10

Hele goede service

Aardige mensen, alles netjes verhuisd. Top service

 • Aanbevelen? Ja
10

Werken netjes, vlot en afspraken worden nagekomen

Het intake gesprek was duidelijk, ook prijsafspraak liet geen twijfels. Aankomst lift en auto op afgesproken tijd. Verhuizing ging goed, geen gemopper of grove taal van de jongens Zeker aan te bevelen als verhuizer.

 • Aanbevelen? Ja
9

De verhuizing is heel voorspoedig verlopen.

Wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop, van eerste contact tot de laatste doos. En de verhuisploeg was professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Top!

 • Aanbevelen? Ja
7

alles volgens afspraak verlopen

Tel en via mail goed bereikbaar en duidelijke en goede afspraken kunnen maken die goed werden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

In een paar uur verhuisd, echt geweldig

De mannen van ABC leveren uitstekend werk. Fluitend en zingend laden ze met respect voor je spullen alles netjes in. Aangekomen op het nieuwe adres wordt alles netjes in de goed ruimten gezet. Helemaal goed!

 • Aanbevelen? Ja
8

De jongens hebben hard gewerkt

De jongens die bij mij de verhuizing hebben gedaan hebben heel erg hard gewerkt petje af. maar de auto die ze bij hun hadden was eigenlijk geen reclame voor het bedrijf de auto wilde niet starten ik moest startkabels halen om de auto te starten. Verder geen klachten gehad

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes en vriendelijk.

Gedegen vaklui met verstand van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een bedrijf met zorg en aandacht voor de klant.

Mannen met ervaring en die goed op elkaar ingespeeld waren. Er werd mee gedacht en gekeken om alles op een goede plaats neer te zetten. Zonder de hulp van dit bedrijf was het voor ons niet mogelijk geweest een vlotte en zorgvuldige verhuizing te laten plaats vinden. Super bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

SUPER !!!!

Verhuisd van Dordrecht naar Huizen. Het was een zeer warme dag voor de verhuizers maar daar hebben ze niks te klagen over gehad en gingen gewoon door! Ik raad ABC den Hartog verhuizingen zeker aan

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service

Prima geholpen en alle werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

SUPER

ABC bleek voor mij (particulier huishouden, verhuizing over afstand van meer dan 100 km van Zuid naar Noord-Holland) al verreweg de meest aantrekkelijke verhuizer te zijn qua prijs. Vervolgens bleek de uitvoering ook perfect te zijn. Nette gemotiveerde hardwerkende verhuizers die ook dat stapje extra deden, Kortom, een aanrader om met ABC te verhuizen !

 • Aanbevelen? Ja
8

Top geregeld en leuke handige kerels

Jongens doen goed hun werk en goed prijs kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
9

alles wat afgesproken is is probleemloos uitgevoerd, complimenten voor de verhuisploeg.

de verhuizing van Dordrecht naar Hoogland, met tussentijdse opslag van het verhuisgoed, is zonder enig probleem gegaan. Zowel bij het ophalen van de spullen in Dordrecht en het afleveren in Hoogland hadden we met professionele, correcte en goedgemutste verhuizers te maken. Kortom: verhuizen zal niet vaak voorkomen, maar als het gebeurt zullen wij ons zeker weer tot ABC De Hartog wenden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima vakmensen.

Alles keurig op tijd en netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vriendelijk personeel en top service

in 1 woord SUPER.. alles werd uit handen genomen door de verhuizers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super vriendelijk personeel leveren vakmanschap werk af. TOP

Onze verhuizing door ABC den Hartog is naar alle tevredenheid gegaan. Snel en goed ondanks het warme weer. De vakmannen waren beleefd en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Er zijn 6 gezellige, sterke mannen geweest die ons heel goed en netjes hebben geholpen bij de verhuizing. Alles ging in goed overleg en alle 6 de jongens waren zeer behulpzaam en vriendelijk! Het was een topverhuizing.

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendeleke medewerkers en zeer vakkundig

Medewerkers vakkundig en zeer vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Top verhuizers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en geweldig personeel.

Heel tevreden over de persoonlijke behandeling. Niets was het personeel te veel. Ze waren fantastisch op elkaar ingespeeld. Dit maakte de verhuizing tot een plezier.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en net personeel, vriendelijk en meewerkend en meedenkend

Nu twee verhuizingen door ABC verzorgd en in beide gevallen heel netjes en soepel verlopen

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf!

We zijn verhuisd binnen Dordrecht. Het was een relaxte dag. Leuke verhuisploeg; aardige mensen. (We hielpen zelf een beetje mee, omdat we dat gezellig vonden.) De verhuizers gaan zorgvuldig met je spullen om en ze denken mee over hoe en waar spullen kunnen staan (er werd in ons huis nog verbouwd). Uitstekend is ook de gratis verhuisdozenservice. We hebben 80 dozen gebruikt die niet meteen allemaal terug hoefden. Dat was voor ons erg handig. Want we konden niet alles binnen twee weken uitpakken. De prijs voor het verhuizen is marktconform. Kortom: ABC Den Hartog is een prima bedrijf: vriendelijk, meedenkend, zorgvuldig en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Mijn vrouw en ik waren dan ook zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Komen alle afspraken na. Vakmensen aan het werk

Hebben een hele goede ervaring gehad met de verhuizing. Zowel het maken van afspraken, communicatie per mail, netheid en vakmanschap van het personeel.

 • Aanbevelen? Ja
4

Niet voor herhaling vatbaar

De twee verhuizers waren vriendelijke jongens maar lieten mijn wasmachine op straat vallen nadat een van de verhuizers zijn hand eraan openhaalde (vreemd dat ze geen handschoenen droegen!). Onder andere de wasmachine van de bovenetage naar de opslag verhuizen was juist de belangrijkste redenen om een "prof verhuizer" in te schakelen… Omdat de prijs relatief goed was, toch besloten om ABC Den Hartog nogmaals te vragen voor de verhuizing van spullen van opslag naar definitieve woning op vergelijkbare afstand als de eerste verhuizing. Deze keer lag het uurtarief opeens substantieel hoger, was de geschatte tijd 2 keer zo lang en moest een verhuisploeg van 3 man ingezet worden. De redenering erachter was niet te volgen en een potentieel terugkerende klant werd duidelijk niet gewaardeerd. Dus niet nogmaals voor ABC Den Hartog gekozen. Nu maar hopen dat mijn wasmachine het straks nog doet…

 • Aanbevelen? Nee
8

goed

Goede ervaring , vriendelijk personeel zowel de verhuizers als op kantoor . Helaas heb ik de geleverde verhuisdozen niet nageteld . Bij het ophalen bleek er 1 te weinig te zijn . Ben benieuwd of dit gevolgen heeft . Het monteren van de meubels had wat professioneler gemogen maar al met al zeer tevreden .

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal