Onze hond Mo is helemaal blij.

Prima dierenpension, Els en haar medewerkers zorgen Prima voor de dieren. Breng onze Mo er altijd met een gerust hart naartoe.

Onze hond wordt tijdens de vakanties altijd goed verzorgd door Els en haar team.

Hij komt lekker fris gewassen weer naar huis.

Altijd een blije hond!

Dante gaat altijd met veel plezier naar het Hondenhotel. Els en Patricia zijn enorm betrokken en weten heel goed waar ze mee bezig zijn. Absoluut een aanrader en voor ons de vaste opvang!

Dierverzorging uitstekend

Al onze achtereenvolgende dieren: poes Keesie, hond Dorje, hond Goof, poes Uma en kater Akis voelen zich hier thuis en worden goed verzorgd

Ik laat hier mijn hond met een gerust hart logeren!

Onze hond is hier al een paar keer geweest. Thuis is hij altijd erg bang voor vuurwerk, maar hier komt hij er samen met zijn hondenvriendjes doorheen. We zullen hem hier zeker nogmaals brengen!

zijn gewelldig goed verzorg

mijn hond Roxy voeld zich thuis bij deze pension

Katten komen er al meer dan 10 jaar !

Onze katten komen er al meer dan 10 jaar, en wij zijn heel tevreden, over de goede zorg!

Altijd top hier!!

Altijd top verzorgd hier!!

Prima verzorging

goed adres voor onze hond voor vakantie periode

Een heel fijn dierenpension

Onze Sjuul is al een paar keer naar het pension geweest. Ze wordt hier heel goed verzorgd.

Liefde voor de dieren

Onze hond gaat kwispelend erheen en komt kwispelend terug. Een beter signaal kun je niet krijgen van jouw huisdier.

Prima opvang voor onze hond.

Wij maken al 9 jaar gebruik van het dierenhotel van Els en zijn zeer tevreden over haar service. Onze hond rent meteen na binnenkomst naar haar verblijfplaats dus zij voelt zich steeds meteen op haar plek.

Reliable quality service

Our dog pulls us in every time, wagging her tail. She likes it and that's what counts. Yes, it might not look posh enough to you as a owner, but your dog has a different definition of posh.

Superblije hond, ook met Oud&Nieuw

Mijn hond Izzy kan altijd bij Els terecht, ook als het een keer op het laatste moment is. Ze wordt er goed verzorgd, kan lekker spelen met andere honden en komt altijd blij en moegespeeld thuis. Met Oud en Nieuw breng ik haar daar ook graag heen, door de ligging is de vuurwerkoverlast er minimaal. Echt een aanrader!

De zorg voor je huisdier is hier het allerbelangrijkst.

Wij brengen onze Blue nu al meer dan een jaar drie dagen in de week voor dagopvang. En wij zijn ontzettend blij met de manier waarop ze bij Els en haar medewerkers met onze hond omgaan. Dat blijkt ook uit het feit dat Blue altijd weer graag wil gaan. Voor ons is dat heel veel waard. Je geeft je huisdier niet zo maar aan iemand. Maar we weten inmiddels al een hele tijd dat Blue bij Dierenhotel Abdissenbosch in hele goede handen is.

Vriendelijke goede verzorgende opvang

Honden gaan er graag heen. Komen altijd verzorgd en tevreden weer thuis. Goed gevoed, gewassen en gegeten. Els is iemand die weet wat ze doet, samen met haar collega's is ze een super team waar wij onze honden vol vertrouwen achter laten

Met een gerust hart op vakantie!

Je huisdier goed verzorgd achterlaten op een vertrouwde plek waar ze zich thuisvoelen.

Fijne plek voor onze hond Ollie

Goed verzorgd en Ollie komt er graag

Els en haar team doen altijd hun best om het mijn honden naar de zin te maken!!

Betrokken

Denver en Laika gaan er graag heen en ze komen er goed verzorgd van terug. Ze zijn stapel op Els.

Ons hondje voelt zich er echt thuis.

Ook met onze vorige hond ging het altijd prima!

Erg blij

Hond Elvis voelt zich helemaal thuis en gaat er graag naar toe. Els en haar team doen het perfect.

Heel lief voor de beesten

Onze hond gaat altijd met veel plezier naar het dierenhotel . Ze speelt er veel en heeft het er naar haar zin

Gaat mijn hond nooit meer naartoe!!!

Zeer onvriendelijke eigenaresse en personeel!!! Als je tussendoor belt om even te informeren hoe het met je huisdier gaat dan wordt je afgesnauwd aan de telefoon. Bij het ophalen bel je dat je eraan komt om de hond te halen, dito hetzelfde, je hoeft niet te bellen!!, ik ging ervan uit dat ze dit wel prettig zouden vinden!!! Maar nee hoor. Bij afhalen kwam er nog een andere klant haar hond brengen, zij duwde nogal stevig op de bel, hier werd ik in eerste instantie op aangesproken, ik gaf hierop aan dat ik dit niet was geweest, vervolgens kreeg die andere klant even de wind van voren, en kreeg de mededeling dat ze buiten mocht wachten totdat ik mijn hond had, zij klopte nog op de deur en werd totaal genegeerd!!! Mijn hond is ruim 4 weken daar geweest en zou de laatste dag gewassen worden, bij afhalen stonk hij gewoon!!! Dit was de eerste keer en tevens de laatste keer in dit hotel. Ik betaal liever iets meer, zodat ik weet dat mijn huisdier in goede handen is met vriendelijk personeel!!!

Geweldige opvang

Onze Amy die normaal altijd met ons mee op vakantie gaat is nu van vrijdag tot vrijdag opgevangen bij Els. Amy werdt goedverzorcht en wij hebben van een rustige vakantie kunnen genieten... Indien nodig dan zullen wij haar zeker weer hier heen brengen...

Vogelzankweg 230

6374AH Landgraaf