3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Onze medewerkers vinden het prettig om mee te werken
26 November 2015
arend
norg
Bij de aanbouw van onze keuken zijn wij vergeten om een lichtkoepel te plaatsen. Ons aanrechtblad is achterin de keuken en niet bij het raam. Hierdoor is onze keuken vrij donker, we hebben wel witte kastjes maar ook een zwart aanrechtblad. We hadden altijd licht aan boven het aanrechtblad en ook boven de baldakijn. Wij hebben de Lightway in onze keuken geplaatst. Net naast de baldakijn en zo hebben we veel meer licht op het aanrechtblad gekregen. Hij paste net tussen 2 balken in. Een geweldige oplossing. Wij zijn heel blij met de Lightway daglicht koepel. Zeker aan te raden, het werkt perfect.. MVG Hugo Stuurman.
18 November 2015
Hugo
Waddinxveen
Super advies, deskundig uitgelegd. Zou er zo weer een kopen maar dat zal overbodig zijn.
11 November 2015
Anouk
Breda
Ik ben erg tevreden met mijn lichtsysteem. Dit systeem werd door een lokale aannemer geinstalleerd, dit leverde verder geen problemen op.
11 November 2015
Leo
Eindhoven
10 November 2015
anoniem
Een hele prettige voorlichting en afhandeling gehad van Lightway van Pilo Peerlings en Frank Leenders. We zijn dik tevreden. Met vr grt, Hetty Bekkers&Wil Peereland Dordrecht
10 November 2015
Wil
Dordrecht
Goed contact, erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooi product, effectief en efficient. Aanrader!
9 November 2015
Herman
Gelsrop
Alles volgens afspraak geregeld tegen goede prijs kwaliteit verhouding
5 November 2015
Huig
Nieuwegein
Een fantastisch product, met een meer dan geweldig resultaat. Al enkele jaren volop licht in het voorheen donkere trapgat. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. En toch elke keer weer met een andere kleurwarmte. Elke dag nog steeds genieten van natuurlijk licht, dat niets kost natuurlijk.
4 November 2015
Theo
Soest
Ik ben zeer tevreden over lightway, goede service.
4 November 2015
Ria
Nieuwegein
Prettige communicatie en we hebben een goed advies gekregen.
22 October 2015
Jouk
Goirle
Voor iedereen die daglicht wil op donkere plekken in huis, bied Daylight Company kristalheldere oplossingen. De hoogwaardige lichttubes van Lightway zijn eenvoudige te monteren en geschikt voor elk type dak en huis. De mooiste oplossing voor een lage prijs omdat wij direct aan de klant leveren.
Dr Welfferweg 21 B
3615 AK Westerbroek