Filters

8

Goede opvang

Onze hond gaat met veel plezier naar de dagopvang en wordt goed verzorgd. Ook tijdens de vakantie brengen wij haar met een gerust hart naar het dierenhotel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wonderful stay as always.

It's a blessing to know that our fur children (Lydia - dog & Ava - cat) are always well taken care of while we are out of town. Els has always provided excellent care for our pets, and ensures that their stay is as relaxing as possible.

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Thank you and we are happy, with this nice review. We really enjoyed it and are not going to see them again, because you are going back to the States. Have a very good and safe trip and good luck in your new place. Let us know, when you , have arrived safely.

10

een vakantie voor de katten

onze katten kygo en benz zijn nu al 2 maal geweest ,en wij zijn super tevreden ,kygo was int begin wat bang maar dat went wel ,,een fijn gevoel voor op vakantie te kunnen gaan als je weet Dat je schatten goed verzorgd Worden,,niet alleen wij op vakantie maar ook de katten ,,super service,,we boeken snel weer voor Augustus

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

er wordt goed gezorgd voor de dieren en de mensen zijn betrokken bij het lief en leed van de dieren, ik laat mijn hond al bijna 4 jaar met een gerust hart bij hun achter.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima gegaan

tot nu toe altijd goed geweest

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ervaring was goed

Ik heb m’n hond heel erg gemist en maakte me daardoor nogal druk, twee keer een berichtje gestuurd hoe t ging met mijn hond en als reactie kreeg ik dat hij de eerste dag/nacht nogal onzeker was maar toch had gegeten, bij t volgende berichtje ging alles goed en hij had twee vriendjes. Een foto of filmpje waar ik hem op zou zien zou me nog meer gerust gesteld hebben. Bedankt en tot een volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hond heeft ook vakantie gehad

Hond met goed gevoel achtergelaten en goed verzorgd opgehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne dagopvang

Onze Huub gaat sinds een paar weken op maandag naar de dagopvang en trekt ons al de auto uit als we voor de deur parkeren, zo blij om te gaan, gezellig spelen met z’n vaste vriendjes daar. We halen hem weer even vrolijk op! Fijn als wij een hele dag werken zijn te weten dat huub het naar z’n zin heeft. Over een paar weekjes voor het eerst een hele week ivm vakantie, spannend voor ons maar weet zeker dat Els goed voor m’n gaat zorgen. Fam Scheepers, Heerlen

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede verzorging van de dieren

Wij hebben drie honden, Joep, Lynn en Yipp, voor de eerste keer een week naar dit dierenhotel gebracht. Onze honden kwamen mooi gewassen en geborsteld weer thuis. Gedurende de week kregen wij nog een bericht over hoe het ging met de honden. Kortom, we zijn zeer tevreden met dit dierenhotel en we hebben al weer een nieuwe reservering gemaakt. Bedankt voor de goede zorgen Els!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Het is super goed gegaan en nu weet u, dat er geen zorgen meer nodig zijn ;) Geef ze, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer, zag gisteren de nieuwe, reserveringen binnen komen.

9

Prima verblijf, goede service

Onze hond had het kennelijk ook naar zijn zin

 • Aanbevelen? Ja
10

Jack kwam blij terug

Omdat wij hier op vakantie waren en onze hond moeilijk alleen kan zijn als wij een dagje erop uit willen els gemaild Jack heeft het prima gehad,kwam blij terug..... Als we weer in de buurt zijn komen we terug. Bedankt voor je goede zorgen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Hij had ook een vriendin hier Tinka de Ausie. Geef Jack, maar een aai over hun bol en wie weet, tot een volgende keer, als jullie weer naar het zuiden afzakken ;)

2

Zeer onvriendelijk vrouw! Voelde me niet fijn om mijn hond bij haar telaten!!

Ik raad iedereen ervan af om hun dier bij deze vrouw achter telaten. Ze is zeer onbeleefd. Ze kan dan misschien wel goed voor de dieren zijn, maar het voelde echt niet fijn om mijn hond bij haar telaten. Ik ga opzoek naar een betere, schonere en vriendelijker dierenpensioen voor de volgende keren, ik raad andere aan om niet naar deze dierenpensioen tegaan maar een betere tegaan zoeken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Nou, nou mijnheer, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, en als ik dan op uw vraag, hoe het gegaan was antwoord, dat weet u toch, u heeft een mailtje gekregen met nog een foto van Benji, dan ben ik onbeschoft? Ik ben dan wat direct. Benji is een heel lief hondje, die hier heel goed gedaan heeft, op en top verzorgd is, regelmatig geborsteld, gewassen en spierwit en mooi geföhnd, aan u afgegeven. U zelfs verteld, dat u bij uw trimster moet melden, dat zijn nagels veel te lang zijn, dat hadden wij ook geconstateerd. Netjes, elke dag de medicijnen tegen de allergie gegeven (doen we ook gratis) en ook nog speciaal voer (Huid&Vacht) wat ik u verteld had, dat we dat zouden geven, als extra gedaan, alles in belang van mijn gasten. Ook is het hier , niet schoon en fris, meld u. Ik weet niet waar u dat vandaan haalt dat het hier vies zou zijn. Alles word elke dag gepoetst. Heel jammer dat u zo reageert, met zo een negatief bericht.

10

Dierenhotel waar alle aandacht naar het dier gaat !

Onze Bowie heeft een paar keer gelogeerd in het dierenhotel. Ze ging er altijd graag naar toe, ze begon al aan de riem te trekken als we uit de auto stapte en wist niet hoe snel ze binnen moest komen. Als ze wat langer bleef kregen we haar fris gewassen terug ze rook dagenlang heerlijk ! Els de eigenaresse is een heel vriendelijk/lief maar direct mens, de dieren komen bij haar op de eerste plaats !!! We hebben niet meer zoveel opvang nodig voor onze hond, maar als het weer eens nodig is gaat ze zonder twijfel zeker weer bij Els logeren !!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, en lieve beoordeling mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Dat doet mij ook heel goed! Geef Bowie, maar een aai over hun bol en hopen haar toch weer te mogen begroeten ;)

10

Fantastisch!

Hoi Els, Even een hart onder de riem! Ik heb afgelopen voorjaar mijn voormalige poes Snowy 3 maanden naar Pension gebracht. Ik kreeg regelmatig filmpjes en updates van Snowy en dat alles goed ging en Snowy lekker kon spelen met al haar vriendjes. Het ontbrak haar aan niks. Ik was als verpleegkundige uitgezonden op korte termijn en ook daar deed Els niet moeilijk over. Ik kon snel terecht. Ben haar super dankbaar voor de goede zorg. Helaas door mijn werk heb ik een vriendin de zorg van Snowy laten overnemen maar ook die brengt Snowy nu naar het pensioen bij vakanties. Omdat Snowy daar zo vertrouwd is. Ik zou mijn huisdier altijd aan de goede zorgen van Els overlaten. Ze heeft echt een hart voor dieren. Dankjewel Els voor alle goede zorgen en dankjewel dat je zo goed voor Molly en Snowy hebt gezorgd !!! Groetjes, Esther

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jouw, mooie en lieve beoordeling, Esther<3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Gaat het goed met je daar, ver weg op de eilanden? Hoop dat we Snowie weer eens snel mogen zien, want het is een een lieve "scheet" hé, je zult haar ook wel missen.

10

Gewoon geweldig

Mijn honden moesten ivm met opname ziekenhuis van mij snel een onderkomen hebben Zijn zeeeeeeer liefdevol opgevangen Gewoon geweldig, hoe goed ze het hebben gehad Kreeg zelfs voor mijn geruststelling regelmatig updates Zeker voor herhaling vatbaar Echt aanrader ❤️❤️❤️

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef die 3 boefjes, Totto, Jerommeke en Teddy, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer, maar dan geen ziekenhuis, maar voor iets leuks hoor ;)

10

prima adres om je huisdier onder te brengen

Onze hond is al meerdere malen te gast geweest in het dierenhoten Abdissenbosch. En telkens kregen we een blije verzorgde hond terug. Kortom een prima adres om je trouwe huisdier achter te laten zonder je zorgen te hoeven maken of het beest wel goed verzorgd zal worden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Job is ook een grote vriendelijke reus en dol op eten en snackjes :-) Geef Job, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer ;)

10

Zeer tevreden

Ik kom al zeker 9 jaar met mijn vorige hond voor de dagopvang en nu sinds kort met mijn nieuwe hond. Ook mijn nieuwe hond komt er graag. Honden worden goed verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Ja we hebben het nog over jouw Donna, die zoveel jaar op dagopvang hier is geweest en hebben, toch ook aardig wat traantjes gelaten, fijn dat Giulia ook zo graag komt hé Geef ze, maar een aai over hun bol en tot a.s. donderdag ;)

10

Geweldig

Geweldig pension! Onze hond heeft altijd zin om te gaan en ondertussen al zijn “vaste speelkameraadjes”

 • Aanbevelen? Ja
10

Great place and professional service.

We have a seven-month Giant Schnauzer. He is always well taken care of. We feel safe knowing that he is in good hands. He has never had an incident, and she consistently gives us great advice.

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

Always a nice experience.

 • Would you recommend us? Yes
10

Goed

Goede verzorging. Onze kat had het naar zijn zin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede opvang met veel kennis en kunde

Onze hond gaat al sinds dat ze puppie is naar Dierenhotel Abdissenbosch. Ze gaat twee keer per week naar de dagopvang. Els kent elke hond en weet precies wat voor een karakter dat ze hebben. Ze is erg begaan met haar klanten en de honden. Onze hond gaat altijd met veel plezier erheen. Bij de voordeur doen we de riem af en ze loopt vanzelf naar haar hok. De honden gaan veel en lang naar buiten om te spelen. 2 á 3 keer per jaar vragen we Els ook om de hond te trimmen en te wassen. Ook dit is van hoge kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Ja wij zijn Tinka's 2e huis en ze komt ook heel graag hier, ze heeft ook haar vaste vrienden, zoals Tessa en de pas overleden Paco, soms staat ze nog te wachten er moet er nog één komen, waren een hecht clubje. Maar ze kan gelukkig ook met andere honden spelen, wat ze ook wel doet ;)

1

Vreselijke ervaring

De benadering door de eigenaresse was ronduit bot en onbeleefd. Bits, onprettig. Overigens alleen tegen mij, tegen de hond werd NIETS gezegd. Er werd nog wel gezegd dat, als ze geweten had dat de hond niet samen met anderen naar buiten kon (vanwege medische problemen, niet qua gedrag), ze er niet aan begonnen was!! Bij ophalen van de hond hetzelfde, ook weer heel onprettig. Bij thuiskomst was de hond overdreven dorstig, alsof ze heel lang niks te drinken had gehad. Dat kan ik natuurlijk niet bewijzen maar viel wel erg op. Dus: 1 keer, nooit meer! Helaas was ons vaste pension vol. Maar daar gaat onze Bijou voortaan toch echt weer naar toe!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Ja, ik ben nogal direct naar mensen, wat waarschijnlijk voor U als bits overkomt, wel in belang van mijn gasten. Wat ik bedoelde, was, dat de hond dan niet met anderen samen naar buiten kon, om zich met andere als gezelschap te hebben. U schrijft dat wij de hond van water onthouden hebben, hier staat dag en nacht drinken en word na iedere uitlaat (zijn er 5) bij gevuld of ververst. Ook eten, kan een andere hond niet aan, ook al doen ze er de hele dag over. Ik heb ook netjes op tijd haar pijnmedicatie gegeven, wat u mij overhandigd had. Spijtig dat u dat als negatief ondervonden heeft, maar het is dan niet anders. Zelf was Bijou een fijne hond en ik ben nu eenmaal een dierenmens!

10

Top!

Onze hond kwam na het verblijf prachtig verzorgd en rustig weer thuis. Els kreeg zelfs een lik bij het afscheid, dat zegt toch genoeg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij vakantie, zij vakantie

Mochy en Rooie gaan hier heel graag naartoe, zij worden daar uitstekend verzorgd. Tot de volgende keer

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd