Filters

10

Archie verheugt zich om naar de dagopvang te gaan.

Wij vinden het heel fijn te weten, dat Archie goed verzorgd wordt en graag naar de dagopvang gaat. We horen van Els dat hij volop heeft gespeeld met de andere honden. Hij gaat vrolijk naar binnen en komt ‘s avonds moe/ voldaan thuis. Conclusie: Archie blij - wij blij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en super opvang, onze hond cooper vind het geweldig

Onze hond cooper gaat een aantal keer per jaar logeren en heeft het altijd naar zijn zin. Cooper wordt goed verzorgd en ziet er altijd tip top uit bij terugkomst.

 • Aanbevelen? Ja
7

Ervaring is prima

Hondje tevreden wij ook happy!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ontvangst, met professionele begeleiding van het huisdier.

Mijn hond is goed verzorgd, en zag er heel gezond uit, toen ik hem op ging halen. Voor herhaling vatbaar, en aan te bevelen!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Altijd een goede ontvangst

Ik breng mijn hond met plezier hier naar toe. Altijd is hij blij als hij er aankomt, maar ook blij als ik hem ophaal

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd even goed

Onze hond Pooh werd erg goed verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Plezierig, net en professioneel vakantieverblijf.

Nilak, onze Pomsky, is hier net weer bijna 2 weken geweest. Als ik hem breng rent hij altijd naar binnen. Een teken dat hij het daar prettig vindt. Hij is ook altijd blij en vrolijk als ik kom halen en ziet er perfect gewassen en geborsteld uit. Kortom, een perfecte plek om je hond onder te brengen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef NilaK, maar een aai over zijn bol van ons en tot een volgende logeerpartij van hem!

10

top service

altijd weer top service ,,al meerdere keren zijn benz en kygo geweest en we zullen ook altijd hier terug komen . altijd even vriendelijk ,en super service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef Benz met zijn vraagtekenstaart en Kygo, maar een aai over hun bol ;)

10

Superverzorging van de hond!

Het boeken is makkelijk online te regelen, je krijgt binnen een dag antwoord of er plek is. De honden zitten in ruime hokken, krijgen genoeg aandacht en ik kreeg de mijne zelfs gewassen (én met de gevonden teek in een zakje) retour. Vriendelijke mensen ook!! Echte aanrader voor zowel kortere als langere perioden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef Izzy, maar een aai over haar bol en kijken er naar uit haar weer te mogen begroeten ;)

10

Geweldige opvang

We zijn reeds jarenlang klant bij het Dierenhotel. De hond (en) gaan en gingen altijd met heel veel plezier naar het hotel. Darko, Duitse herder, is altijd opgewonden als hij weer mag. Hij weet dat hij goed wordt verzorgd, spelen met andere honden en na een week, gewassen en geborsteld. Conclusie: Zeer tevreden en zeer aanbevelend!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Henk en Mariet, Bedankt voor jullie, mooie beoordeling <3 Eerst kregen wij Zorro en nu Darko van jullie, bij ons in de zorg. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Geef Darko, maar een aai over haar bol en binnenkort mogen we hem weer begroeten ;)

10

Het is een eersteklas dierenhotel!

Onze Tippi is een flink verwende hond en wij zijn dan ook zeer kritisch in een verblijf voor haar als wij op vakantie gaan. Els en haar team voldoen volledig aan onze verwachtingen: ze zijn lief voor Tippi, ze kijken goed met wie ze haar kunnen uitlaten en ze hebben door jarenlange ervaring natuurlijk een bewuste, diervriendelijke benadering naar de honden toe. Wij brengen onze Tippi met een gerust hart naar Els toe en dat is fijn voor onze Tippi en voor ons.....ook het feit dat ze administratief alles in orde heeft is daarbij belangrijk!

 • Aanbevelen? Ja
4

Onvriendelijk

Mijn hond mocht niet meer komen omdat zij volgens hun niet met andere honden kan, terwijl zij hier thuis met alle hondjes op de hondenwei speelt het is een pittige kruising maar speelt zelfs nog met de kleinste hondjes denk dat het voor haar mischien vreemd is geweest voor het eerst van huis te zijn ze is pas anderhalf jaar ,dus vind ik dit hotel niet kundig genoeg zeker de melding dat ze haar er niet meer zouden aannemen kwam bij mij niet liefdevol over , verder werd er weinig informatie gegeven omtrent het verblijf ze lieten mij ook niets zien onze hond zou gewassen zijn maar stonk enorm . Er was geen personeel te zien enkel een oudere dame die best wel bot over kwam. Dit was vooraf ook al zo toen ik belde of de betaling was ontvangen als antwoord kreeg ik wij zijn een hondenhotel geen administratie kantoor en ik ga het niet voor u nakijken ,op dat moment had ik eventjes al een vreemd gevoel erbij. Bij het brengen wist ik niet wat ik moest invullen daar werd ook best pittig op gereageerd . Bij ophalen per ongeluk op de verkeerde bel gedrukt er waren 2 bellen , ik verontschuldigde mij kreeg als antwoord dat heb ik je de vorige keer ook al gezegd. Het was in elk geval geen warm ontvangst of een fijne plek waar ik mijn huisdier zou willen brengen . Voor het bedrag dat ze ontvangen mag er meer kundigheid zijn of moeite worden gedaan vind ik , een dier dan direct geen kans meer geven is erg overtrokken. dus dat dit hotel deze score heeft verbaasd mij enigszins.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goede opvang

Onze hond gaat met veel plezier naar de dagopvang en wordt goed verzorgd. Ook tijdens de vakantie brengen wij haar met een gerust hart naar het dierenhotel.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We missen Fay nog steeds hoor, ze kwam zo graag hier op dagopvang. Geen ze nog maar een aai over het bolletje <3

10

Wonderful stay as always.

It's a blessing to know that our fur children (Lydia - dog & Ava - cat) are always well taken care of while we are out of town. Els has always provided excellent care for our pets, and ensures that their stay is as relaxing as possible.

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Thank you and we are happy, with this nice review. We really enjoyed it and are not going to see them again, because you are going back to the States. Have a very good and safe trip and good luck in your new place. Let us know, when you , have arrived safely.

10

een vakantie voor de katten

onze katten kygo en benz zijn nu al 2 maal geweest ,en wij zijn super tevreden ,kygo was int begin wat bang maar dat went wel ,,een fijn gevoel voor op vakantie te kunnen gaan als je weet Dat je schatten goed verzorgd Worden,,niet alleen wij op vakantie maar ook de katten ,,super service,,we boeken snel weer voor Augustus

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

er wordt goed gezorgd voor de dieren en de mensen zijn betrokken bij het lief en leed van de dieren, ik laat mijn hond al bijna 4 jaar met een gerust hart bij hun achter.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima gegaan

tot nu toe altijd goed geweest

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ervaring was goed

Ik heb m’n hond heel erg gemist en maakte me daardoor nogal druk, twee keer een berichtje gestuurd hoe t ging met mijn hond en als reactie kreeg ik dat hij de eerste dag/nacht nogal onzeker was maar toch had gegeten, bij t volgende berichtje ging alles goed en hij had twee vriendjes. Een foto of filmpje waar ik hem op zou zien zou me nog meer gerust gesteld hebben. Bedankt en tot een volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hond heeft ook vakantie gehad

Hond met goed gevoel achtergelaten en goed verzorgd opgehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne dagopvang

Onze Huub gaat sinds een paar weken op maandag naar de dagopvang en trekt ons al de auto uit als we voor de deur parkeren, zo blij om te gaan, gezellig spelen met z’n vaste vriendjes daar. We halen hem weer even vrolijk op! Fijn als wij een hele dag werken zijn te weten dat huub het naar z’n zin heeft. Over een paar weekjes voor het eerst een hele week ivm vakantie, spannend voor ons maar weet zeker dat Els goed voor m’n gaat zorgen. Fam Scheepers, Heerlen

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede verzorging van de dieren

Wij hebben drie honden, Joep, Lynn en Yipp, voor de eerste keer een week naar dit dierenhotel gebracht. Onze honden kwamen mooi gewassen en geborsteld weer thuis. Gedurende de week kregen wij nog een bericht over hoe het ging met de honden. Kortom, we zijn zeer tevreden met dit dierenhotel en we hebben al weer een nieuwe reservering gemaakt. Bedankt voor de goede zorgen Els!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Het is super goed gegaan en nu weet u, dat er geen zorgen meer nodig zijn ;) Geef ze, maar een aai over hun bol en tot een volgende keer, maar weer, zag gisteren de nieuwe, reserveringen binnen komen.

9

Prima verblijf, goede service

Onze hond had het kennelijk ook naar zijn zin

 • Aanbevelen? Ja
10

Jack kwam blij terug

Omdat wij hier op vakantie waren en onze hond moeilijk alleen kan zijn als wij een dagje erop uit willen els gemaild Jack heeft het prima gehad,kwam blij terug..... Als we weer in de buurt zijn komen we terug. Bedankt voor je goede zorgen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, mooie beoordeling. Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Hij had ook een vriendin hier Tinka de Ausie. Geef Jack, maar een aai over hun bol en wie weet, tot een volgende keer, als jullie weer naar het zuiden afzakken ;)

2

Zeer onvriendelijk vrouw! Voelde me niet fijn om mijn hond bij haar telaten!!

Ik raad iedereen ervan af om hun dier bij deze vrouw achter telaten. Ze is zeer onbeleefd. Ze kan dan misschien wel goed voor de dieren zijn, maar het voelde echt niet fijn om mijn hond bij haar telaten. Ik ga opzoek naar een betere, schonere en vriendelijker dierenpensioen voor de volgende keren, ik raad andere aan om niet naar deze dierenpensioen tegaan maar een betere tegaan zoeken.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Nou, nou mijnheer, ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, en als ik dan op uw vraag, hoe het gegaan was antwoord, dat weet u toch, u heeft een mailtje gekregen met nog een foto van Benji, dan ben ik onbeschoft? Ik ben dan wat direct. Benji is een heel lief hondje, die hier heel goed gedaan heeft, op en top verzorgd is, regelmatig geborsteld, gewassen en spierwit en mooi geföhnd, aan u afgegeven. U zelfs verteld, dat u bij uw trimster moet melden, dat zijn nagels veel te lang zijn, dat hadden wij ook geconstateerd. Netjes, elke dag de medicijnen tegen de allergie gegeven (doen we ook gratis) en ook nog speciaal voer (Huid&Vacht) wat ik u verteld had, dat we dat zouden geven, als extra gedaan, alles in belang van mijn gasten. Ook is het hier , niet schoon en fris, meld u. Ik weet niet waar u dat vandaan haalt dat het hier vies zou zijn. Alles word elke dag gepoetst. Heel jammer dat u zo reageert, met zo een negatief bericht.

10

Dierenhotel waar alle aandacht naar het dier gaat !

Onze Bowie heeft een paar keer gelogeerd in het dierenhotel. Ze ging er altijd graag naar toe, ze begon al aan de riem te trekken als we uit de auto stapte en wist niet hoe snel ze binnen moest komen. Als ze wat langer bleef kregen we haar fris gewassen terug ze rook dagenlang heerlijk ! Els de eigenaresse is een heel vriendelijk/lief maar direct mens, de dieren komen bij haar op de eerste plaats !!! We hebben niet meer zoveel opvang nodig voor onze hond, maar als het weer eens nodig is gaat ze zonder twijfel zeker weer bij Els logeren !!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie, en lieve beoordeling mooie beoordeling <3 Wij zijn er dan ook, zeer content mee! Dat doet mij ook heel goed! Geef Bowie, maar een aai over hun bol en hopen haar toch weer te mogen begroeten ;)

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd