Thank you and we are happy, with this nice review. We really enjoyed it and are not going to see them again, because you are going back to the States. Have a very good and safe trip and good luck in your new place. Let us know, when you , have arrived safely.
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Het is super goed gegaan en nu weet u, dat er geen zorgen meer nodig zijn ;) Geef ze, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer, zag gisteren de nieuwe, reserveringen binnen komen.
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Hij had ook een vriendin hier Tinka de Ausie. Geef Jack, maar een aai over hun bol en wie weet, tot een volgende keer, als jullie weer naar het zuiden afzakken ;)
Nou, nou mijnheer, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, en als ik dan op uw vraag, hoe het gegaan was antwoord, dat weet u toch, u heeft een mailtje gekregen met nog een foto van Benji, dan ben ik onbeschoft? Ik ben dan wat direct. Benji is een heel lief hondje, die hier heel goed gedaan heeft, op en top verzorgd is, regelmatig geborsteld, gewassen en spierwit en mooi geföhnd, aan u afgegeven. U zelfs verteld, dat u bij uw trimster moet melden, dat zijn nagels veel te lang zijn, dat hadden wij ook geconstateerd. Netjes, elke dag de medicijnen tegen de allergie gegeven (doen we ook gratis) en ook nog speciaal voer (Huid&Vacht) wat ik u verteld had, dat we dat zouden geven, als extra gedaan, alles in belang van mijn gasten. Ook is het hier , niet schoon en fris, meld u. Ik weet niet waar u dat vandaan haalt dat het hier vies zou zijn. Alles word elke dag gepoetst. Heel jammer dat u zo reageert, met zo een negatief bericht.
Bedankt voor jullie, en lieve beoordeling mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Dat doet mij ook heel goed! Geef Bowie, maar een aai over hun bol en hopen haar toch weer te mogen begroeten ;)
Bedankt voor jouw, mooie en lieve beoordeling, Esther<3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Gaat het goed met je daar, ver weg op de eilanden? Hoop dat we Snowie weer eens snel mogen zien, want het is een een lieve "scheet" hé, je zult haar ook wel missen.
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef die 3 boefjes, Totto, Jerommeke en Teddy, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer, maar dan geen ziekenhuis, maar voor iets leuks hoor ;)
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Job is ook een grote vriendelijke reus en dol op eten en snackjes :-) Geef Job, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer ;)
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Ja we hebben het nog over jouw Donna, die zoveel jaar op dagopvang hier is geweest en hebben, toch ook aardig wat traantjes gelaten, fijn dat Giulia ook zo graag komt hé Geef ze, maar een aai over hun bol en tot a.s. donderdag ;)
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Ja wij zijn Tinka's 2e huis en ze komt ook heel graag hier, ze heeft ook haar vaste vrienden, zoals Tessa en de pas overleden Paco, soms staat ze nog te wachten er moet er nog één komen, waren een hecht clubje. Maar ze kan gelukkig ook met andere honden spelen, wat ze ook wel doet ;)
Ja, ik ben nogal direct naar mensen, wat waarschijnlijk voor U als bits overkomt, wel in belang van mijn gasten. Wat ik bedoelde, was, dat de hond dan niet met anderen samen naar buiten kon, om zich met andere als gezelschap te hebben. U schrijft dat wij de hond van water onthouden hebben, hier staat dag en nacht drinken en word na iedere uitlaat (zijn er 5) bij gevuld of ververst. Ook eten, kan een andere hond niet aan, ook al doen ze er de hele dag over. Ik heb ook netjes op tijd haar pijnmedicatie gegeven, wat u mij overhandigd had. Spijtig dat u dat als negatief ondervonden heeft, maar het is dan niet anders. Zelf was Bijou een fijne hond en ik ben nu eenmaal een dierenmens!