Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef NilaK, maar een aai over zijn bol van ons en tot een volgende logeerpartij van hem!
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef Benz met zijn vraagtekenstaart en Kygo, maar een aai over hun bol ;)
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef Izzy, maar een aai over haar bol en kijken er naar uit haar weer te mogen begroeten ;)
Henk en Mariet, Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Eerst kregen wij Zorro en nu Darko van jullie, bij ons in de zorg. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef Darko, maar een aai over haar bol en binnenkort mogen we hem weer begroeten ;)
We missen Fay nog steeds hoor, ze kwam zo graag hier op dagopvang. Geen ze nog maar een aai over het bolletje <3
Thank you and we are happy, with this nice review. We really enjoyed it and are not going to see them again, because you are going back to the States. Have a very good and safe trip and good luck in your new place. Let us know, when you , have arrived safely.
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Het is super goed gegaan en nu weet u, dat er geen zorgen meer nodig zijn ;) Geef ze, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer, zag gisteren de nieuwe, reserveringen binnen komen.
Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Hij had ook een vriendin hier Tinka de Ausie. Geef Jack, maar een aai over hun bol en wie weet, tot een volgende keer, als jullie weer naar het zuiden afzakken ;)
Nou, nou mijnheer, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, en als ik dan op uw vraag, hoe het gegaan was antwoord, dat weet u toch, u heeft een mailtje gekregen met nog een foto van Benji, dan ben ik onbeschoft? Ik ben dan wat direct. Benji is een heel lief hondje, die hier heel goed gedaan heeft, op en top verzorgd is, regelmatig geborsteld, gewassen en spierwit en mooi geföhnd, aan u afgegeven. U zelfs verteld, dat u bij uw trimster moet melden, dat zijn nagels veel te lang zijn, dat hadden wij ook geconstateerd. Netjes, elke dag de medicijnen tegen de allergie gegeven (doen we ook gratis) en ook nog speciaal voer (Huid&Vacht) wat ik u verteld had, dat we dat zouden geven, als extra gedaan, alles in belang van mijn gasten. Ook is het hier , niet schoon en fris, meld u. Ik weet niet waar u dat vandaan haalt dat het hier vies zou zijn. Alles word elke dag gepoetst. Heel jammer dat u zo reageert, met zo een negatief bericht.
Bedankt voor jullie, en lieve beoordeling mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Dat doet mij ook heel goed! Geef Bowie, maar een aai over hun bol en hopen haar toch weer te mogen begroeten ;)