de plank mis. De bijdrage werd beoordeeld met een 6,7. Laagste cijfer van de dag. Jammer. Dat was in onze ogen niet nodig geweest als Richard zich beter had voorbereid en meer maatwerk had geleverd. Aanbeveling hieronder betreft spreker, niet het bureau.
Beveelt niet aan
Liz Tans-Jongh
Maastricht
Bijzonder goede ervaring met despreker.nl in de wijze waarop wordt meegedacht om een passende spreker te vinden, het begeleiden van het proces tot aan de afwikkeling en evaluatie.
1 December 2025
Esther
Harderwijk
Welkom op de reviewpagina van deSpreker.nl, een eigentijds sprekersplatform waar sprekers zichzelf presenteren en bezoekers een spreker kunnen zoeken en boeken.
deSpreker.nl voorziet u graag van toegewijd advies bij het kiezen van sprekers voor uw congres, masterclass of andere bijeenkomst.
Noorderstraat 1 Y
1823 CS Alkmaar